Hit of Shit: Kensington – Do I Ever (video)

Eerste single van nieuw album • Control verschijnt op 28 oktober

Het vierde studioalbum van de grootste band van Nederland Kensington heet Control en komt op 28 oktober uit. En de eerste single is er sinds vandaag!

Do I Ever is het openingsnummer van de plaat die in totaal elf tracks bevat. Het echte Kensington-geluid herken je natuurlijk meteen, maar om de melodie te pakken moet je Do I Ever denk ik wel wat vaker horen.

Dat zal geen probleem worden want de grote radiozenders hebben de single meteen massaal opgepikt. We zijn benieuwd hoe Do I Ever het gaat doen!

Do I Ever: SpotifyDeezeriTunes

Kensington - Do I Ever

Loading ... Loading ...

Amerikaanse topproducer nieuw album Kensington

Videoclip: Do I Ever

Foto: Rahi Rezvani

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hit of Shit: Kensington – Do I Ever (video)

 1. popfan

  Klinkt bijna Scandinavisch. Goed nummer, goede tekst, niet direct enorme hitpotentie. In Nederland natuurlijk wel, door de airplay.

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Ik kan niks anders zeggen dat dit toch wel een Hit is. Onmiskenbaar Kensington. Voor mij meteen een goed nummer.

    /   Reply  / 
 3. BéTé

  Klinkt prima maar eerlijkheidshalve moet ik toch bekennen dat het bekende & kenmerkende Kensington geluid me enigszins begint te vervelen.

  Het is veel van hetzelfde en daardoor alles behalve verrassend. Mijns inziens zouden ze er goed aan doen om eens een iets meer verfrissend geluid te laten horen.

    /   Reply  / 
  1. popfan

   Wat versta je precies onder een verfrissend geluid? Kensington heeft inderdaad een herkenbare sound, alles enorm bombastisch, met dikke lagen reverb. Er zit alleen toch vrij veel variatie in, van logge rockstampers tot Graceland-achtige Afrikaanse ritmes.

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Ik vond hun nummertje met dat Afrikaanse gitaartje leuker (‘verfrissender’?) dan deze single, maar dit is zeker niet slecht.

    Misschien wat vertrouwder klinkend voor de fans.

    Denk niet dat dit Kensingtons grootste hit gaat worden, echter.

      /   Reply  / 
    1. popfan

     Ze hebben wel meer van dat soort nummers, maar waarschijnlijk bedoel je Done With It. Hoogtepunt uit hun oeuvre op dat gebied is Kilimanjaro, heel goed nummer.

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>