North Sea Jazz 2014 compleet uitverkocht

Voor het eerst in de 39-jarige historie vooraf al helemaal uitverkocht

De Nederlandse festivalmarkt is behoorlijk verzadigd geraakt, maar dan hebben we het vooral over rock, alternative pop en dance. In de jazz is er een speler die op eenzame hoogste blijft staan: het North Sea Jazz festival is nu al uitverkocht!

Dat meldt het AD vandaag. North Sea Jazz 2014 vindt plaats op 11, 12 en 13 juli in de Rotterdamse Ahoy. Het is voor het eerst in de 39-jarige historie van het festival dat er vooraf geen dagkaarten of passepartouts meer te krijgen zijn.

Op ‘s werelds grootste indoor jazzevenement spelen dit jaar onder meer Pharrell Williams, Robin Thicke, Stevie Wonder, Joss Stone, Outkast, Gregory Porter, Quincy Jones, John Scofield Überjam, Hall & Oates, Paloma Faith, Christian McBride, Nile Rodgers & Chic en Neneh Cherry & Rocketnumbernine.

Gelukkig is de NTR er ook dit jaar bij met radio- en tv-registraties, dus als je geen tickets hebt kan je alles toch meebeleven. Het hele weekend zal te volgen zij via NPO Cultura (livestream) Radio 6 Soul & Jazz en Nederland 3. (Foto: Bart van Vliet)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>