Go Back to the Zoo scoort met Electric

Het gaat lekker met Go Back to the Zoo. De eerste single Beam Me Up kreeg een flinke duw in de rug door het gebruik ervan in een Nike-commercial. Maar opvolger Electric moet het op eigen kracht doen en dat gaat erg voorspoedig. Electric is deze week Megahit op 3fm, speelt deze ochtend in het ochtendprogramma van Giel en vanavond mag Go Back to the Zoo spelen in De Wereld Draait Door.

Daar was vorige maand al sprake van, toen moest vanwege technische problemen last-minute worden afgezegd. Maar misschien komt het promotiemoment nu wel veel beter van pas.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Go Back to the Zoo scoort met Electric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>