HOE? Kaarten voor MTV EMA 2016 in Rotterdam

#MTVEMA • Tickets voor show op twee manieren te bemachtigen

Op zondag 6 november vindt in Rotterdam MTV EMA 2016 plaats. Je kan via de MTV-website stemmen op de genomineerden, maar nu het muziekspektakel weer naar Nederland komt is het ook de grote vraag: hoe krijg je kaartjes??

Zitplaatsen - 95 euro (vrij zicht op podium) en 60 euro (beperkt zicht) worden verkocht middels loting. Meld je voor 11 oktober aan bij Ticketmaster. Op 17 oktober krijgt iedereen die ingeloot is een e-mail met code en instructies.

Staanplaatsen - Tickets voor plaatsen rondom het podium zijn niet te koop. Je kan die winnen via diverse acties. Meer info later deze maand. Hou hiervoor MTV goed in de gaten: Website, Facebook, Twitter, Instagram, Vine.

Best Dutch Act

Genomineerd voor de MTV EMA 2016 in de categorie Best Dutch Act zijn Broederliefde, Douwe Bob, Sam Feldt, Julian Jordan en Ronnie Flex. Voor het eerst in jaren is Kensington er niet bij. De band won in 2013, 2014 en 2015.

Wereldsterren

Wie de host wordt, en welke internationale artiesten naar Rotterdam komen, is nog niet onthuld. Dit wordt de komende weken bekendgemaakt. Maar het mag duidelijk zijn dat het een invasie van wereldsterren wordt.

Beyoncé en Justin Bieber voeren de lijst met genomineerden aan. Zij zijn allebei vijf keer genomineerd. Dan volgen Adele, Coldplay, Lukas Graham en Shawn Mendes met elk vier, en Rihanna en Drake met elk drie nominaties.

Best Song

Genomineerd voor de MTV EMA 2016 in de categorie Best Song zijn Hello van Adele, Sorry van Justin Bieber, 7 Years van Lukas Graham, I Took A Pill in Ibiza (Seeb remix) van Mike Posner, en Work van Rihanna met Drake.

De hippe Spaanse internetsensatie Leroy Sanchez maakte voor MTV een speciale akoestische mashup van de vijf genomineerde liedjes:

Video: Mashup MTV EMA 2016 Best Song

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “HOE? Kaarten voor MTV EMA 2016 in Rotterdam

 1. edeline

  hoe kan ik kaartjes kopen

    /   Reply  / 
  1. Thijs

   Kon middels loting tot vorige week. Mensen die uitgeloot worden, kunnen kaarten kopen.
   Staanplaatsen kun je de komende weken winnen.

     /   Reply  / 
 2. Tess

  Wat wordt er bedoeld met beperkt zicht? Kan je het dan echt slecht zien en ben je ongelooflijk ver weg of kan je het nog steeds vrij goed zien?

    /   Reply  / 
 3. dian

  Je kan het zien maar toch wel beperkt zicht. Je zit op een hoek en van meerder kanten staan er boxen en andere apparatuur.

    /   Reply  / 
 4. SAKLINA

  het is al jaren dat Ik super graag naar de mtv ema wil gaan maar het was altijd heel ver weg en nu dat het in Rotterdam is zou ik er super graag heen willen gaan het is morgen en ik hoop het dat ik vaandag nog wat kan doen voor een kaartje ik zou der super blij mee zijn

    /   Reply  / 
  1. Inge

   Via de Facebook pagina van MTV EMA, worden kaartjes aangeboden met een code. Die zijn. Echt. Als je last minute wilt gaan, er zijn vele aanbieders die een kaartje verkopen😋

     /   Reply  / 
 5. Bryn van Nuissenburg

  Wauw, MTV EMA in Rotterdam, hoe gaaf is dit! Dit zal zeker een mooi feestje zijn geweest met al die bekende artiesten die komen :D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>