Parkpop 2017: minder bezoekers door slecht weer

200.000 liefhebbers trotseerden regenachtige omstandigheden

Door het relatief slechte weer heeft Parkpop 2017 zondag een derde minder bezoekers getrokken dan vorig jaar. Er kwamen 200.000 mensen af op het grootste gratis toegankelijke muziekfestival van Nederland.

Vorig jaar waren dat 278.000 bezoekers. De organisatie wijt de lagere opkomst aan het regenachtige weer. Er waren deze 37e editie optredens van onder meer Broederliefde, Alison Moyet, Causes, La Pegatina, Glowinthedark, The Baseballs, De Règâhs, The Runaway Boys en Los Pacaminos met Paul Young.

Zaterdag was het Zuiderpark het decor voor Night at the Park, waar 30.000 bezoekers op afkwamen. Daarbij traden onder meer Level 42 en UB40 op.

• In Beeld: Het beste van Night at the Park en Parkpop (OmroepWest)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>