Caro Emerald waande zich in Duitsland bij Iers ontbijt

“Ok, it’s happened: that moment where I just didn’t know in which country I was having breakfast…”, aldus Caro Emerald op Twitter afgelopen weekend. Ze zag het moment al een tijdje aankomen, nu is het dus gebeurd. “Ik had ook wel een klein katertje, want de avond ervoor had ik een drankje gedronken”, vertelt ze aan NLpop op de rode loper van de Edisons. “Ik zat aan het ontbijt, zag de koffie en die was nogal slap. Toen dacht ik ineens aan Duitsland. Niet dat ze daar per definitie slechte koffie schenken, maar ook niet heel goede. Maar ik zat dus in Dublin. Meteen besefte ik me dat ik wel heel veel heen en weer aan het reizen ben.”

Aan de rode loper is ook het moment om even vooruit te blikken op 2012; wat kunnen we van Caro gaan verwachten? “We zijn nog in conclaaf. Er zijn veel plannen die we niet allemaal tegelijk kunnen uitvoeren. We willen graag Amerika doen, maar ook een Europese tournee staat hoog op het verlanglijstje.” Voor de uitrol van Amerika is het team rondom Caro nu in gesprek met een lokaal management en een platenmaatschappij als partner, een belangrijk onderdeel in het proces.

Nederlandse fans moeten dus nog even wachten op nieuw materiaal. “We gaan in 2012 in elk geval een nieuw album uitbrengen, maar het liefst ook uitbrengen. Ik weet alleen niet of dat allemaal samengaat.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>