Speculaties Amerikaanse platendeal Ben Heights

Hit of Shit: Forever • Indrukwekkende singer-songwriter uit Limburg

Singer-songwriter Ben Heights (Ben van Bergen uit Limburg) maakt een erg sterke indruk met de single Forever van zijn komende tweede EP. Er wordt zelfs al gespeculeerd over een mogelijke internationale platendeal.

Zo zouden Roc Nation, Warner en Pharrell Williams’ label I Am Other uit de VS interesse hebben om Ben te tekenen. Of uit die geruchten iets concreets komt moeten we afwachten, maar genoemd worden is natuurlijk al tof.

Ben zingt niet alleen. Hij produceerde het liedje ook, en schreef het samen met Shalamon Baskin, bekend als de rapper uit de 90’s hit-act T-Spoon. Bredere release volgt, voor nu staat de track alleen op SoundCloud.

Ben Heights - Forever

Loading ... Loading ...

Preview: Forever


Videoclip volgt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>