Martin Garrix & Bebe Rexha live bij Jimmy Fallon

Terugkijken • Martin niet achter draaitafel maar met gitaar op podium

Dj en producer Martin Garrix maakte maandag zijn tv-debuut in de Verenigde Staten, en dat nog wel in de veelbekeken late night show van Jimmy Fallon!

Samen met Bebe Rexha speelde Martin zijn nieuwe single In the Name of Love, met muzikale support van The Roots, de vaste liveband van The Tonight Show. Martin deze keer niet achter de draaitafel, maar met gitaar op het podium.

In the Name of Love kwam drie weken geleden uit en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde hit. De track staat momenteel in 35 landen in de iTunes Top 100 en meer dan 50 landen in de Spotify Top 100. Dit is Martins eerste single bij Sony Music, het label waar hij deze zomer een platendeal tekende.

In de Single Top 100 stegen Martin en Bebe afgelopen week naar de zevende plaats. In de Mega Top 50 staan ze tiende en in de Top 40 met stip dertiende. Een verdere stijging in de charts ligt in de verwachting!

Hit of Shit: Martin Garrix ft Bebe Rexha – In The Name Of Love

Video: Martin en Bebe live in The Tonight Show

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Martin Garrix & Bebe Rexha live bij Jimmy Fallon

 1. Johan van de Velde

  Onzuiver?…

  ;)

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Ehh… je doelt op Martin zijn gitaar spel?? :D

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    LOL :)

      /   Reply  / 
 2. Berber Coeur

  Te gek toch dit!?! De enige manier om iets te bereiken is door te doen dus we mogen weer trots zijn op ‘onze’ jonge Martin. 👍🏼

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>