25e jubileumeditie Lowlands compleet uitverkocht

#LL17 • Festivalorganisatie waarschuwt voor risico’s zwarthandel

Niet, zoals vroeger, op de eerste dag van de kaartverkoop, maar Lowlands 2017 is nu, een kleine acht weken voor het festival, dan toch helemaal uitverkocht.

De afgelopen twee edities raakte Lowlands niet geheel uitverkocht. Omdat het populaire festival zijn 25-jarig jubileum viert, kregen de eerste 25 duizend fans dit jaar 25 euro korting. De rest van de 55 duizend kaarten is nu ook weg.

Voor wie nog kaarten zoekt, waarschuwt de organisatie voor zwarthandel. ‘Koop geen tickets via sites als Marktplaats en secondary tickethandelaren.’

‘Ieder jaar staan er weer teleurgestelde mensen aan de poort die in de veronderstelling waren een geldig ticket gekocht te hebben. Ook via Ticketswap heb je in het geval van Lowlands geen zekerheid dat je een geldig ticket koopt. Officiële tickets werden alleen via Ticketmaster verkocht’, aldus Lowlands.

Pas op voor oplichters: checklist en tips

Wellicht dat 3FM met een winactie komt? Dat is nog onduidelijk. Op dit moment lopen er bij 3FM winacties voor Rock Werchter en Woo Hah.

Lowlands 2017 vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus. Op het programma dit jaar onder meer Mumford & Sons, Editors, The XX, Bastille, Chef’Special, Alt-J, Halsey, Kovacs, London Grammar, Sean Paul, Jonna Fraser, Tove Lo en Ronnie Flex.

Video: Lowlands 2016 Aftermovie

Foto: 3FM/Ben Houdijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>