Na O’G3NE nu Frans Bauer op 1 in Album Top 100

Brabants feestje bovenaan albumlijst • Justin Bieber blijft heersen

Het blijft een Brabants feestje bovenaan in de Album Top 100. Na vorige week de meiden van O’G3NE is het deze week de beurt aan Frans Bauer. Zijn nieuwe Geluk, Hoop en Liefde komt met overmacht binnen op de eerste plaats.

Frans heeft het nog steeds! En mede dankzij zijn trouwe fanbase pakt hij met gemak zijn vijftiende nummer 1 in de albumlijst. Dat is eigenlijk helemaal niet zo gemakkelijk. In het volksgenre zijn er maar enkelen die dit kunnen.

Dankzij zijn concert in GelreDome vorig weekend stijgt Justin Bieber weer naar de tweede plek. Nieuwkomers in de top 10 zijn Green Day met Revolution Radio, Norah Jones met Day Break en Alter Bridge met The Last Hero.

Album Top 10

1. Frans Bauer – Geluk, hoop en liefde
2. Justin Bieber – Purpose
3. Kinderen v Kinderen 37 – Voor altijd jong!
4. Green Day – Revolution Radio
5. Broederliefde – Hard Work Pays Off 2
6. O’G3NE – We Got This
7. Shawn Mendes – Illuminate
8. Norah Jones – Day Breaks
9. Rotterdam Airlines – Gate 16
10. Alter Bridge – The Last Hero

Lager in Album Top 100 vinden we nieuwe platen van Barry Gibb, OneRepublic, Wolter Kroes, Blaudzun, White Lies, Lucie Horsch, Seasick Steve, Meshuggah, Bangtan Boys, Sum 41, Melissa Etheridge, Bazart en Daniil Trifonov.

In de Single Top 100 geen wijzigingen aan de top. DJ Snake en Justin Bieber staan met Let Me Love You voor de vijfde week bovenaan. Martin Garrix en Bebe Rexha zakken met In The Name Of Love naar de zesde plaats, terwijl Frenna, Jonna Fraser en Emms met My Love stijgen naar de vierde.

Frans Bauer - Een Beetje Verliefd

Loading ... Loading ...

Videoclip: Een Beetje Verliefd

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Na O’G3NE nu Frans Bauer op 1 in Album Top 100

 1. tammer

  Jonna Fraser neemt de eerste plaats over. Staat tevens met 13 nummers in een klap in de top 100. Alleen Justin Bieber en Lil Kleine deden ooit beter.

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Wat een draak van een liedje is dit nieuwe lied van Frans Bauer. Nu ben ik al geen echte fan van hem en met dit nummer verandert het absoluut niet.
  Zojuist het nieuwe album van Carolina Dijkhuizen met de titel ‘More than a woman’ vluchtig beluisterd. En ik heb het vluchtig beluisterd omdat het gewoon slecht is. Wie zit hier nu op te wachten op een album met een Tribute aan the Bee Gees? Zo jammer dat een platenmaatschappij zo’n getalenteerde zangeres zo’n album laten opnemen! Want zij is gewoon echt goed en een krachtige persoonlijkheid. Echter dit alles komt met dit album niet naar buiten. Verspilde energie. Heel jammer voor Carolina. Deze hardwerkende zangeres heeft toch echt beter verdiend!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>