Hit of shit: Dotan – Where We Belong (video)

Dotan heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. Na het ingetogen This Town, de debuutsingle die tot de 20ste plaats in de Single Top 100 reikte en flink wat airplay genereerde, is het nu tijd voor het heftigste nummer van het album Dream Parade: Where We Belong. Met meteen krachtige en tegelijkertijd ingehouden drums is duidelijk dat Where We Belong toewerkt naar een euforische climax.

Zelf vind ik het één van de sterkere nummers van Dream Parade. Met de langere uithalen en de enorme lading energie in het nummer krijg je er een blij en opgepept gevoel van. Op de juiste momenten wordt gas teruggenomen zodat het refrein er telkens goed inknalt.

De videoclip is een aaneenschakeling van mensen in het wit gekleed die Where We Belong playbacken. De een met meer overtuiging dan de ander, allemaal verschillend qua uiterlijk maar door de montage toch heel erg hetzelfde. Dotan werkt voor dit nummer samen met Amnesty International, zo wordt op het einde van de clip duidelijk.

Waardige opvolger van This Town. Vergelijkbaar succes in de hitlijsten moet haalbaar zijn.

Dotan - Where We Belong

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Hit of shit: Dotan – Where We Belong (video)

 1. Tim

  Wow, vet!!!

    /   Reply  / 
 2. Carlijn

  3FM heeft wel neus voor groot talent, vind deze single eerlijk gezegd beter dan This Town en wat een mooie clip. Mooi dat iemand zich inzet voor een goed doel en niet alleen aan zichzelf denkt.. ik zeg : HIT! Misschien weer 3FM Megahit?

    /   Reply  / 
 3. sannemans

  was naar zijn concert in paradiso en hij was echt awesome, speelde veel nieuwe liedjes op zijn gitaar en was heel grappig ook in zijn woordjes tussendoor. dit liedje vond ik altijd het beste van het album en denk dan ook dat dit zijn echte grote doorbraak wordt, goed gekozen herman :)

    /   Reply  / 
 4. erik

  Moest m even een paar keer luisteren, was nog niet overtuigd aan het begin, maar nu zit het in mijn hoofd en heb ik m al 6x gedraaid hehe, toffe song dit zeg, had nog nooit van hem gehoord alleen?

    /   Reply  / 
 5. Linda

  ik voel m ook wel, moest er idd ook even inkomen, maar kan me zo voorstellen dat dit een nummer is dat het heel goed gaat doen op 3FM, misschien iets te alternatief voor 538 etc?

    /   Reply  / 
 6. quirine

  te gek dit, echt on-nederlands goed deze clip en deze song. Benieuwd of dit de top 40 gaat halen, denk net niet commercieel genoeg… mooie plaat!

    /   Reply  / 
 7. sander

  kicke track

    /   Reply  / 
 8. Randy Randstad

  Prachtig nummer en clip. Mensen maar roepen dat het de belofte van 2011…belofte voor 2011 en veel meer jaren!

    /   Reply  / 
 9. piet piraat

  vond this town niet zo, deze een stuk meer, way to go en wat een toffe clip ook trouwens!

    /   Reply  / 
 10. Jaap Hartkamp

  Van dit soort zangers zijn er 13 in een dozijn.
  De instrumental klinkt prima, maar zijn stem klinkt totaal niet bijzonder/goed.
  Blijkbaar werkt deze geluksvogel met de juiste mensen. Zo kan het ook..

    /   Reply  / 
  1. piet piraat

   Ach, zure appels heb je altijd toch? Jaloezie is niet erg, maar om het nou zo openbaar op een site te uiten.. beetje triest toch? Jij staat er niet namelijk niet, maar kraakt iemand af die er wel staat ;-)

     /   Reply  / 
   1. Jaap Hartkamp

    De essentie van deze website is dat een nummer beoordeeld wordt.
    Wat is er onduidelijk aan de titel: Hit of Shit??
    De reden dat ik er niet sta, is omdat ik dat niet probeer of wil, maar wel op deze site middels een reactie het beoordeel (daarvoor staat het hier). Heeft dus ook niets met jaloezie te maken.
    Gelukkig mag dat in Nederland en hebben we geen censuur.

    Een slechte voetballer gaat toch ook niet tegen een NOS journalist reageren met: “Nou ga jij het veld op dan, jij kan het niet beter. Je bent gewoon jaloers jij.”..
    Dat slaat nergens op, want de één wordt voetballer en de ander journalist.

    Dus Piet Piraat; Voortaan even nadenken.

      /   Reply  / 
 11. Sophie

  Nice! I like!

    /   Reply  / 
 12. Verie

  Ik ben het helemaal eens met Jaap Hartman. Hij zingt heel doorsnee, waarschijnlijk in een sjieke studio opgenomen, maar om nou te zeggen dat hij megahits moet scoren, kom nou.

    /   Reply  / 
 13. sander

  Lekker hoor!!

    /   Reply  / 
 14. Pingback: Dotan scoort hit op YouTube met Where We Belong | Nlpop

 15. Pingback: Interview: Keuzes en de waarheid van Dotan | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>