SAIL 2015 komt met vijf concerten: Music Marina

Recordaantal schepen en unieke concerten: ‘Theater op het Water’

Het maritieme evenement Sail Amsterdam vindt maar eens in de vijf jaar plaats. Volgende maand is het weer zover, en deze negende editie kent een primeur. Er worden vijf grote concerten aan de noordkant van het IJ georganiseerd.

Met Kensington, Miss Montreal, Jan Smit, Nick en Simon, Martijn Fischer, K3, maar ook het Koninklijk Concertgebouworkest en het Gelders Orkest. Op bovenstaande afbeelding zie je het podiumontwerp en elk concert wordt afgesloten met een vuurwerkshow. Het wordt dus groots en meeslepend.

Programma

19/8 om 21.00 uur: Classical Waves: Koninklijk Concertgebouworkest
20/8 om 21.00 uur: SAIL Rocks: Kensington, Miss Montreal
21/8 om 21.00 uur: SAIL Loves Holland: Nick & Simon, Jan Smit, Martijn Fischer
22/8 om 20.00 uur: Pirates of the Caribbean in Concert met Gelders Orkest
23/8 om 14.00 uur: K3 @ SAIL meezingfeest voor de kids met K3

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets voor plaatsen aan de kade variëren van 15 tot 80 euro (excl.) en staanplaatsen met beperkt zicht zijn gratis. Daarnaast de mogelijkheid voor boten om een plaats in het water te reserveren.

Video: promo Sail Music Marina

Sail Amsterdam op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “SAIL 2015 komt met vijf concerten: Music Marina

 1. Marcus Lucas Auteur

  Dat zou best kunnen, maar het feit dat hij al een tijd geen nieuwe muziek heeft uitgebracht (en zijn laatste paar singles zijn geflopt) speelt vast ook mee. Bijvoorbeeld Sandra van Nieuwland werkt deze maanden hard aan nieuwe muziek, en komt daarbij ook weer met een nieuwe theatertour.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Uiteraard speelt JUIST DAT allemaal de grootste rol. Ben is behoorlijk van ‘t padje af ;)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>