The Source van Ayreon op 1 in Album Top 100

Bij de singles deze week geen veranderingen aan top van de lijst

Het nieuwe project The Source van Ayreon – een alias van Arjen Lucassen – komt binnen op de eerste plaats in de Album Top 100. Een mijlpaal!

Arjen scoorde eerder al wel drie top 10-noteringen, waaronder een tweede en derde plaats, maar een nummer 1 zat er tot nu toe nog niet in.

Op de tweede plaats in de lijst met Josylvio ook een Nederlandse nieuwkomer. Ed Sheeran moet daardoor deze week genoegen nemen met de derde plaats, en Boef zakt met zijn hitalbum Slaaptekort naar de vierde positie. Ook nieuw in de Album Top 10 zijn Spinvis op de vijfde, en Gorillaz op de zesde plek.

Album Top 10

1. Ayreon – The Source
2. Josylvio – 2 gezichten
3. Ed Sheeran – ÷ (Divide)
4. Boef – Slaaptekort
5. Spinvis – Trein vuur dageraad
6. Gorillaz – Humanz
7. Kendrick Lamar – Damn
8. John Mayer – The Search For Everything
9. Drake – More Life
10. Jonna Fraser – Jonathan

In de Single Top 100 zijn de eerste zes plaatsen onveranderd ten opzichte van vorige week. De hoogste nieuwe is daar I’m The One van DJ Khaled met Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper en Lil Wayne op de zevende plaats.

Na vorige week al in de Single Top 100 is Despacito van Luis Fonsi is deze week ook in de Top 40 en Mega Top 50 naar de eerste plaats geklommen.

Ayreon - Run! Apocalypse! Run!

Loading ... Loading ...

Video: Run! Apocalypse! Run! (van The Source)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>