Gratis download: concerten Caro Emerald

Als blijk van waardering naar de fans een aandenken aan de tournee

Alle concerten die Caro Emerald onlangs gaf in het Verenigd Koninkrijk, zijn vanaf vandaag gratis te downloaden. Caro geeft de muziek gratis weg als blijk van waardering naar haar fans. Het is een prachtig aandenken aan de tour.

Fans kunnen één van de concerten kiezen uit Caro’s arenatour die haar bracht in steden als Londen, Manchester en Glasgow. Na afloop van de Nederlandse tour zullen ook gratis downloads van de Nederlandse concerten beschikbaar komen.

Gratis download concert Caro Emerald

Tijdens de bijna twee uur durende shows van de Caro Live In Concert Tour speelt de zangeres naast haar grote hits ook nummers die ze nooit eerder live gezongen heeft. Veel liedjes van haar twee hitalbums in nieuwe arrangementen.

Begin november is Caro gestart met haar Nederlandse tournee. Die concerten zijn allemaal al uitverkocht, dus de gratis downloads komen heel goed uit!

Volgend jaar zal Caro ook nog voor het eerst in Azië optreden met een show op het befaamde Seoul Jazz Festival in Zuid-Korea. In dat land bereikt haar single Liquid Lunch vorig jaar de eerste plaats in de jazzhitlijst.

Meer gratis downloads

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>