Nieuw werk Kensington hard richting nr 1 in charts

Hit of Shit • ‘Sorry’ is Alarmschijf • ‘Control’ is Album van de Week

Het moet heel raar lopen als Control, het nieuwe album van Kensington, aan het einde van de week niet op nummer 1 in de Album Top 100 schittert. De grootste rockband van Nederland gaat het dus gewoon weer flikken!

De plaat staat al op 1 in iTunes en in de top 3 van de charts bij Bol.com. Deze sterke scores zullen de komende dagen echt niet plotseling inzakken.

Kensington ontving vrijdag – op de dag van de officiële albumrelease – meteen een gouden award voor Control. Dat na een Kensington-week in RTL Late Night. Popzender 3FM riep Control dezelfde dag uit tot Album van de Week.

De nieuwe single Sorry is 538 Alarmschijf en staat op 1 in de iTunes Single Top 100. Op de tweede plaats staat de vorige Kensington-single Do I Ever.

Control wordt geprezen als de meest persoonlijke en kwetsbare Kensington-plaat tot nu toe. De opnames vonden plaats in Rome, waar de band werkte met de Amerikaanse producer Michael Beinhorn. Hij produceerde eerder voor onder meer de Red Hot Chili Peppers, Soundgarden, Korn en Marilyn Manson.

Voorganger Rivals uit 2014 zit trouwens ook weer in de lift! Die steeg afgelopen week al naar 21 in de albumlijst. Dat kan vast nog een stukje hoger…

Control: SpotifyiTunesBol.com

Kensington - Sorry

Loading ... Loading ...

Videoclip: Sorry

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw werk Kensington hard richting nr 1 in charts

  1. tammer

    Robbie Williams op 1, Frenna op 4 en Frenna met 12 platen tegelijk in de top 100. Waaronder My Love op de eerste plaats.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>