Vliegende start voor meiden in The Voice Kids 2016

#TVK Uitzonderlijke auditie Anna heeft potentie wereldwijd viral te gaan

Het vijfde seizoen van The Voice Kids is vrijdagavond van start gegaan met een aantal sterke Blind Auditions. Vooral die van een aantal meiden springen er uit.

De auditie van Anna met het liedje Somewhere Over The Rainbow werd een paar dagen eerder al online geplaatst als een exclusive sneak preview. Een prachtig optreden. Anna’s video staat op YouTube al boven de 340 duizend views.

Geweldig en magisch

Opvallend is dat de tekst onder die video in het Engels is, inclusief het oordeel ‘amazing’ (geweldig), en in de titel het woord ‘magical’ (magisch) is toegevoegd. Bij de andere video’s staat er een neutralere tekst in het Nederlands onder.

De productie vindt Anna’s auditie blijkbaar zo uitzonderlijk dat ze er ook het internationale publiek mee willen bereiken. Proberen om die video wereldwijd viral te laten gaan. Gelijk hebben ze. Dit is ook echt uitstekend. Inclusief mooie uitspraak en zang. Anna werpt zich hiermee meteen op als potentiële finalist.

Ook jongens scoren

Van de andere kandidaten uit de show van vrijdag halen de tweeling Jade & Senna (met Samen Voor Altijd) en Isabel (met See You Again) inmiddels ook al meer dan 100 duizend views. Van de jongens zitten Gemario (Someone Like You) en Bram (Out Here On My Own) daar vlak achter met elk bijna 100 duizend views.

Maar goed, die aantallen views zeggen nu natuurlijk nog niet zo veel. Er kan nog van alles gebeuren in de competitie. Het is te vroeg om de finale te voorspellen.

Terugkijken

• Losse optredens op het officiële YouTube-kanaal van The Voice Kids
• Losse optredens en complete afleveringen vind je op thevoicekids.nl

Liedjes terugluisteren kan via The Voice Kids app voor iPhone en Android

Video: Anna met Somewhere Over The Rainbow

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>