Dance-track Wibi Soerjadi op 1 in iTunes

Hit of Shit? • Combinatie klassieke muziek en dance niet helemaal uniek

Klassiek pianist Wibi Soerjadi heeft een dance-nummer uitgebracht. Na een live-optreden in RTL Late Night dinsdagavond schoot de track naar 1 in iTunes.

Wibi vertelde in de show dat hij nog nooit de combinatie van klassiek pianospel met dance gehoord heeft. Toch komt het wel vaker voor. Bijvoorbeeld in 2005 toen pianist Jan Vayne met Armin van Buuren een hit scoorde met Serenity. Ze brachten later zelfs een compleet album uit met de titel Classical Trancelations.

Totaal uniek is Undaunted dus niet. Live komt ‘ie best indrukwekkend over, maar in de studioversie klinkt de productie mij ietsje te synthesizer-achtig. Verder natuurlijk supercool voor Wibi dat hij voor ‘t eerst op 1 staat in de charts!

Undaunted op iTunes en Spotify

Wibi Soerjadi - Undaunted

Loading ... Loading ...

Video: interview en liveversie Undaunted

Wibi Soerjadi op Twitter

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dance-track Wibi Soerjadi op 1 in iTunes

 1. Johan van de Velde

  Onzinnige bombast.

    /   Reply  / 
 2. Jan Paul Vink

  Geachte Heer Soerjadi,
  Drie weken geleden heb ik plotselinge doofheid gekregen aan mijn linker oor. Ik ben fysiotherapeut maar daarnaast is mijn grote passie piano-spelen. De plotselinge doofheid is ook voor mij een hel op aarde. De muziek werkt voor mij ook helend. Dit heeft me enorm geholpen na mijn scheiding 2 jaar geleden.
  Mijn vraag aan u als ervaringsdeskundige is, gewoon doorgaan met piano spelen ( gehoortraining) of juist rust?
  Hopelijk komt deze mail bij u aan en kunt me helpen.
  Met vriendelijke groet,
  Jan Paul Vink

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>