Nieuwe single 2 Unlimited heet In Da Name Of Love

Daar is ‘ie dan, de nieuwe single van 2 Unlimited. Hoewel het nummer nog nergens op de radio te horen (inmiddels gelekt, hier) is geweest, staat de comebacksingle van Ray en Anita wel in de Tipparade van de top 40 genoteerd. Het nummer heet In Da Name Of Love.

Nu het nummer officieel in een hitlijst staat, kan de (radio)primeur niet lang meer op zich laten wachten. Ray en Anita zeggen zelf artistieke invloed op het nummer te hebben uitgeoefend. Ben erg benieuwd van wie de suggestie ‘da’ kwam in plaats van ‘the’.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe single 2 Unlimited heet In Da Name Of Love

 1. Tsjakka

  Mag ik vragen in welke tipparade (die donderdag a.s. zeker bekend wordt gemaakt), want ik heb nog niks gevonden. Bedankt voor dit nieuws in elk geval

    /   Reply  / 
  1. Gijs

   De nieuwe top 40 en tipparade worden (bijna) altijd een week van te voren gepubliceerd op hitweb en ook op http://www.fmc.nl. Die laatste site is ook erg interessant om te kijken, staan vaak interessante, nieuwe artiesten op!

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Altijd leuk, nieuwe dingen ontdekken.
    Bedankt voor de tip, Gijs. Toch wel serieuze artiesten he? Niet het zoveelste ik-heb-mee- gedaan-aan-een-show-op-TV-en-heb-het-daardoor-al- helemaal-gemaakt-figuur?

      /   Reply  / 
    1. Gijs

     Ook, maar allemaal redelijk objectief besproken. FMC had bijvoorbeeld al snel Jenny Lane en Caro Emerald in beeld, maar ook buitenlandse artiesten. FMC staat voor Future Music Charts en is er (meestal) snel bij!

       /   Reply  / 
    2. @lbert

     Nou Gijs bedankt komen we straks op de FMC site ook de immer zure commentaren van Boycotidols tegen, en de ellenlange discussies dat hij niet van dat soort artiesten houd, dat mag, maar dat hoef je niet oeverloos te herhalen

       /   Reply  / 
   2. Gijs

    @Albert: geen dank, haha. Denk dat FMC een ander soort bezoekers trekt en mensen die altijd maar hetzelfde zeggen (zoals ene Terry en Don over Floortje) al snel van repliek gediend worden door de vaste bezoekers. Zolang er goed beargumenteerd wordt is ieders mening welkom op FMC.

      /   Reply  / 
 2. BoycotIdols

  Hij staat in de onderste regionen van de tipparade van 2 jan, Tsjakka. Onder de naam Ray & Anita dus

    /   Reply  / 
 3. BoycotIdols

  O oke Gijs. n Nieuw lijstje dus voor mij, ik kijk weleens in buitenlandse lijstjes. Daarbij tot de conclusie komend dat NL vaak achterloopt…
  Nederland gaat liever eerder helemaal gek op het zoveelste gekweekte artiestje cq eendagsvliegje dan echt muziek te leren ontdekken. Ach ja…

    /   Reply  / 
  1. ivo

   wat vind jij een eensdagsvlieg Boycotidols? In nederland worden artiesten als Sylver, Milk Inc en Sarah Connor als eendagsvliegen gezien maar Sylver (5 albums) en Milk Inc (6 albums) zijn in vlaanderen echt mega groot (milk inc afgelopen september zelfs 6x sportpaleis vol met live band voor het 4e jaar) en Sylver staat op 27 maart voor het eerst met live band in de lotto arena te antwerpen. Sarah Connor is in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland weer mega groot dus als een artiest een hitje scoort in nederland zijn ze misschien hier een dagsvliegen maar niet in hun eigen land. En vaak komt het ook omdat de nederlandse radiozenders hun muziek niet draait

     /   Reply  / 
 4. Tsjakka

  Bedankt voor deze link

    /   Reply  / 
 5. BoycotIdols

  Dat wat jij noemt vind ik geen eendagsvliegen.
  Lui en ‘bands’die in de markt gezet zijn en hits moeten scoren en na 1 hit niks meer klaarspelen dat vind ik eendagsvliegen.
  Er is een verschil natuurlijk. Je hebt bands die soms ook als toevalstreffer een hit scoren (zo zijn er veel in het genre dat ik luister) maar toch miljoenenverkopen. Verschil tussen hitparademuziek en niet hitparademzuiek. Bands met die toevallige hits ofzo die hebben niet perse de intentie daar toe. Acts die daarvoor in de markt gezet zijn en dan vervolgens maar 1 hits scoren zijn de ware eendagsvliegen. En voila 90% daarvan is de laatste jaren afkomstig uit Idols/ XFactor en Popstars. Hoe toevallig…

    /   Reply  / 
 6. ivo

  toch zijn er wel een paar blijvertjes voort gekomen uit idols/ x factor popstars moeten zich nog bewijzen want wat daar tot nu toe uit voort isgekomen zijn idd eendags vliegen

    /   Reply  / 
 7. BoycotIdols

  Blijvertjes? Sorry, heb ik en een groot gedeelte van Nederland zeker wat gemist. Zoals?
  We hebben het hier over mensen met een popcarrière geen nevenprojecten als musicals of danser of stemmetjesinspreker he.

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Single In Da Name of Love van 2 Unlimited gelekt | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>