Hit of Shit: Sevdaliza – Human (video)

Bijzondere, kunstzinnige release van Iraans-Nederlandse artieste

Dit is een hele aparte. Sevdaliza is geboren in Iran en vluchtte op vijfjarige leeftijd naar Nederland. Hier ontwikkelde zij zich tot de unieke artiest die zij nu is.

Een artiest in de pure zin van het woord. Want om Sevdaliza enkel ‘zangeres’ te noemen zou haar tekort doen. Zie alleen die video al. De muziek componeren en produceren, het concept uitdenken, Sevdaliza doet het allemaal.

Het resultaat is alternatief. Een soort art house cinema. Niet iedereen zal het mooi vinden, maar dit is Kunst! Bijzonder dat dit ook in Nederland gemaakt wordt. Lees meer over Sevdaliza in een uitgebreid artikel op 3voor12 uit februari 2015.

Sevdaliza - Human

Loading ... Loading ...

Videoclip: Human

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>