Bob Dylan zeldzame smaakmaker Album Top 100

Waar de Single Top 100 vrijwel elke week volop in beweging is (door lage verkopen en manipulatie fluctueert het enorm) is de Album Top 100 veel stabieler. Maar deze week wel heel stabiel. Afgezien van Bob Dylan zijn de smaakmakers ver te zoeken. Deze week voert Adele opnieuw de lijst aan, gevolgd door Krezip. Verder in de top 10 albums die wel al een hele tijd tegenkomen: Nick & Simon, Ilse deLange en Kings of Leon.

De top 10:
1 (1) 19 – Adele
2 (2) Best Of – Krezip
3 (-) Together through Life – Bob Dylan
4 (4) Incredible – Ilse deLange
5 (3) April – Bløf
6 (5) Luister – Nick & Simon
7 (6) No Line on the Horizon – U2
8 (8) Only by the Night – Kings of Leon
9 (7) Sounds of the Universe – Depeche Mode
10 (12) I Am… Sasha Fierce – Beyonce

Ruth Jacott verraste vorige week door binnen te komen op 13 met Passie. Maar dat weet ze niet vast te houden, het album staat nu op 16 genoteerd. In de top 20 kunnen we wel (weer) Alain Clark verwelkomen, die met Live It Out van 23 naar 17 klimt.

René Schuurmans herstelt van eerdere klappen. In de vijfde week van notering stijgt Blij Dat Ik Leef van 40 naar 22. Het nieuwe dubbelalbum van Candy Dulfer gaat van 30 naar 24. Verder doet Nynke Laverman het redelijk goed met Nomade, dat in de achtste week van notering van 45 naar 31 gaat.

De Nederlandse binnenkomers:

58. Meindert Talma – Tamango
67. Antje Monteiro – 100% Antje
71. Rob van Daal – Omdat we vrienden zijn
73. John de Bever – Geef je over aan de liefde

De hele Album Top 100 vind je hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>