Album Top 100: Hazes binnen op 1, BLØF op 2

En in de Single Top 100 blijven de bovenste plaatsen onveranderd

Wijzer, de nieuwe André Hazes, komt deze week binnen op de eerste plaats in de Album Top 100! BLØF moet genoegen nemen met de tweede positie.

De hele top 3 bestaat uit Nederlandse producties want The Best Of Armin Only van Armin van Buuren stijgt naar de derde plaats. En met Boef, Josylvio en Mula B wordt nu meer dan de helft van de top 10 door Nederlanders bezet.

Album Top 10

1. André Hazes – Wijzer
2. BLØF – Aan
3. Armin van Buuren – The Best Of Armin Only
4. Ed Sheeran – ÷ (Divide)
5. Boef – Slaaptekort
6. Josylvio – 2 Gezichten
7. Linkin Park – One More Light
8. Harry Styles – Harry Styles
9. Mula B – 8-9-17
10. Rammstein – Paris

Dit is prachtig voor André want zijn vorige album Leef was wel een groot succes, maar piekte op de tweede plek. Nu staat dan eindelijk zijn eerste nummer 1-album in de boeken! Een mijlpaal. En hij is pas 23 jaar.

SFB hoogste nieuwe in Single Top 100

De zeven hoogste plaatsen in de Single Top 100 zijn gelijk aan die van vorige week. Despacito van Luis Fonsi blijft stevig op nummer 1, gevolgd door Ronnie Flex met Boef, en SBMG met Lil Kleine en DJ Stijco.

De hoogste nieuwe single deze week, op de twaalfde plaats, is Don’t You Know van de Haagse rapformatie SFB. Dat is een afkorting voor Strictly Family Business. De groep bestaat uit Frenna, Jandro, Priceless en KM.

Video: SFB – Don’t You know

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Album Top 100: Hazes binnen op 1, BLØF op 2

 1. Henk

  Beide albums heb ik beluisterd en het zijn beide niet echt mijn albums. Zo vind ik het accent van Hazes geregeld irritant en de liedjes te makkelijk. Maar de cd van Blof vind ik toch echt ronduit saai. Ik heb zowiezo heel vaak moeite met hun teksten. Ik vind deze cd van Blof wel heel monotoon en ik was er ook snel klaar mee. Pascal is een fantastisch goede zanger, jammer dat de liedjes niet beter zijn. Voor mij dan.

    /   Reply  / 
 2. tammer

  Vrijdag staat het nieuwe album van Lil Kleine op 1. Hij staat nu al met alle 11 tracks in de spotify 50 en zijn albam WOP staat meer dan een jaar genoteerd in de album 100

    /   Reply  / 
  1. John

   Volgens mij is dat een grote sjoemelarij met al die nl rap nummers in de spotify charts

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>