Hit of Shit: Diggy Dex ft JW Roy – Treur Niet (video)

(Ode Aan Het Leven) • Rake, rustgevende relativering van het leven

Nadat het debat over het gebrek aan Nederlandstalige muziek op de grote radiozenders onlangs weer losbarstte krijgen we van Diggy Dex een prachtig voorbeeld van een liedje dat uitstekend past op de mainstream popstations.

Treur Niet (Ode Aan Het Leven) bevat een ingetogen rap, schitterende tekst en melodielijn, met een feature van de Brabantse singer-songwriter JW Roy. Een lied met een boodschap werkt in de Nederpop sowieso vaak goed, en als er iets in deze roerige tijd past is, dan is het wel rustgevende relativering van het leven.

Als de kaarten goed geschud worden, met voldoende exposure op radio en tv, dan zou Treur Niet (Ode Aan Het Leven) toch uit moeten kunnen groeien tot een hit? Nu virtueel rond de 160ste plaats in iTunes. Dat kan en mag veel hoger!

Treur Niet (Ode Aan Het Leven) op iTunes en Spotify

Diggy Dex ft JW Roy - Treur Niet (Ode Aan Het Leven)

Loading ... Loading ...

Videoclip: Treur Niet (Ode Aan Het Leven)

Diggy Dex op Twitter en Facebook • JW Roy op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of Shit: Diggy Dex ft JW Roy – Treur Niet (video)

 1. BéTé

  Smaakvol gedaan…. mooie samenwerking.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Ja, behalve dan de commentaren in de video, ná het liedje.

   Die zijn minder smaakvol.

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    Ja, vond ik ook. Vast goed bedoeld; maar wel belerend gebracht.

    De inhoud van het lied zegt genoeg en daardoor hebben die commentaren geen enkele toegevoegde waarde.

      /   Reply  / 
    1. tammer

     Belerend is inderdaad het juiste woord. Jammer , want de meeste luisteraars zitten niet te wachten op morele praatjes. Dit is best een aardig nummer, maar Diggy is al zes jaar aan het zoeken sinds SLAAP LEKKER naar een nieuwe hit. Zal dit ook niet gaan worden.

       /   Reply  / 
     1. Robin

      En toch is ‘t wel degelijk een hit geworden, heeft wel even geduurd

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>