Ben Saunders kiest Dry Your Eyes als nieuwe single

Vrijdag verschijnt You Thought You Knew Me By Now, het debuutalbum van Ben Saunders. Het is ook de dag waarop de winnaar van The Voice of Holland zijn tweede ‘eigen’ single uitbrengt. Na Kill for a Broken Heart gaat het om Dry Your Eyes, vertelt de zanger aan NLpop. “Nee, het is geen vertaling van een smartlap met de tekst Droog Je Tranen.” Bij bol.com zijn al snippets van het album – en dus ook de single te luisteren – waarop Ben goeie feedback krijgt. “Fans lopen nu al te zeggen wat ze de toffe liedjes vinden, dat is wel vet.

Het is een spannende week voor Ben Saunders. Gisteren werd bekend dat hij het vaakst genomineerd is voor de TMF Awards 2011, ook treedt hij voor het eerst op met band als voorprogramma van Kane in Ahoy. Vrijdag verschijnt dan zijn debuut-cd, welke op het moment van schrijven nog niet is gelekt.

“Het voelt wel alsof we nu een periode afsluiten. Bij The Voice of Holland en daarna heb ik vooral andermans liedjes gezongen, nu mag ik mijn eigen liedjes gaan zingen. Eigenlijk begint er iets nieuws. Ik kan echt iets van mezelf gaan laten zien.”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ben Saunders kiest Dry Your Eyes als nieuwe single

  1. Steffan

    De verwachtingen zijn echt TE hoog gespannen voor zijn album. Dat kan denk ik alleen maar tegenvallen. Ik ben zeer benieuwd! Top artiest!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>