Hit of Shit: Faya & F1rstman ft I Am Aisha – Squat

Faya breidt haar imperium uit met bestsellerboek en sexy single

Het grote publiek kent Fajah Lourens wellicht nog van haar rol in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden maar dat is inmiddels ruim 10 jaar geleden. Onder de naam Faya heeft zij zich de afgelopen jaren ontwikkeld als dj en producer.

Zo is zij onder meer vaste dj in de Amsterdamse Club NYX. Daarnaast staat zij deze week bovenaan in de bestsellerlijst met Killerbody dieet. Faya’s nieuwe single Squat is een collaboratie met F1rstman en I Am Aisha.

De track ademt seks. Niet in het minst door de geile videoclip waarin Faya er zelf ook niet voor terugdeinst om haar prachtige lichaam te tonen. Met aan het eind nog een onverwachte, relativerende twist. Lekker nummer hoor!

Squat: SpotifyDeezeriTunes

Faya & F1rstman ft I Am Aisha - Squat

Loading ... Loading ...

Videoclip: Squat

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Faya & F1rstman ft I Am Aisha – Squat

 1. Johan van de Velde

  Prima plaat.

  Misschien niet bijster origineel (er zit zelfs een stukje van Robin Schulz’s sugar in) en de video is nogal ‘plat’, maar de beat is swingend en de productie is goed.

  Hopelijk komt dit verder dan alleen FunX.

    /   Reply  / 
 2. tammer

  Geweldige productie. Vooral ook omdat dit segment, hele sexy en schaars geklede hete meiden, gewoonweg achterbleef in onze industrie terwijl de mannenpop hoge toppen scheert. Maar de tekenen waren er al. Niet vergeten dat Aisha al 5 miljoen kliks op haar vorige single binnenhaalde. Voor een Nederlandse vrouwelijke artiest bijna een record. Hulde voor deze clip!

    /   Reply  / 
 3. tammer

  De plaat staat alweer over de 500.000 views en genereert een 34.000 kliks per dag. Dikke hit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>