Hit of Shit: K3 – 10.000 Luchtballonnen (video)

Marthe, Klaasje en Hanne scoren met 10.000 Luchtballonnen eerste hit

Een week nadat zij de tv-zoektocht K3 zoekt K3 wonnen bestormen Marthe, Klaasje en Hanne als de nieuwe K3 de download-charts met hun nieuwe single!

Je kon 10.000 Luchtballonnen in de grote finale al horen, maar vanaf vandaag is de studioversie officieel uit. Marthe, Klaasje en Hanne staan in België meteen op de eerste plaats in iTunes en in Nederland op de tweede plek, vlak achter Adele.

10.000 Luchtballonnen op iTunes en Spotify

10.000 Luchtballonnen

Loading ... Loading ...

Videoclip: 10.000 Luchtballonnen

K3 op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: K3 – 10.000 Luchtballonnen (video)

 1. Johan van de Velde

  Waarin twee kleine landen klein kunnen zijn.
  ;)

    /   Reply  / 
 2. Bart

  Deze formule is zo gelikt. Het ziet er allemaal perfect uit. En het werkt! Deze 3 meiden worden met open armen ontvangen. Al meer dan 90.000 vooruitbestelde cd’s en 100 concerten. Kinderpop of niet. Hier zullen veel artiesten van dromen!

    /   Reply  / 
 3. tammer

  1.400.000 kliks in 5 dagen tijd is ongelooflijk hard. Je ziet nu wat kan gebeuren als Belgie en Nederland tegelijkertijd middels een tv offensief een product promoten. Nu kijken of en hoe lang dit nummer het succes weet vast te houden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>