Veel plezier bij de Toppers in Concert 2007


Iedereen die gaat: veel plezier vanavond (of de daaropvolgende avonden). Goed de stembanden smeren om mee te zingen en niet allemaal met de auto komen. Dan sta je om zeven uur enorm in de file als het feest binnen al begint. Enne… laat even weten hoe het was. Foto's welkom via [email protected]

UPDATE 6 JUNI: Klachten kun je mailen naar [email protected]

Zie ook:
- Foto's en video van Toppers in Concert 2007
- De gastoptredens bij Toppers in Concert
- Toppers in concert – de foto's

facebook share facebook share

549 Reacties // Reageer

549 thoughts on “Veel plezier bij de Toppers in Concert 2007

 1. Jan

  Na de goede verhalen over de toppers zelf ook maar eens wezen kijken. Nog nooit een concert in de Arena gezien en benieuwd of die verhalen over kwaliteit achterhaald waren. Het antwoord weet ik inmiddels, een ontiegelijk slecht geluid, middelmatige performance en de sfeer kwam er niet echt in. Als er geen karaoke teksten werden geprojecteerd zou je soms geeneens weten welk nummer men speelde.

  Maar misschien ben ik verwend door vele concerten in Ahoy, Lowlands en zelfs de Kuip, die vele malen beter waren qua geluid. Ik ga in ieder geval nooit meer naar de Arena voor een concert en nooit meer naar de toppers. Want die toppers zijn gewoon floppers bij een live concert.

    /   Reply  / 
 2. M.

  Zeer slecht geluid! Schel en blikkerig. Kon de stemmen soms niet herkennen. Voor de pauze kwam de gang er niet in. Pas na de pauze werd het uitbundiger. Complimenten voor Engelbert Humperdinck en Lee Towers. Twee fantastische zangers.
  Weinig show. Jammer, had me er veel meer van voorgesteld

    /   Reply  / 
 3. A

  OOOO jeee en ik moet nog!!!!!
  Ben toen wel bij het allereerste concert in de Arena van Tina Turner geweest. Waardeloos.
  Toen zeiden ze dat er nog een paar dingen werden veranderd ivm het geluid. Ik hoopte dat het beter was. Ik moet morgen (3 juni 2007) Ik zie het wel en jullie horen het wel.

    /   Reply  / 
 4. Piet

  Het werd pas geellig na de pauze, omdat toen iedereen uit de file pas binnen was haha

    /   Reply  / 
 5. ikke

  maak je niet druk het was SUPERRRRR gister
  we hebben de hele avond plezier gehad dus trek je nx aan van de verhalen!!!!

    /   Reply  / 
 6. marc

  het was inderdaad erg leuk. ondanks het slechte geluid, ondanks het feit dat de songteksten soms niet te lezen waren, ondanks hetr gegeven dat ik niet kon verstaan wat ze zeiden en ondanks de weinige bekende nummers voor de pauze… maar na de pauze werd de herkenbaarheid groter en het feest leuker. maarre die Arena… da’s toch niks voor een muziekfeest!!!!

    /   Reply  / 
 7. Ik

  Het was echt een geweldige show! Veel beter dan voorgaande jaren! Alleen het geluid was niet altijd even goed. Maar qua show en optreden was het echt enorm leuk! Volgend jaar weer!

    /   Reply  / 
 8. ronald vermeulen

  Vandaag (zaterdag) naar Toppers in concert geweest. Het geluid was echt zwaar klote. We zaten op de 2e ring, bovenaan, en er was echt niets van te verstaan, het geluid galmde, het was net alsof er nummers door elkaar werden gespeeld. Al met al, zijn we (we waren met 8 personen) na 45 minuten met pijn in de oren en in het hoofd, helaas naar huis gegaan. Wat een soft. We hadden ons erg verheugd op een gezellig avindje uit, maar helaas is het, vanwege het geluid, zwaar tegengevallen. Zonde van het geld, en erg jammer.
  Wij verwachten minstens ons geld terug.

  m.v.g. Ronald Vermeulen, Tessa Meerbeek.

    /   Reply  / 
 9. Tal

  Ik vond het een fantastisch concert, dit omdat ik er natuurlijk ook zelf een feestje van maak.
  Maar de kritiek moet ik wel gelijk in geven. Vond het ook pas echt leuk na de pauze…. dan kon je pas meezingen en gek doen.

  Ik heb geen last gehad van galmende geluiden, maar vond het wel vaak vals… of je hoorde ze niet goed. Gordon was heel slecht, ik was bang dat hij het concert niet kon afmaken… stem viel weg…het was vals….

  Maar ondanks alles, sfeer was heel goed… super gezellig, een groot kroegfeest

    /   Reply  / 
 10. dirk

  Net terug van de toppers, leuke show maar wat was het geluid slecht zeg
  wij zaten in Noord C vierde rij stoelen 30 t/m 36 maar het was gewoon te slecht voor woorden….alles galmde, het zingen kon je volgen omdat er, soms zelfs niet, onder titels waren, maar gesproken woorden kon je zeker het eerste gedeelte voor de pauze(?) niet verstaan. Soms als die stomme lampen voor de schermen kwamen kon je zelfs de teksten niet meer zien.
  Verder Geer Goor en Froggie gewoon goed, maar volgend jaar een ander geluids bedrijf anders kon ik niet meer.

    /   Reply  / 
 11. Sylvia

  Ook ik ben net terug uit de Arena. Ik vond de heren zelf harstikke goed en ze hebben weer een goede show neergezet, maar wat was het geluid slecht. Dit is mijn derde Toppers concert, ik ben naar meerdere concerten verder in de Arena geweest… maar het was echt bar en boos. Met name in het begin.

  Desondanks hebben de heren er weer een topshow van gemaakt en heb ik een leuke avond gehad.

    /   Reply  / 
 12. Petra

  Derde jaar op rij veldplaatsen en wederom helemaal niets te klagen over het geluid!! Ik heb een topavond gehad en genoten van eerste tot laatste minuut!!

    /   Reply  / 
 13. MONIQUE KERKWIJK

  HAD IK ME VERHEUGT OP EEN CONCERT DE JONGNS ZELF KUNNEN ZINGEN MAAR HET GELUID WAS WERKELIJK WAARDELOOS EN DAAR BETAAL JE 41.25 EURO VOOR JE HOORDE DE WOORDEN NIET DIE GESPROKEN WERDEN EN DAN NOG HET ZINGEN BEGREEP JE OOK NIET DIT HEEFT TOT 22.00 GEDUURT EN TOEN WERD HET EEN KLEIN BEETJE BETER ARENA DOE ER IETS AAN OF WIE DAN OOK

    /   Reply  / 
 14. curneille

  Huh, het is toch van 21 tm 2300 uur?
  Of loopt het altijd zo uit?

    /   Reply  / 
 15. RUUD

  Concert van 1 juni was goed maar vorig jaar was beter. HEt gelui was zoals altijd in de ARENA zwaar klote. Voor concerten nooit naar de ARENA gaan. Rotterdam is de beste wat betreft geluid en OPENBAARVERVOER, laten we daar eens over hebben. GA met de auto want contert duurt tot ongeveer 00.15 uur en als je de laatste metro mist dan heb je pech kan je gewoon ergens in ZUIOOST een nachtbus pakken. Dat gebeurde met vele die op 1 juni gingen en verrast werden dat er geen metro meer ging naar centraal of isolaterweg. dus mensen ga op tijd weg met de auto neem geen OV of ga met de trein.

    /   Reply  / 
 16. vissie

  we waren gisteren bij de toppers maar wat een rotgeluid we konden ze amper verstaan en de sfeer zat er niet in ja na de pauze ten wel maar het geluid was echt ruk

    /   Reply  / 
 17. geert

  wat een slecht geluid. ik ben benieuwd wat hun eigen reactie is na al deze klachten. moeten we niet alle klachten bundelen en dan geld terug vragen. Nu snap ik wel die actie van de C1000 2de kaartje gratis. Zo krijg je idd de arena wel vol. Ik begrijp gewoon niet dat ze het zelf niet door hebben dat het zo zwaar kl*te was met geluid…met recht diva’s gedrag.
  ik kom nooit meer dat weet ik wel en iedereen die zegt dat er niets met geluid aan de hand was is echt DOOF.

    /   Reply  / 
 18. Susan Bijker

  Gisteravond ook naar de Toppers 2007 geweest. Ik zat op Noord C stoel 61 dus geluk toen de heren daar in hun UFO opkwamen. Het geluid was in het begin mega mega slecht. Je kon niet verstaan wat ze zongen en wat ze tussendoor tegen elkaar zeiden. Een half uur later werd dat gelukkig een stuk beter. Wat een leuke show verder, de heren zongen ontzettend goed, leuk repetoir en kroeggezellig!!!!

    /   Reply  / 
 19. marloes

  Het was maar goed dat wij door alle files pas om 22 uur aankwamen. Uit alle verhalen werd het toen pas leuk. Helaas was het geluid inderdaad heel slecht.

    /   Reply  / 
 20. planner

  Ik hoorde dat het ook vast stond kwa verkeer rond de arena rond een uur of 1 ?
  Is dat zo slecht geregeld daar dat in en uitrijden met auto´s?
  Kwa planning moet ik dus rekening houden met 00:15 uur, maar hoeveel dan nog om weg te komen plus minus?

    /   Reply  / 
 21. de leidschendammers

  WAT EEN GEZEUR ALLEMAAL!!! wij hebben een geweldige avond gehad. Dit was voor ons de derde keer. Als je goed geluid wilt horen koop dan de dvd en ga thuis lekker op de bank zitten luisteren voortaan. Het sfeertje wat je in de Arena meemaakt maak je thuis niet mee. En ga er maar voor staan 97 nummers in zo een kort tijdbestek. Onze avond kan niet meer stuk en alle lof en roem voor de Toppers die wij voor de volgende avonden heel veel succes wensen!!!!

    /   Reply  / 
 22. Paula

  Het concert was geweldig, het geluid (op ‘t veld) vond ik te schel.
  Het naar huis komen was een regelrechte ramp,
  we hebben tot 2 uur in de parkeergarage vast gestaan.
  Maar ondanks dat heb ik een TOP avond gehad.

    /   Reply  / 
 23. Paul

  De Toppers zelf hebben het op een enkel minder nummer prima gedaan. Lof ook voor de band,vocals en dancers maar het geluid was op de 2e ring was niet om aan te horen. Na de pauze was het wel wat beter, het kan dus wel. Voor mij niet te begrijpen dat de techniek in 2007 niet in staat is vanaf het begin goed te regelen. 50.000 mensen in huis en niemand grijpt op tijd in? Wat blijft is een bekocht gevoel!! Nooit meer naar de Arena!!!

    /   Reply  / 
 24. harm

  CURNEILLE:wat d8 je van terug rijden , vaak niet naast de deur, nog even wat drinken…dombo tjeeess

    /   Reply  / 
 25. Nel Broerse

  Na vorig jaar een mooi feest te hebben gehad viel het dit jaar heel erg tegen.
  We hadden andere plaatsen als vorig jaar en het geluid,waar al heel veel mensen over klagen, was waardeloos. We kregen er hoofdpijn van, het was niet te verstaan. We zijn met oorsuizen weggegaan. De laatste 5 kwartier waren redelijk. Het was een gigantische teleurstelling om het zo mee te maken waar jij je al weken van te voren op verheugd. Doe er de volgende keer wat aan!!!

    /   Reply  / 
 26. Nel Broerse

  Je hebt gelijk!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 27. Kjara

  Graniet te renenko a spaa der tronieras\
  099707

    /   Reply  / 
 28. Jan

  Hallo,
  Ik wilde even zeggen dat als ze mij de kaartjes gratis gegeven, hadden gebracht en gehaald en ik had gratis kunnen dineren en ik had geweten dat het geluid zo slecht was dan was ik nog niet gekomen.
  Ze moeten zich diep schamen. Het geluid was werkelijk niet om aan te horen.
  Blijkelijk hebben veel mensen gister hun beklag gedaan want het viel op dat na de pauze het geluid iets beter was maar nog was het zeer zeer slecht.
  Het leek af en toe wel of ik naar een slecht gesynchroniseerde film zat te kijken. Het geluid liep soms gewoon een tel achter.
  We hadden ons er zo op verheugd, wat een domper was dat.
  J.Schipper

    /   Reply  / 
 29. gerry

  Hallo

  Reactie over geluid zijn waar,heel erg jammer.
  Maar de hulpverlening kan er ook wat van. Zat op de tweede ring 427 en rechts van ons in de arena viel er iemand flauw bij de trap.
  Iedereen schrik,staan er links bij de andere trap 5? broeders met hun armen over elkaar.

  Misschien een iedee om ze te verdelen.

  Beetje lullig voor diegene die niet goed is geworden he Kan en moet anders.

  Toch waren jullie Toppie

    /   Reply  / 
 30. ook een teleurstellende toppersklant

  Niet de eerste keer dat ik deze 3 ziet optreden en ook alle TOppers in de Arena gezien maar wat was dit SLECHT..Het geluid, de teksten die wegvielen de microfoons die er mee stopte van tijd tot tijd. Engelbert en Lee waren Toppers vergeleken met wat de hoofdpersonen hebben willen neerzetten. Snap niet dat je hier kan lezen dat mensen het TOP vonden of die waren dronken of zijn nog nooit buiten de deur geweest maar 1 ding is zeker ze moeten stoppen met Concerten in de Arena te geven want op deze manier maken ze zichzelf helemaal af.
  Jammer want alle jaren ervoor was het een goede show al was toen ook het geluid niet alles maar veeeeeeeeeeeeel beter wat ze deze keer hebben neergezet JAMMER JAMMER voor zoveel geld. Laat ze er maar goed over nadenken over topper 2008 en afstappen van die waardeloze Arena.

    /   Reply  / 
 31. Billy

  De arena krijgt al vanaf het begin zeer slechte kritieken als het gaat om geluid. Wanneer wordt hier nu eens iets aan gedaan. En, lieve toppers (en alle andere artiesten), waarom kiezen jullie eigenlijk voor dit walgelijke stadion? Er zijn toch voldoende alternatieven: Ahoy, De Kuip, het Gelredome?

    /   Reply  / 
 32. Danny

  Hallo, met 10 man naar de arena als feyenoorder is dat een hele stap. Maar vorig jaar waren het echt toppers. Maar dit jaar …. we hebben het eerste gedeelte van het concert niet gehoord. Galmen echo e.d. Klagen had geen zin want de geluidsman was niet bereikbaar voor commentaar. Schandalig voor die luttele 350,- euries. Ik verwacht een reactie van het management van de toppers. Ik ga volgend jaar ieder geval niet meer naar de floppers. In de pauze was het wel erg gezellig en de muziek was ook te verstaan in tegenstelling tot het optreden.

    /   Reply  / 
 33. Y.Antonides

  Gisteravond naar Toppers geweest.
  Wat was het geluid slecht!Heel veel echo, pas een paar uur later werd het geluid iets beter.
  Heb het gemeld bij medewerker van de Arena, zij gaf toe dat het geluid heel erg slecht was, nu maar hopen dat de nieuwe shows veel beter zijn van geluid!

    /   Reply  / 
 34. vdr val

  Nog met hoofdpijn dit schrijven, maar het geluid van de Toppers in concert was echt om te huilen. Niet om aan te horen. Wat een tegenvaller!! Iedereen was het er over eens want we hoordden nog meer mensen klagen.Ook de mensen die beneden zaten. Verder kwa show prima en de sfeer was ook heel goed. Maar als je ze nog niet eens kan verstaan is dat een hele grote teleurstelling. Volgende keer misschien ergens anders de Toppers in Concert?

    /   Reply  / 
 35. alma

  ik had me verheugd op een leuk avondje uit naar de Toppers, maar het geluid was bar slecht!! We zaten 2de ring Noord A en zijn eerder naar huis gegaan. Op deze manier hoeft het voor mij niet meer. Ik weet dat jullie geen geld teruggeven, maar het minste dat jullie kunnen doen is een gratis DVD opsturen, dan kunnen we het nog eens rustig bekijken en vooral goed horen.

    /   Reply  / 
 36. Harry

  Het geluid was voorde pauze erg slechtvrijdag avond na de pauze iets beter
  als ik dan hoor dat het zaterdag net zo is vraag ik me af hoe dat kan als je na de pauze op dag een de goede kant op gaat en op dag twee weer dezelfde fouten maakt.
  Verder was het concert van een minder niveau als vorig jaar het leek wel we doen het kunstje gewoon nog een keer weinig aandacht aan besteed ten opzichte van vorig jaar elkaars nummers waren bijna niet te herkennen en werden gewoon om zeep geholpen terwijl dit ooit de start was in de shows van froger en waardoor mensen uit hun dak gingen volgend jaar weer iets meer aandacht graag heren en als jeer geen tijd voor is een jaartje overslaan

    /   Reply  / 
 37. syl

  inderdaad een goed idee om iedereen een gratis c.d te geven , weten we wat we die avond niet hebben kunnen verstaan , ik heb zelf het idee dat vooral in de tweede ring ,waar ik zelf ook zat het geluid erg slecht was. Jammer !!
  41.25 euro misschien voor onze toppers niet veel geld ,maar voor vele echt een groot bedrag.Ik hoop voor iedereen dat de komende dagen beter zijn , dan zal het echt wel feestje zijn.

    /   Reply  / 
 38. ronald

  Als ik dit allemaal lees krijg ik spijt als haren op mijn hoofd dat ik kaartjes gekocht heb. Begreep net van mijn buren (zijn op vrijdag geweest) dat het geluid veel te hard en onverstaanbaar was. Lekker dan ! Ik had het ook kunnen weten met dat stadion; is al jarenlang waardeloos met concerten

    /   Reply  / 
 39. Sabien

  Ik zat 2e ring vak 407.
  En toen het begon was het geluid zo slecht dat je niks hoorde van de zang. Vaak hoorde je niet eens wel liedje ze aan het zingen waren! Dit is de 3e keer dat ik ben geweest maar nog nooit was het geluid zo slecht. Erg jammer. Bij sommige liedjes en na de pauze werd het wel beter maar toch moeten ze hiervoor een oplossing voor gaan zoeken want dit is zonde van het concert.
  Toch heb ik een geweldige avond gehad!!!

    /   Reply  / 
 40. Heleen

  Het was in 1 woord BAGGER! Geen woord kunnen verstaan. Je kon zelfs niet horen welk liedje er gespeeld werd. De heren hadden nu toch wel beter moeten weten. Ze moeten zich diep schamen dat ze hier niets aan gedaan hebben! Ben, net als honderden anderen, na de pauze weg gegaan.

    /   Reply  / 
 41. Paul

  Ik heb al eerder mijn ongenoegen geuit, zie reactie 3-6 10:46 uur. Heeft iemand het adres van het management van de Toppers? Mijn voorstel is massaal een brief schrijven met de dringende eis voor een gratis DVD. Op die manier kunnen de Toppers het gezicht nog enigzinds in de plooi houden!

    /   Reply  / 
 42. Wim Vinketering

  Ik wil mijn geld terug en als ik het niet krijg ga ik het zelf wel halen bij die pisnichten

    /   Reply  / 
 43. Jessica

  Wij zijn gisteravond (zaterdag) geweest en zaten in de zaal op rij 8. Het was ons voor ons het derde jaar en ook dit jaar hebben wij hebben enorm genoten. Niet veel gemerkt van een slecht geluid en zelf voor gezorgt dat we het naar ons zin hadden. Het was één groot feest voor ons, maar sommige mensen zijn gewoon verwend en weten niet hoe ze moeten feesten. Mocht er volgend jaar een concert komen, dan ga ik zeer zeker weer. Bedankt Toppers voor een geweldige avond.

    /   Reply  / 
 44. Maaike

  Ik vond de toppers gister weer mega gezellig!! Maar het geluid was op de tweede ring inderdaad erg slecht de eerste helft. Maar echt waar, bij elk concert is dit de grootste klacht. Als je goed geluid in de arena wilt hebben moet je eerste ring gaan zitten of in het veld gaan staan.Daar betaal je de prijs ook voor.
  Let inderdaad op alle wegomleidingen. Ook wij zijn 3 uur onderweg geweest en maar net op tijd daar!! Maar de Toppers zelf waren echt weer op hun best!! Volgend jaar zeker weer een feestje bouwen!! Enne dat feestje moet je toch ook echt zelf bouwen…

    /   Reply  / 
 45. Johan Tuiten

  Op vrijdag 1 juni zat ik met 3 vrienden tegen de skyboxen aan. Buiten het feit dat het idioot warm was, was de geluidskwaliteit dramatisch. Het galmde; wij kwamen tot de conclusie dat dit kwam omdat wij direct onder de tweede ring zaten. Gisteravond was ik er met 8 collega’s en zaten wij op de tweede ring. Wat een drama. Alsof je in een leeg olievat zat waarin iedereen zat te trommelen. De heren Toppers waren niet te verstaan door een alsmaar repeterende galm. Humperdink viel in het niets door het slechte geluid. Is men er nu nog steeds niet van overtuigd dat de Amsterdam Arena perfect is voor het spel van Ajax maar absoluut niet de kwaliteiten heeft om grote muziekspektakels neer te zetten? Zou graag m’n geld terugwillen; het enige wat erop zit is de DVD te gaan kopen en weer 20 Euro uitgeven om thuis maar eens te luisteren waar het nu allemaal over gaat. Dramatisch !!

    /   Reply  / 
 46. Chris

  Voor iedereen die teleurgesteld is, wat verwacht je nou…180.000 x 41 euro is voor de heren goed verdienen, en ze weten dat de ArenA alleen goddelijk voetbal toont, maar geen geschikt forum is voor muziek/concerten etc. Koop lekker de DVD en niet zeuren…Wat de toppers betreft, alle 3 1 miljoen euro voor paar concerten haha…slim hoor

    /   Reply  / 
 47. Gerrit

  Wat een D R A M A, Ga maandag voor 2 x €41.25 boodschappen doen bij C1000 zonder af te rekenen.

    /   Reply  / 
 48. Sylvia

  Ik heb zelf vannacht hier gelijk een reactie geplaatst over dat ik het concert en de show goed vond, maar dat de kwaliteit van het geluid echt bar en boos was. Ik vind het dan ook heel jammer dat er reacties komen van mensen die zeggen dat we niet weten hoe een feestje moet worden gebouwd of dat we verwend zijn. Ik zou zeggen… ga een avondje op de tweede ring zitten en dan weet je waar je het over hebt. Ik heb vorig jaar ook tweede ring gezeten en het jaar ervoor eerste ring, maar toen was het geluid absoluut beter dan dit jaar. Ik ben niet het type om te klagen, maar het was echt heel slecht. Niets ten nadele van de jongens, want die hebben hun stinkende best gedaan.. maar het was absoluut balen.

    /   Reply  / 
 49. Teun

  Jullie moeten allemaal C1000 aanklagen.
  Gewoon C1000 dreigen om er nooit meer boodschappen te doen als jullie je 41,25 Euro niet terug krijgen.
  En die drie verwende krengen verdienen het niet dat er zoveel mensen naar hun komen kijken. Ze hebben nooit ergens de kracht voor behalve als het het vullen van hun eigen millionairs zakken betreft.
  En gewoon blijven plakken he, nu voor inferieure pannen bij C1000

    /   Reply  / 
 50. arthur

  Zaterdagavond,verheugd op een leuk concert in de plantenbak “Arena”. Nog nooit zo SUPER SLECHTE geluidskwaliteit meegemaakt.
  Geld graaien is belangrijker blijkbaar, dan een goede performance neer te zetten.
  Gelukkig lieten ze de teksten zien, anders had je bij God niet geweten wat ze zongen.
  ONGELOOFLIJK dat ze nog concerten geven in een DICHTE arena. Zonde van mijn geld. Na het eerste nummer liepen al massa mensen van de tribune. Concert in die plantenbak wil ik nooit meer meemaken.

  Snap niet dat die zogenaamde TOBBERS zich nog laten lenen om een “show” te geven aldaar.

  NEVER NOOIT MEER NAAR DIE PLANTENBAK VOOR EEN CONCERT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 51. barney

  Leuke show maar het geluid was schandalig slecht. Voor dat geld mag je toch verwachten dat je iets meer kwaliteit krijgt. Bijna niets verstaan van wat er gesproken werd.
  We zaten op de 2e ring maar je mag toch verwachten dat je ook daar waar voor je geld krijgt.
  Snap ook niet dat dit probleem telkens weer terugkomt in de Arena. Ze kunnen toch testen lijkt me. Verder een leuke avond gehad.

    /   Reply  / 
 52. Jan

  Na aanleiding van mijn eerste reactie, wij zaten op de eerste ring. En het waren kaartjes van 47,50 + 5 euro administratiekosten.

  Maar het lag dus niet aan ons, blijkbaar vinden de meesten het concert een flop en hetgeluid belabberd.

    /   Reply  / 
 53. monique

  Laat me wat weten als je het adres heb.
  Wij zijn zo teleurgesteld dat we er geen woorden voor hebben,dus als je wat weet horen we het graag

    /   Reply  / 
 54. Emely

  Jeetje, wanneer houden Mojo en anderen eens op met concerten in die kattenbak te organiseren. Het geluid is NOOIT echt goed geweest en zal het ook nooit worden. Ik zeg: terug naar de Kuip!!!

    /   Reply  / 
 55. Dr. O. Etker

  Voor diegenen die nog moeten gaan: doe oordoppen in en het probleem is opgelost!

    /   Reply  / 
 56. Sandy

  Dit was ons tweede jaar dat we naar toppers in concert gingen maar wat was dat geluid slecht zeg.Je hoorde idd niet wat ze zongen of zeiden.We zaten in de tweede ring en we hoorden iedereen erover klagen.Vorig jaar was het gewoon top en erg zuiver en de show was 10 keer beter.Ik vondt dt er weinig eigen nummers werdt gezongen erg jammer.
  En met zware hoofdpijn ging ik naar huis.Ik hoop dat er met deze reacties er wat aan gedaan wordt want iedereen betaald er een hoop geld voor!!!

    /   Reply  / 
 57. marjan

  ik ga vrijdag de 8e nar de toppers en zit ook 2e rang, vak 419 volgens jullie zit ik daar dus erg slecht? graag jullie reacties
  TOT HOELAAT IS HET CONCERT??????

    /   Reply  / 
 58. Dr. O. Etker

  Oordoppen meenemen!

    /   Reply  / 
 59. Sandy

  Het maakt niet uit waar je zit overal was het geluid slecht!!!Het concert duurt tot twaalf uur.Wens je succes en neem idd oordoppen mee!!!

    /   Reply  / 
 60. diana

  wat een afgang gisteravond in de arena
  we zaten helemaal boven in
  alleen maar galmende geluiden, het is dat er inderdaad een schermophing met daarop de teks en dat je kon zien wie er zong, want ik kon werkelijk niet horen wie er nou aan het zingen was, was het nou geer goor of rene
  en zongen ze samen klonk het gewoon super vals door al dat gegalm.
  wy zijn eerder weggegaan ik ga er iniedergeval niet meer heen!!
  diana

    /   Reply  / 
 61. Piet

  tsja, dat krijg je als je naar een veredeld karaoke concert gaat, daar moet je ook niet teveel van verwachten. Dat mensen dan nog zo kunnen zeuren, heerlijk. HAHAHA

    /   Reply  / 
 62. ingrid van der wekken

  op het kaartje stond dat het concert om 21.15 uur zou beginnen dat was al niet waar
  21.00 uur begon het precies dus heel veel mensen waren al te laat
  toen het begon was het niet om aan te horen wij zaten op de tweede ring ben vaker naar de arena geweest voor een concert maar zo slecht is het nog nooit geweest
  op de televisie scherm zag je welk lied het was maar aan het geluid en de tekst kon je het niet horen naar 2 keer naar beneden te zijn geweest en boos gereageerd te hebben bij broekkies van mensen die volgens hun de leiding hadden werd ons verteld dat er een klacht was neer gelegd bij het geluid
  na 1 uur en 15 minuten zijn wij naar huis gegaan
  er is ons verteld dat wij ons geld terug zouden krijgen als we vandaag de arena aanschreven dus mensen massaal de arena overstelpen
  ook heb ik gister avond dat wij thuis kwamen gelijk de noord hollands dagblad , telegraaf sbs 6 en alle websites van van de artisten aan geschreven we zijn boos boos boos
  en het had zo`n geweldige avond moeten worden maar het was èèn grote flop erg jammer

    /   Reply  / 
 63. Patrick

  Total Rocket Management BV
  Hogeweg 81
  5301 LK Zaltbommel
  Telefoon: 0418-576085
  Fax: 0418-576086
  E-Mail: [email protected]

  Reageren maar zou ik zeggen

    /   Reply  / 
 64. Erwin

  En ook ik wil wel even kwijt dat ik geen enkel nummer heb kunnen verstaan. De tekst meezingen was ook al een moeilijke opgave vanuit de 2e ring omdat die meedraaiende verlichting continue voor het scherm hing.
  Uiteindelijk was het in de gang gezelliger dan in die galmbak. Kortom; een schandelijk slecht concert gehad.

  Voor de mensen die nog heen gaan; ik hoop dat ze na deze klachtenregen voor jullie maatregelen hebben getroffen!!

    /   Reply  / 
 65. Jaap vd berg

  Wat onze eerste teleurstelling was,dat we het openings spektakel hebben gemist omdat de heren eerder thuis wilden zijn en ipv 9.15 maar om 9.00 waren begonnen, dan nog maar niet te reppen over het “K” geluid. De sfeer was de 2e helft goed maar de hele avond was voor ons een mentale en financiele teleurstelling, mocht ik weer een keer een stomme film willen zien dan huur ik wel Laurel & Hardy voor €5,- ipv €51,25

    /   Reply  / 
 66. diana

  nog even een aanvulling op reactie van net
  sommige mensen noemen het gezeur!!
  misschien als je je vol laat lopen met bier dat het al een stuk beter klinkt hoewel ze in onze groep ook al een aardige slok op hadden maar we nog suizende oren hadden
  kijk de artiesten zijn gewoon top alleen door het technische gebeuren klonken ze vreselijk
  diana

    /   Reply  / 
 67. m.link

  ik heb een GEWELDIGE avond gehad en me enorm vermaakt!
  Wat nou slecht geluid. Hou eens om met dat gezeur.

    /   Reply  / 
 68. danielle70

  ik vond de toppers gewoon top, alleen wij zaten ook tweede ring en kregen gewoon de slappe lach omdat het geluid zo in en in slecht was, gelukkig hebben wij onze avond er niet door laten vergallen

    /   Reply  / 
 69. Marjolein

  Ook mij viel het concert van de Toppers gisteravond (zaterdag) erg tegen. Vorig jaar was ik er ook en toen heb ik veel meer genoten. De show was gelikt, de tekst om mee te zingen was ten alle tijden zichtbaar en het geluid was toen beter. Gister heb ik me heel erg zitten ergeren aan het slechte geluid, de slechte akoestiek. Het deed gewoon pijn aan mijn oren. Vaak verstond je niet wat ze zongen of wie er zong, of viel de stem zelfs weg!

  Tevens was bij sommige medley’s geen tekst te zien en aangezien ik nog vrij jong ben kende ik vele liedjes niet en dan is het wel leuk om mee te lezen/zingen.
  Ook vond ik de hoeveelheid liedjes die ik niet kende groot (songfestival, Willy Alberti etc.).
  En vaak zongen ze de liedjes in een andere noot, wat ik vaak ook niet om aan te horen vond en het maakte het meezingen lastiger.

  Daarnaast was de show te statisch, het was niet zo gezellig als vorig jaar. Er miste iets, van de kant van de Toppers. En dat is zeker jammer als je idd aardig wat voor een kaartje hebt neergelegd.

  1 grote flop, erg erg jammer, hoop op excuses.

    /   Reply  / 
 70. Lili

  Tsja bijna iedereen zegt het al dus ik ook maar. Wij zaten op de 2e ring bijna bovenaan en echt het was niet te verstaan. Het is zo jammer dat er aan dit probleem niets gedaan wordt. Je betaald er toch voor en dan wil je ook waar voor je geld. En inderdaad als je in het midden beneden zit is het geluid primamaar niet bovenin. Dus ik wil geen dvd hoeven kopen om een goed geluis te hebben. Jammer jammer jammer maar toch blijf ik wel fan van de TOPPERS

    /   Reply  / 
 71. Morgan-la-F

  Ook ik ben bij Toppers in de Arena geweest.
  Ik ben inderdaad met oorpijn thuisgekomen, het geluid was zwaar knudde. Iedereen die zegt dat de klagers geen feestje kunnen vieren hebben gelijk, wij kwamen ook voor een concert en geen feestje. Op feestjes kun je de muziek herkennen en verstaan en dat was hier absoluut niet het geval. Ik ben nog nooit in de Arena geweest en na vrijdag zal ik dat zeker zo houden.
  Ben bij Borsato in het Gelredome geweest en daar was het echt feest: goede muziek, goed geluid, teksten te verstaan, marco en andere artiesten steeds te zien op het big screen en karaoke teksten waren dus geheel overbodig.
  Misschien een tip voor de toppers?
  Ik vind het allemaal heel jammer, want ik had me er echt op verheugd!
  En inderdaad een gratis DVD zou meer dan welkom zijn, dan kan ik horen en zien wat de bedoeling was, maar of ze het geluid zo kunnen bewerken dat het herkenbaar wordt?
  Als ze volgend jaar weer gaan optreden in het Gelredome dan ga ik zeker, iedereen verdient een 2e kans. En dan naar Marco en vragen wie bij hem het geluid regelde, dan kun je met minder risico naar het concert (of voor de feestvierders: feestje)gaan.

    /   Reply  / 
 72. Louw

  Het was jammer dat het geluid zo slecht was,onvoorstelbaar.Ik heb het laatste concert van Hazes ook in de arena gezien,maar daar was het geluid wel beter.
  Dit was het geld niet echt waard Jammer!

    /   Reply  / 
 73. ricardo

  Alleen maar commercie ,slecht geluid en weinig ander spektakel erg gelikt ! en dat voor veel geld nee nooit meer … moet maar weer eens wat anders komen ,daarvoor in de plaats

    /   Reply  / 
 74. Louw

  Het was jammer dat het geluid zo slecht was,onvoorstelbaar.Ik heb het laatste concert van Hazes ook in de arena gezien,maar daar was het geluid wel beter.
  Dit was het geld niet echt waard Jammer!

    /   Reply  / 
 75. ricardo

  Alleen maar commercie ,slecht geluid en weinig ander spektakel erg gelikt ! en dat voor veel geld nee nooit meer … moet maar weer eens wat anders komen ,daarvoor in de plaats

    /   Reply  / 
 76. ricardo

  Alleen maar commercie ,slecht geluid en weinig ander spektakel erg gelikt ! en dat voor veel geld nee nooit meer … moet maar weer eens wat anders komen ,daarvoor in de plaats

    /   Reply  / 
 77. Louw

  Het was jammer dat het geluid zo slecht was,onvoorstelbaar.Ik heb het laatste concert van Hazes ook in de arena gezien,maar daar was het geluid wel beter.
  Dit was het geld niet echt waard Jammer!

    /   Reply  / 
 78. ricardo

  Alleen maar commercie ,slecht geluid en weinig ander spektakel erg gelikt ! en dat voor veel geld nee nooit meer … moet maar weer eens wat anders komen ,daarvoor in de plaats

    /   Reply  / 
 79. ricardo

  Alleen maar commercie ,slecht geluid en weinig ander spektakel erg gelikt ! en dat voor veel geld nee nooit meer … moet maar weer eens wat anders komen ,daarvoor in de plaats

    /   Reply  / 
 80. Dorothe

  Klopt allemaal wat je leest. Wij hadden kaarten van 72,50 per stuk. En het geluid was heel erg slecht. Ik vond het zonde van ons geld.Ik had er wel meer van verwacht.Ik ben benieuwd wat de Toppers er zelf van zeggen

    /   Reply  / 
 81. lisette

  wij gaan al voor het 3 jaar naar de toppers
  echt geweldeg super gezelleg maar het geluid van gisteren voor al het eerste deel was super slecht heel jammer maar hebben toch genoten .

    /   Reply  / 
 82. Diny Bruyl

  Zoals vorig jaar verwachten wij een spetterende feestavond te hebben. Viel dat even zwaar tegen, het geluid was zooo slecht dat ze al heel wat klachten hebben gekregen. Ze waren niet te verstaan , niet met praten en niet met zingen.We zaten op NOORD A tweede ring,maar er liepen al snel mensen weg! ook wij zijn er uitgelopen om te klagen.Muziek en zang liepen door elkaar heen alsof het geluid terug kaatste. We zijn met een flinke kater naar huis gegaan, maar niet van het drinken. ARENA doe er iets aan.

    /   Reply  / 
 83. Michel

  Al bij meerdere concerten geweest, gisteravond voor het eerst in de Arena bij de Toppers.
  Wat een bagger geluid zeg!
  Je kon inderdaad niks, maar dan ook helemaal niks horen wat er gezongen of verteld werd, het was een brei van galm en lawaai!
  Dit was voor mij de eerste, maar ook direct de laatste keer dat ik naar een concert van hun ben geweest.
  Niet te vergelijken met de concerten van Marco Borsato die tot in de puntjes verzorgd waren, qua geluid en er erg gelikt uit zagen qua effects.
  Ben erg benieuwd naar de reacties van de Toppers zelf, als ze daarvoor tenminste de moeite nemen……

    /   Reply  / 
 84. She

  Maak me gek…. nou dat is ze goed gelukt!
  Knap dat mensen het nog zo lang hebben volgehouden. Wij zijn naar een half uurtje vertrokken. Lekker gefeest in Amsterdam.
  Voor de mensen die nog MOETEN: heel veel sterkte!

    /   Reply  / 
 85. kees

  Het geluid was inderdaad bagger. dat krijg je als de installatie van de arena zelf niet gebruikt wordt!!! Als beneden op het veld de geluidstechnicus zit dan lijkt het mij onmogelijk het geluid goed te krijgen op de eerste en tweede ring. Neem de adviezen van de arena op en gebruik hun installatie dan heeft iedereen goed geluid!

    /   Reply  / 
 86. Monno

  jammer Toppers, maar voor ons en met ons vele, GEEN Toppers meer, zoveel geld betalen voor iets goeds is niet erg maar dit is beneden alle peil.

    /   Reply  / 
 87. JW

  ooh, dan was jij dus dat lekker ding waarmee ik om 21.30 uur in de lift stond!?

    /   Reply  / 
 88. JW

  Sorry Monno, ik bedoelde She

    /   Reply  / 
 89. Klaas

  Ben voor het eerst naar de “toppers” geweest maar ook direct voor hetlaatst. Zeer slecht geluid, in de pauze was er pas sfeer. Voor ons geen tobbers meer.
  Sterkte voor de mensen die nog gaan

    /   Reply  / 
 90. Thelma

  Nou gisteravond was het voor ons ook zo ver… toppers!!! Nou bij aankomst bij de stoelen al gelijk een mega vieze kleef vloer. Jakkes!!! Net of er al een feestje voor af geweest was. En toen het geluid… wat een bagger. Je kon de mannen niet verstaan als ze aan het praten waren en met zingen deels ook niet. Ik zat 2e rings maar vond het bar slecht het geluid.

  Na de pauze klonk het iets beter maar nog niet je van het… gelukkig kon je flink mee zingen en dus maakte we er toch 1 groot feest van en hebben we veel lol gehad!!!!

  maar toch… jammer hoor…

    /   Reply  / 
 91. Nelson

  Wij zaten gisteren op de tweede ring vak 427. Voor de pauze hadden we het bekeken en zijn we weg gegaan. Wat een drama. En voor diegenen die wat tegen ons “zeuren” hebben; het is nou eenmaal zo dat je wat mag verwachten als je een redelijk bedrag uitgeeft. Dit was echt helemaal niets. Als ze spraken waren ze niet te verstaan en je wist alleen welk nummer ze deden door de teksten op het scherm. Als je 6 liter bier op hebt is het misschien mooi maar geloof me, het was echt een drama. We liepen bijna in colonne naar buiten. Kregen excuses van het personeel van de Arena ondanks dat zij er niets aan konden doen. Ik za ook zeker een brief (geen mail, dat is te gemakkelijk reageren) sturen. Indien het een goed was dat je dmv consumentenkoop aangeschaft had was het gewoon een wanprestatie en kon je het ruilen. Dat is nu wat lastiger helaas.

    /   Reply  / 
 92. Tessa

  De toppers waren dit jaar niet zo top!
  Hebben allemaal last gehad van een flinke piep!
  Bovenin (tweede ring, zuid) was echt niets te horen, de echo en de bas maakten het onmogelijk om ook maar iets te verstaan! Ons hele vak liep leeg en er werd zelfs geknokt met suppoosten! Best jammer, waren vorig jaar dik tevreden.
  Na de pauze leek het iets beter te worden, maar alsnog hadden we naderhand pijn in de oren. Jammer dat de liedjes ook inderdaad minder herkenbaar waren voor jonger publiek. Vorig jaar was het een feestje, of we volgend jaar gaan is nu maar de vraag!!

  Wat betreft de kaartjes: ik zou eens verzamelen wat er bij iedereen op de tickets stond: op de onze stond 21:15, op die van vrienden 21:00!

  Zijn er misschien ook nog mensen die problemen hadden met de shirts van Gerard Joling? Wij hebben ze twee weken geleden al besteld en het geld werd direct afgeschreven. Echter na herhaaldelijk mailen en proberen te klagen op het webshop klachtennummer (dat vol was en niet bereikbaar was!!!), hadden we ze gisteren nog niet en konden we zonder shirtjes naar de Toppers. Benieuwd wanneer we ze wel krijgen? Misschien is het voor de organisatie allemaal een beetje te massaal geworden??

  Groetjes Tessa

    /   Reply  / 
 93. max

  beste ingrid en anderen
  is het ooit in jullie hoofd opgekomen dat er overduidelijk een fout is gemaakt door de geluidstechnicus, en dat dit niet aan het stadion ligt….nee tuurlijk niet, lekker makkelijk. zorg eerst eens dat je van de hoed en de rand weet alvorens te vingerwijzen. hoe ik dit weet, gisternacht heb ik mensen van de organisatie in de taxi gehad die dit vertelden

  neemt overigens niet weg dat het voor de bezoekers van de 2e ring vervelend is maar schrijf gewoon een brief naar dat total rocket om je geld terug te krijgen, arena is een locatie, niet verantwoordelijk voor geluidskwaliteit. arena heeft vorig jaar miljoenen geinvesteerd in geluid

    /   Reply  / 
 94. karin

  de eerste 2 avonden waren niet op de c 1000 zegeltjes

    /   Reply  / 
 95. Siemie

  Na het zien van de dvd’s van de vorige jaren hadden ook wij ons verheugd op een super avond TOPPERS!!
  Maar helaas is het ook ons tegen gevallen,jammer van de slechte geluids kwaliteit en ook wij hadden toch wel meer eigen nummers verwacht van onze TOPPERS. Verder prima vermaakt ,maar voor ons geen TOPPERS weer in de ARENA…………JAMMER

    /   Reply  / 
 96. Stefan

  Het geluid was in het begin echt slecht! Kreeg gewoon koppijn. vorig jaar geen last van gehad. Mischien dat het alleen aan de noord zijde slecht was( vak c)? Gelukkig was het na een tijdje beter en kwam er toch nog een leuk sfeertje! Ben benieuwd of ze iets met de klachten doen?

    /   Reply  / 
 97. karin

  de eerste 2 avonden waren niet op de c 1000 zegeltjes

    /   Reply  / 
 98. karin

  en ze hebben dalijk 2 dagen de tijd om alles bij te stellen wat zal ik een TOP avond hebben op mijn c1000 zegeltjes

    /   Reply  / 
 99. Peggy

  Hallo allemaal!

  Gisteren voor het 3e jaar op rij naar de Toppers geweest. Het geluid was de eerste paar nummers erg slecht. Ik kan me niet herinneren dat dit de vorige keren ook zo was. Na de pauze leek het een stuk beter te zijn geworden, maar misschien waren mijn oren er inmiddels aan gewend :)
  Het was een zeer geslaagde avond, maar het lijkt net alsof ze het steeds moeilijker vinden om meezingers te vinden. Gisteren kwamen er (voor mij) veel onbekende nummers nummers voorbij, dat vond ik wel jammer.
  Maar als ze het volgende jaar weer doen ben ik gewoon weer van de partij, maar dan misschien op het veld. Ik zat nu in 127.

    /   Reply  / 
 100. frank

  wij hadden vier kaarten besteld voor 2juni, want 1 juni was uitverkocht.toen we bij de ingang kwamen bleken onze kaarten niet goed te zijn, dus werden we doorverwezen naar een andere kassa waar ze konden zien wat er met onze kaarten mis was, wij dachten rr kan weinig fout zijn want we hebben ze netjes besteld bij ticket line.
  tot er iemand van ons vieren zij, klopt de datum wel, en tot onze grote schrik stond er 1 juni op de kaarten.
  wij dachten, hoe dom zijn wij.
  toch zijn we naar de fouten kassa gelopen, en tot onze grote verbazing waren wij niet de enige, maar stond er nog 150 man met hetzefde probleem, foutje van ticket line.
  we hebben tot 21:10 staan wachten, toen kregen we vervangende kaarten voor het uitvak in de hoek van de arena.
  daar aangekomen was het al begonnen, en hadden we dus het eerste kwartier al gemist.
  het geluid was er helemaal slecht, dus na 5 minuten ging iedereen boos de gang op.
  daar was al het personeel in paniek door al die boze mensen.
  na een kwartier werd verteld, of naar huis of weer terug het uitvak in.
  wij besloten om gewoon wat verder door te lopen, en een andere ingang te nemen,
  en een paar vrije stoelen te zoeken, en dat is gelukt, dus is het nog een heel gezellige avond geworden, maar ook daar was het geluid dramatisch.

    /   Reply  / 
 101. Gianni

  Gisteren geweest, allereerst zorg dat je op tijd vertrekt of ga met het openbaar vervoer.
  Tel minimaal 1,5 uur op bij de tijd die je normaal nodig hebt dan moet het lukken om op tijd te zijn.
  Geluid was inderdaad waardeloos, maar na een half uur werdt dat iets beter, maar kan ook zijn omdat ik al wat bier(4,50) op had :)

  Lekker meegezongen, en voor mij het absolute hoogtepunt was Lee Towers.

  Denk niet dat ik nog een keer naar een concert in de Arena ga.

    /   Reply  / 
 102. gerrit

  en nu wil ik wat zeggen over die c1000 zegeltjes dat is heus niet goed koper geweest .Je kreeg bij 10 euro aan boodschappen een zegeltje je moest er 40 op een kaart hebben dat is dan al 400 euro wat die kaart waard is en we gaan met 18 personen dus tel maar op en dan nog de prijs.

    /   Reply  / 
 103. sabrina

  de gene die over de zegeltjes lopen te ouwehoeren je moet eens optellen wat die gene wel niet kwijt zijn geweest.
  je moest eerst voor €400 bodschappen doen wil je het boekje vol hebben heb je dat boekje vol moet je ook nog eerst een kaartje kopen dus die gene die het zo hebben gekocht zonder zegels zijn goedkoper uit geweest dan de gene die een boekje met zegels hadden.

    /   Reply  / 
 104. feestbeest

  mensen jullie weten niet wat feesten is…..wat een gezeur allemaal!!! blijf lekker thuis voortaan. TOPPERS BEDANKT VOOR DE LEUKE EN GEZELLIGE AVOND…HET WAS TOP!!!!

    /   Reply  / 
 105. carola meijers

  even wil ik ook reageren op het slechte geluid van gisteravond 2 juni 2007……wij zaten met vier vrouwen in 117!!!!…..eerste ring!!!!…..65.50 per kaartje voor betaald maar helaas heel slecht geluid….wat ik nog erger vond was dat we het einde niet mee konden maken omdat de laatste trein vanaf de bijlmer naar alexanderpolder in rotterdam om 00.10 ging!!!!…….ongelooflijk dat er niet rekening is gehouden met zo een groot concert om latere treinen in te zetten!!!…..reken maar dat er een hoop mensen te laat kwamen bij de trein!!! wij hadden gelukkig het op de heen weg aan de conducteur gevraagt!!!!…..het geef toch een flinke domper en een onafgemaakt gevoel om voor het einde weg te moeten…..met vriendelijke groet carola meijers…

    /   Reply  / 
 106. Rob

  Over het geluid is genoeg gezegd, nu het parkeren. We werden als één van de laatste naar P2 geleidt. En daar stond dus een paardenshow. na eerst 45 minuten in de file gestaan te hebben, eindelijk bij de oprit van de parkeerplaats. verteld ei joker die daar stond dat de parkeerplaats vol was. Ik keek toen heel boos en in eens was er wel weer plek. We stonden dus op een golfbaan geparkeerd. We moesten letterlijk door een deur om het gras op te komen. We mochten ook nog even 8 euro dokken.

  En toen het afrijden; We waren om 0.30 uur bij de auto terug. Toen stond alles al vast. Gevolg over de 500 meter om er af te rijden (voordeel van een driving range , staan afstandsborden) hebben we ruim 5 kwartier gedaan. Niemand die het verkeer regelde ofzo iets. Dus alles reed door elkaar. Als er ergens een gaatje was, reed iedereen als een gek er naar toe, zodat de rotzooi nog groter werdt.

  Dus eindelijk om 01.45 van de parkeer plaats af, staan we weer vast om zuid oost uit te komen.

  Wat mij betreft mag er bij die Arena een grote reorganisatie komen.
  En lang leve Rotterdam en Arnhem die wel weten hoe je met grote concerten om moet gaan!

    /   Reply  / 
 107. Teun

  Het is gewoon een genot om al die reacties te lezen.
  Amusement van de bovenste plank!
  Ik koop in het voorjaar van 2008 wel de DVD
  voor 5,95 Euro in de uitverkoop.
  Heb ik ook gedaan met de DVD van het concert in 2006. LoL
  En in plaats van een paar uur in de file gestaan te hebben na afloop, heb ik een lekker lange wip met mijn vriendin gemaakt. LoL

    /   Reply  / 
 108. n.delange

  wat kunnen mensen soms zeiken! ja het geluid waz eerste uur bagger, maar de rest waz 1 groot feest! lol moet je zelf maken! Volgend jaar doen we het gewoon weer dik over!! de groeten. geer, gor, rene tot volgend jaar

    /   Reply  / 
 109. Donpaulo

  Ook nog maar mijn reactie hier, voor het geval er nog mensen zijn die denken dat dat het wel meevalt. En een feestje bouwen gaan moeilijk als je je vingers in je oren hebt van het gepiep en gegalm.

  Het was een bagger geluid, de eerste beste schiettent op de kermis heeft een beter geluid.

  En een geluidstechnikus die een fout heeft gemaakt ? ( zie reactie max 14:52) als dat zo was dan was het naar 1 nummer wel hersteld. Nee dit duurde tot na de pauze, toen was het wel beter maar echt goed nee.

  Ik neem het advies van vele aan, ik ga nooit meer naar de Arena voor een concert en verwacht ook een compensatie.
  Want wie er ook verantwoordelijk is er is een wanprestatie geleverd, en die moet zijn verantwoordelijkheid nemen.

  Dan het parkeren en de weg er naar toe, ik zou zeggen voor de mensen die nog moeten, ga in de middag heen, neem hapje onderweg( niet bij de arena want daar betaal je je blauw) en zorg dat je ergens in de parkeerd. P1 en P2 zijn grotendeels bezet door de paardenshow cavala of zo iets.

  Het OV is ook al niet op deze hoeveelheid mensen aangepast dus dat is ook geen alternatief als je tot het laatst wilt blijven.

  Ga met de auto en blijf niet tot het laatst.

  Het is triest maar ik vond het concert en het parkeren vorig jaar stukken beter.
  Dit keer is het prut.

    /   Reply  / 
 110. ruud

  snap sowieso niet dat mensen naar de toppers gaan…

    /   Reply  / 
 111. Baptist

  Zeker bij de start van het concert was het geluid erg slecht. Er is te merken geweest dat er iets aan gedaan is maar neemt niet weg dat erg veel slecht te verstaan was. Het geluid galmde en bij nummers waarook maar iets aan bas in zat deden zeer aan je oren. Kortom de geluidskwaliteit was zeer slecht!

  Wat even slecht was, is het parkeerprobleem. Ik had mij auto op P4 gezet en wij waren om 0.25 uur terug bij de auto om 1.50 stonden we beneden aan de afrit van de parkeergarage. Als je naar beneden keek stond er een verkeersregelaar die het doorgaande verkeer netjes door liet rijden maar het verkeer vanaf p4 en p5 continue tegenhield. Het leek wel of deze man bang was van auto’s. Maar bijna 1,5 uur over een stukje van nog geen 500 meter is echt een wereld record tijd. Chapeau organistatie!!!!

    /   Reply  / 
 112. Lazerus

  Ik denk dat bijna alles al wel gezegd is over de geluid kwaliteit van het concert……
  Als je op de 2de ring hebt gezeten (of nog gaat zitten…) heb je voor de pauze werkelijk NIETS kunnen verstaan van wat er werd gezongen laat staan door wie…
  Wij zaten in de bocht en ik denk dat daar het probleem ook ligt.
  Vorig jaar zaten wij ook op de 2de ring, alleen toen in het midden van het lange stuk en daar hebben we alles goed kunnen verstaan en mee kunnen zingen. Daar was dit jaar echt geen sprake van. Heel heel jammer…

    /   Reply  / 
 113. Marco en Familie

  Vol verwachting naar de arena ben in precipie geen fan van dit soort concerten maar vooruit lang leve de gezeligheid.
  Moet zeggen sfeer onder de mensen was erg goed maar toen het concert begon was de lol
  er snel af mensen lief wat een vreselijk slecht geluid was dat zat tweede ring rij 2
  mensen niet om aan te horen als ze dat niet kunnen verbeteren voor mij nooit meer toppers

    /   Reply  / 
 114. Sylvia

  Helaas ik zat op de 2de ring op het rechte stuk en het was inderdaad bagger. Veel hoofdpijn en mee feesten kon je niet aangezien je niet wist welk nummer gezongen werd. Het beste nummer was van Geer met Hazes maar dat was natuurlijk niet live?????? Verwacht op z’n minst geld terug 10x € 41,25 of kaartjes met de garantie van beter geluid. Vorig jaar was stukken beter.

    /   Reply  / 
 115. beijer

  gisteravond voor het eerst naar concert van de toppers geweest en tevens de laatste keer! Als dit een concert moet wezen, ongelofelijk wat een slechte geluidskwaliteit zeg, enorm gewoon, je kon niks verstaan, als je naar het scherm keek week de tekst totaal af wat bijv. froger op dat moment aan het zingen was (steeds tel later). Muziek veel te hard, veel gegalm,alle grapjes ….ik heb ze niet gehoord…zag ze wel lachen op het scherm maar dat kan toch niet de bedoeling zijn? Verder plakte je zowat aan de vloeren vast en hebben we het ook nog niet over het parkeren / wegrijden. Gelredome was echt super geregeld, ook qua geluid….Arena..mooi maar niet met de toppers! Echt zonde van mijn geld!

    /   Reply  / 
 116. Ossenaren

  ik heb nog nooit zoiets waardeloos meegemaakt als gister avond GELUID WAS SUPER SUPER SLECHT !! enorme galm en echo , ik ben al vaker na concerten geweest in de kuip en daar was het geluid in de 2e ring veel en veel beter !! bij het refrein wis je pas welk nummer het was , sluit die 2e ring af het was waardeloos voor mijn geen concert in de arena rene frikadel

    /   Reply  / 
 117. ossenaren

  je kunt nog beter een concert geven in het top oss stadion

    /   Reply  / 
 118. Jan

  Total Rocket Management BV
  Hogeweg 81
  5301 LK Zaltbommel
  Telefoon: 0418-576085
  Fax: 0418-576086
  E-Mail: [email protected]

  Reageer massaal zou ik zeggen!!!

    /   Reply  / 
 119. J.Jansen

  Gisteravond, 2 juni.Vol verwachting klopte ons hart.
  Mijn vrouw meegenomen naar Toppers in concert, want ik kwam in 2006 laaiend enthousiast thuis, dat wilde zij nu ook wel meemaken!

  Nou…. het leek wel alsof we op vakantie naar Las Galmas waren, tjongjonge,
  bar slecht.
  Met 1 oor dicht, was het nog wat, maar we konden er niets van horen,het galmde, muziek en zang liepen niet synchroon. We zaten op de 2e ring, het publiek werd onrustig, kletsten er doorheen.
  Het was een heel andere sfeer als vorig jaar.
  Geen meezingen, meedansen, want je kon er toch niets van verstaan.

  Na de pauze werd het iets beter, maar het was in en intriest dat geluid.
  En nu….geld weg en een flopconcert gezien?

    /   Reply  / 
 120. Jurgen

  Nou nou nou wat een enorm ruk concert!!!!
  Wat die gasten op tv is top maar dit concert sloeg nergens op.
  Ben blij dat we eerst Amsterdam in zijn geweest hebben al met al toch een leuke dag gehad!
  Nee al mag ik gratis voor nog een concert naar de toppers eg ik nee, ik heb me gewoon ontiegelijk zitten ergeren!!!
  echt KUTCONCERT.
  Jurgen.

    /   Reply  / 
 121. hilda

  het geluid was supper slecht tot na de pauze
  daarna was het ietsjes beter
  het concert was verder wel prachtig

    /   Reply  / 
 122. hilda

  het geluid was super slecht het was niet te verstaan wat ze zeiden tot na de pauze toen was het iets beter

    /   Reply  / 
 123. Henri

  Ben zaterdag naar de toppers geweest,voor de
  pauze wwas het geluid waardeloos.
  Ook het concert was voor de pauze van een laag niveau.
  Na de pauze was het wat beter maar ik heb wel
  eens betere concerten bezocht.
  Het was zeer zelden een feestje

    /   Reply  / 
 124. Henri

  Ben zaterdag naar de toppers geweest,voor de
  pauze wwas het geluid waardeloos.
  Ook het concert was voor de pauze van een laag niveau.
  Na de pauze was het wat beter maar ik heb wel
  eens betere concerten bezocht.
  Het was zeer zelden een feestje

    /   Reply  / 
 125. Francisca

  Ook wij zaten met z’n zessen op de 2de ring. Zelf ben ik vaker naar concerten in de Arena geweest maar DIT was bar en bar slecht.En dan bedoel ik natuurlijk het geluid. De show zelf was TOP maar doordat het geluid niets was vernam je weinig van de sfeer. Ontzettend jammer!En daar rij je dan 150 km voor!

    /   Reply  / 
 126. Claudia

  Ik ben afgelopen zaterdag ook geweest en zat op de tweede ring vak 410. Ook ik vond dat het geluid voor de pauze ook erg slecht was. Samen met mijn vrienden waren we het daar allemaal overeens. Ik dacht dat het geluid galmde vanwege het feit dat we erg hoog zaten,maar nu blijkt dus dat er geluidsinstallaties niet goed werkten.
  Na de pauze werd het wel beter, maar nog galmde het erg hard en was het geluid schel. Microfonen vielen naar mijn weten ook uit ofzo, want vaak hoorde je niets terwijl ze wel wat zeiden!
  Al met al heb ik wel weer een super avondje gehad! Volgend jaar weer!

    /   Reply  / 
 127. Ingrid uit Haarlem

  Ik zat op de 2e ring met nog drie meiden en we verheugde ons zeer op het concert. Toen de Toppers “neerdaalde” ging iedereen uit zijn dak. Totdat ze begonnen te zingen, iedereen ging zitten en zat te knikken van teleurstelling. Het is inderdaad dat er schermen hingen anders wist je niet eens of ze Nederlands of Engels zongen. Je herkende niet eens de artiest die zong. Wat een teleurstelling. Gelukkig was het na de pauze een stuk beter gesteld met het geluid maar nog steeds niet optimaal. Maar iedereen ging wel meer uit zijn dak. Ondanks alles hebben wij wel een topavond gehad.

    /   Reply  / 
 128. Ron Peters

  Jammer van het geluid, maar het is ook zo makkelijk om de geluidstechnicus de schuld te geven. Ik weet zeker als je in de buurt van de technicus gezeten heeft dan zal het geluid perfect geweest is. Het is de akoustiek die veel zaken kapot maakt. Een goed ontwerp en plaatsing van de luidsprekers zou al zoveel beter resultat brengen. Voor achtergrond muziek zal de huidige installatie goed zijn. Omdat er niet zoveel volume door de Arena gepomt wordt heb je ook wat minder galm.Omdat het door de bezoekers wel geabsobeerd wordt. Maar door het grote volume datdoor de installatie rond gepompt ontstaat er een grote galm.Zou je het volume minder maken zal de kwaliteit misschien beter worden, maar echter de sfeer zal ook minder worden.Een goede balans te vinden is uiteraard zeer moeilijk. Het is makkelijk om de technicus de schuld te geven, ik heb veel medelijden met hem hij probeert het optimaal te maken, maar door veel slechte technische facetten kan deze techicus en geen een technicus een optimaal geluid in deze holle pijp creeeren. Een andere lokatie was beter geweest.

    /   Reply  / 
 129. AdM

  Ook wij hadden 9 kaarten voor 378,50 euro
  en een zeer slechte geluidskwaliteit,
  lees nu dat er een tegemoetkoming gaat komen voor mensen die op de 2e ring zaten zaterdagavond waar moet je je melden dan.
  wij zaten op rij 404 rij 9

    /   Reply  / 
 130. Ingrid uit Haarlem

  Een “passende” oplossing?? Misschien een idee om de dvd gratis te geven?? Daar is de kwaliteit wellicht super?? Of krijgen wij een privé-concert aangeboden?? hahaha

    /   Reply  / 
 131. Peggy

  Ik las net op telegraaf.nl het volgende:

  ‘Toppers’ betreuren klachten over geluid

  De Toppers gaven, na de klachten over het geluid van hun concert zaterdagavond, zondag een reactie. “Wij hebben begrepen dat door een technische storing een gedeelte van de bezoekers op de tweede ring het eerste deel niet heeft kunnen genieten, hetgeen wij zeer betreuren.” De organisatie zal zich beraden om een passende oplossing te vinden.

    /   Reply  / 
 132. mariska en izabella

  Inderdaad kwaliteit geluid zaterdag zeer slecht, niet te verstaan vooral als ze gingen praten. zaten 2de rings, scherm lezen werd zelfs diverse keren verstoord door licht-stellage, nee dit was echt triest, jammer hoor maar ligt niet aan de jongens. René, Gerard en Gordon jullie blijven Toppers.

    /   Reply  / 
 133. Ruijtenbeek

  Het geluid was vrijdagavond ook niet denderend ja pas na de pauze werdt het beter dus ik kan begrijpen dat mensen hier erg boos over waren ik was een best teleur gesteld zelfs in me auto is het geluid nog beter. Zonde eigenlijk van een leuk concert

    /   Reply  / 
 134. hilda

  We hadden er ons zo op verheugd een avondje naar de TOPPERS!!! Wij zaten 2de ring vak 405
  en het geluid was gewoon verschrikkelijk, het was niet te verstaan wat ze zeiden, en dat scherm hielp wel een beetje maar totdat ze met de “lampen”gingen draaien en die weer voor de schermen zaten.
  En dat voor €41,25 p.p. wat een ellende.

    /   Reply  / 
 135. Dionne

  Ik ben vrijdagavond naar de Toppers geweest. Inderdaad was het geluid veel te hard en als Geer en Goor en Rene tegen elkaar praatten , was het slecht te verstaan. Maar daar konden zij niets aan doen. Ik heb een supergezellige avond gehad en Geer en Goor zijn te gek!Ik ga volgend jaar zeker weer!

    /   Reply  / 
 136. Lisa Muller

  Ook samen met twee vriendinnen naar de toppers zaterdag 3 juni. Wij zaten Zuid 420 rij 16 stoel 102-104. Bar en boos geluid, zeker in het begin. We konden absoluut niets verstaan van wat er door de heren gezegd werd en je kon tijdens de nummer soms echt niet horen wie er nu zong. Dat kon je dan weer ‘ontdekken’ door naar het scherm te kijken. Kon je ook direct zien welk nummer ze eigenlijk zongen, want bij een heleboel nummers was dat moeilijk te volgen.
  Heel jammer, maar ik heb echt nog nooit een concert meegemaakt dat geluidstechnisch zo slecht in elkaar zat. We hebben na de pauze evengoed wel plezier gehad, maar het was schel, blikkerig, galmend en slecht van kwaliteit.

    /   Reply  / 
 137. rein

  ook wij zijn zaterdagavond geweest zaten in vak 407
  wij hebben dus bijna niks van de teksten kunnen volgen.
  jammer je kijkt er een heel jaar naar uit. wat een groot feest had moeten worden is nu een grote flop geworden voor ons

    /   Reply  / 
 138. Ton Schuurmans

  Het geluidskwaliteit was erg slecht voor de pauze, onze oren deden er erg pijn van en je kon niets verstaan of ze nu zongen of praatte het maaktte niets uit. Na de pauze was het gelukkig weer in orde.
  Heb hier wel 41.25 Euro voor betaald, wil wel dat er naar ons geluisterd wordt en iets doen om de geleden schade te vergoeden.

    /   Reply  / 
 139. Jill

  Ook wij zijn zaterdag geweest. Wij zaten in vak 404 en konden zeker tot aan pauze alles heel slecht verstaan. Naar de pauze was het wel beter verstaanbaar. Ondanks alles was het toch wel een leuke avond.

    /   Reply  / 
 140. bianca dekker

  ook wij zijn gisteravond geweest in de arena en zaten 2 de ring heel jammer want de eerste helft was de kwaliteit slecht en konden we niet alles horen wat er gezongen werd, de tweede helft was beduidend beter en gezelliger.
  er is 1 oplossing voor noit meer een concert geven in de arena want het is het zoveelste concert wat ik heb bezocht wat toch tikjes heeft van slecht geluidskwaliteit jammer hoor.maar al met al hebben de mannen geprobeerd het publiek goed te vermaken en te entertenen en dat is super goed gelukt tooppie hoor geer goor en rene bedankt xx

    /   Reply  / 
 141. Betty

  Ontzettend jammer dat het geluid erg slecht was, wij met 8 personeen zaten in vak 405.
  Veel geld betaald voor een kaartje en krijg je dit. Met z`n allen hadden wij er naar uitkeken maar het is niet geworden wat wij er van verwacht hadden. Hopelijk maken Geer,Goor en Rene hun woorden waar, door met een passende oplossing te komen.

    /   Reply  / 
 142. Ton Schuurmans

  Sorry Ingrid,
  van dat geluid en dergelijke heb je gelijk, maar op het kaartje staat toch echt dat het om 21.00 uur begint.
  Waar kan ik reageren om (deels) mijn geld terug te krijgen?

  Groetjes Ton

    /   Reply  / 
 143. jack

  Dit was voor mij het eerste en laatste concert in de Arena,we zaten op de 2e ring.
  Het was niet om aan te horen,je kon er geen moer van verstaan.Wanneer gaan ze het eens leren daar in die hal,want je betaald wel de hoofdprijs voor alles,maar krijg er niets voor terug.

    /   Reply  / 
 144. piet

  voor het eerst met ons gezin naar een concert!
  konden we er niks van verstaan, erg jammer,
  de kinderen hebben gelijk een verkeerde indruk van een concert,
  voor de rest was het genieten, maar geluid………. vreselijk, wij zaten 2e ring

    /   Reply  / 
 145. Esmeralda

  Ik heb echt wel een leuke avond gehad hoor, maar tja zo ontzettend jammer van het geluid vooral het 1ste deel was gewoon niet te verstaan en oke het 2de deel was wel beter maar niet echt dat je zegt oke dit is top!! T’was dus niet de avond waar ik zo naar uit had gekeken maar ondanks het geluid heb ik wel een leuke avond gehad..en het mag ook gezegd worden dat alles erom heen..de lichtshow het vuurwerk, de dansers, en zeker de toppers er goed uit zagen..!!!!

  Groetjes Esmeralda

    /   Reply  / 
 146. Monique van Laarhoven

  Ik ben ook zaterdagavond geweest. We zaten met een groepje van 6 in vak 421 en het geluid was werkelijk niet om aan te horen! Ben tijdens de pauze weggegaan, werkelijk heel erg teleurstellend!! Ik hoop voor mezelf en alle andere die op de 2e ring hebben gezeten dat er enige vorm van compensatie komt…

    /   Reply  / 
 147. patricia

  Vorig jaar naar toppers geweest was erg mooi,maar nu wat een shitconcert om het nog even zachtjes uit te drukken.Het geluid was barslecht zeker op de 2e ring!kon de toppers nog niet eens verstaan wat ze zeiden tegen elkaar.
  vind dit jammer van de avond we hadden er gewoon hoofdpijn van en zijn uit de ring gestapt en naar huis gegaan!
  Jammer van dat geld en jammer van het concert
  we hadden ons hier erg op verheugd.
  En wij maar denken hee het lijkt wel dat we het nie goed horen,nou ben blij deze reacties allemaal te lezen op deze site dus het lag zeker niet aan ons!!
  Maar ja wat nu kunnen ze deze mensen nog tegemoet komen met iets leuks?/
  of een leuke vergoeding om de (pijn)te verzachten?Of ons geld terug??
  Daar hebben we dan 3 uur voor moeten rijden grote omleidingen en door fille.en Inderdaad op kaartje stond 21.15 uur terwijl het om 9 uur begon foutje van de zaak denk ik dan maar.
  En vele mensen hebben dus het begin misgelopen.
  En dan nog de tekst die je niet of nauwelijks kon lezen op het grote scherm dat was vorig jaar ook veeeeeel beter dan nu.
  nou ik heb genoeg geklaagd denk ik zo
  wel jammer.
  had er meer van verwacht.

  groetjes

    /   Reply  / 
 148. Ans en Claire

  Wij zaten op de eerste ring 6de rij in Zuid.
  Hebben €61,25 per kaartje betaals en hebben ons er ontzettend op verheugd. Nou, dat viel even tegen! Had net zo goed voor de tv kunnen zitten. Het geluid ontzettend slecht en de jongens deden ook niet echt spectaculair. Geen leuke kleding, niets over de top. Met 6 concerten vullen ze in elk geval hun zakken. Voor ons geen toppers 2008 in elk geval. Ook denk ik dat de Arena helemaal niet geschikt is voor muziek.Laten ze het maar lekker voor het voetbal houden.

    /   Reply  / 
 149. tammy

  Was voor mij de 3 de keer dat ik ben geweest(zaterdag)
  En dit was zeker de minste.
  Het geluid was inderdaad erg slecht, gelukkig kon je 50% van de show nog mee zingen op het scherm anders wist je niet wat er gezongen werd. De andere 50% hing er een vervelende lamp voor waar door je niets kon zien.jammer
  Ik vond het jammer dat ik niets kon verstaan van de gespreken tussen de liedjes door.
  Maar naar de pauze werd het geluid wel stuken beter.
  Ik heb me desondanks toch super goed vermaak, je moet er ook zelf wat van maken toch!!!
  De show was erg goed, de liedjes vond ik iets minder als de vorige jaren maar even goed super.
  Wat ik wel echt kut vond is dat er op het kaartje kwart over 9 stond en wij dus op dat tijd stip al 20 min bij de wc stonden te wachten en dus het begin van de show hebben gemist.
  Maar goed al met al blijven de topper de toppers want het is niet niets om even zo een show op te zetten.
  En dat het geluid zo slecht was kunnen hun niets aan doen. Behalve deze gasten nooit meer voor hun shows in te huren.
  Maar een kleine attentie naar de fans toe zou natuurlijk niet geheel overbodig vinden!!!!!!!!!!!!!!

  IK HEB ME GISTER ERG VERMAAKT!!!!!! TAMMY

  PS: het verkeer probleem rond de arena moet echt eens beter geregeld gaan worden

    /   Reply  / 
 150. Saskia

  Wat als een leuk avondje Toppers had moeten beginnen leek in het begin uit te draaien op een drama………….. Al wilde je er een feestje van maken, het geluid was gewoon te slecht!!! We konden gewoon niets verstaan van wat ze zeiden, we maakten zelf al de grap om dan de DVD maar te gaan kopen, kunnen we er in ieder geval achter komen wat er gezegd is!!! Wij zijn vaker in de Arena geweest, o.a. met Robbie Williams ( zelfs bij hem was het begin niet altijd even fantastisch, maar dat werdt dan snel gecorrigeerd) maar dit was echt een teleurstelling, het ging gewoon meer dan een uur zo door. Toen de pauze, die op zich nog beter qua geluid was, maar een pauze in een concert………vreemd, je zorgt dan toch minstens voor een opvulling, je zit toch zeker niet in het theater of in de bioscoop!!!! Bij Robbie en Marco heb ik nog nooit een pauze meegemaakt ( zonder opvulling). Maar goed, het tweede gedeelte was super. Lee Towers was te gek en het geluid leek een stuk beter. Al met al hebben wij met zijn achten ( buurtjes) toch nog een leuke avond gehad en kijken terug op een leuk avondje Toppers ( Ook al was de verwachting hoger). Het is natuurlijk ook wat je er zelf nog van maakt. Enne ook wij plakten vast aan de vloer, en de stoel van mijn buuf was ontzettend smerig, niet echt netjes. By the way, wij zaten ook op de 2e ring, Noord A vak 421. Maar niet getreurd, volgend jaar weer maar dan op het veld of in een ander stadion!!! Kijken of dat inderdaad echt beter is. Enne voor al die genen, wij zeuren niet, ook wij hebben betaald voor een goed concert!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 151. Nanette

  Wij waren met 10 meiden opstap.
  Een GEZELLIGE avond maar wat was het GELUID SLECHT!!!!!
  Wij zaten tweede ring. Het was echt onverstaanbaar!!!!!!
  SUPER JAMMER!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 152. michel

  HET GELUID VOOR DE PAUZE WAS ZEER SLECHT VOOR BEZOEKERS OP DE TWEEDE RING. Hopelijk doen ze er wat aan voor de rest van de show´s

    /   Reply  / 
 153. michel

  ik ben gister 2 juni geweest, het geluid op de tweede ring was bar slecht. Hopelijk dien ze er wat aan voor de andere show´s

    /   Reply  / 
 154. jolanda

  Het is al zoveel keer gezegd, maar ik zeg het toch ook nog een keer, gewoon omdat ik het even kwijt wil….wat een ontzettend slecht geluid, Wij (6 vrouwen en ik) keken er zo naar uit. Wij verstonden geen woord wat er gezegd werd en gelukkig dat er op het doek teksten waren te zien, anders wist je niet eens wat er gezongen werd.Ik ga in ieder geval nooit meer naar de Arena voor een concert.

    /   Reply  / 
 155. Ingrid

  Je verheugt je samen met vrienden een half jaar lang op iets, wat een onvergetelijke avond Toppers in concert 2007 zou moeten worden. Een geweldig feest. Maar helaas, geen enkele verwachting kwam uit. Het geluid was zo ontzettend slecht. Het slechte geluid was zo overheersend en irritant dat je niets kon verstaan. Aan de tekst kon je af en toe nog zien welke liedje ze zongen. Reklameren heeft ervoor gezorgd dat het na de pauze wat beter was. Helaas kon dit voor mij de avond niet meer goed maken. Daarnaast had ik ook wel wat meer sensatie en spectakel verwacht.
  Ik heb het gevoel dat ik er een enorme kater aan overgehouden heb. Voor mij geen volgende keer.

    /   Reply  / 
 156. Claire

  Hallo!!! Ik ben gisteravond ook geweest en zat ook op de 2e ring…het geluid viel idd wat tegen,daarentegen was het een groot feest en wens ik iedereen die nog gaat, heel veel plezier!! Geniet ervan, volg jr ben ik weer van de partij!!

    /   Reply  / 
 157. Lex Geers

  Wat net als vorig jaar weer een groot feest had moeten worden viel voor ons in ieder geval vies tegen en met ons bedoel ik heel de tweede ring en wel zeker vak 403 waar wij met zijn zessen en nog vele tientallen zaten.
  Zowel bij het zingen als bij het praten was er geen woord van te verstaan. Stom toevallig zaten we vorig jaar in het zelfde vak dus wat dat betreft hadden we een goed vergelijk we zatten nu alleen 8 rijen hoger. In 2006 was het geluid prima en hadden we echt genoten vandaar nogmaals naar Toppers 2007.
  Waarom is het concert niet in het begin gelijk gestaakt ?

  Waarom is er niet gelijk door de Toppers gemeldt dat de klacht bekend was en dat er hard aan gewerkt werd door technici dit had een hoop onvrede voorkomen.
  Kortom wat een drama !!!!!!!!!! Dit is toch wel een beetje schandalig dat er 60000 mensen zitten die gemiddeld 50 euro betalen en dit voorgeschoteld krijgen.
  Leuk dat er nu een compensatie aangeboden gaat worden maar laten we nu niet accoord gaan met een DVD je gaat toch niet voor niks naar een live concert !!!!

    /   Reply  / 
 158. Paulien

  Hallo, Wij zijn zaterdagavond ook naar de Toppers geweest. Het was een groot feest maar het geluid was niet goed. En zeker de (gesproken) teksten waren niet te verstaan en wij zaten niet eens op de tweede ring maar op de eerste.
  Echt heel jammer voor dat geld wat het gekost heeft!

    /   Reply  / 
 159. ilonka

  Wij waren met zijn vijfen naar de toppers op zaterdagavond. Ook wij hoorde de eerste helft van het concert niets van wat er werd gezegd of gezongen. Wij zaten op de tweede ring op rij 1.

  erg jammer van het concert.

    /   Reply  / 
 160. Smits E

  Geachte Toppers

  Lang uitgekeken naar jullie concert.
  Eindelijk 2 juni…we zitten met totaal 8 dames op rij 23 ingang noord A vak 422 tweede ring.
  Dan begint de show en wat gebeurd,,,,,,,,we kunnen niets verstaan van de muziek nummers ,muziek niet te volgen.
  Wat een vreselijk ervaring(super slecht)
  Zonde van onze avond.
  Zag verschillende mensen de Arena verlaten.
  Jammer jammer jammer

  Gr van een grote fan van de toppers.
  mevr E Smits uit Delft

    /   Reply  / 
 161. m.van kuppeveld

  wij zijn gister ook bij de toppers geweest.
  het geluid op de 2e ring was inderdaad niet om aan te horen. tot aan de pauze hebben we zo goed als niets kunnen verstaan van de toppers, dit is erg jammer. we zijn in het verleden naar meer concerten in de arena geweest, toen hebben wij dit niet gehad. na de pauze werd het geluid beter.

    /   Reply  / 
 162. Bea

  Ik was er 2 juni, zat 1e ring vak 207. Heb een geweldige avond gehad maar allemachtig wat een kakofonie van geluid zeg! Inderdaad, soms leek het of alle stemmen dwars door elkaar heen gingen en vooral Froger’s stem werd vaak overspoeld door beats en bassen. Toppers, ga in vredesnaam volgend jaar naar Ahoy of Gelredome, dan heeft iedereen èn goed zicht èn goed geluid!

    /   Reply  / 
 163. Marion

  Ga ik voor het eerst met een vriendin naar de Toppers: was het geluid en de teksten in het begin niet te verstaan! Echt zonde, want de jongens deden wel hun best. Wij zaten in vak 412, rij 17. Later werd het gelukkig wel beter. Ontzettend jammer van het begin. Ook de verlichting (het leken wel vleugels) stonden regelmatig voor het beeld en was de tekst dus niet te lezen. Ben benieuwd hoe ze dit willen gaan goedmaken.

    /   Reply  / 
 164. Dennis

  Ik ben gisteren ( 02 juni 2007 ) naar de Toppers geweest, en het geluid op de 2e ring was echt schrikbarend slecht.
  Alle mensen in ons vak zaten elkaar aan te kijken wat er aan de hand was.

    /   Reply  / 
 165. ariet vd berg

  Zaterdagavond voor de 1e keer naar Toppers geweest. Het parkeren was een drama, werd
  niet goed aangegeven welke plaatsen vol waren, zodat we te laat binnen kwamen.
  Tot de pauze was het geluid op de 2e ring vak 421 waardeloos. Jammer dat we niets van wat ze zeiden konden verstaan. Op het scherm kon je de tekst en beeld ook niet goed zien als er van die ijzeren dingen voor hingen die naar boven/beneden gingen.
  Het 2e gedeelte was beter te verstaan.
  Balen we hadden er met ons zessen erg op
  verheugd.

    /   Reply  / 
 166. Ontevreden concertganger

  Dit is niet waar wat je zegt, het geluid was bar en bar slecht.
  Ik ben geen fan van deze gasten en heb me laten overhalen door mijn vrienden en vriendinnen. Op de 2e ring was het geuid erg slecht, je kon niet eens verstaan wat ze zeiden.
  Ik zou graag mijn geld terug willen want ik ben geen fan en na gisteren zou ik het ook niet worden..
  Een pluspunt: De pauze was het geluid erg goed en was het beregezellig

    /   Reply  / 
 167. H.Schipper

  Ook wij zijn naar de toppers geweest,allen op vrijdag 1 Juni,en wij zaten op het veld.
  maar bij sommige nummers was het ook niet om aan te horen.maar de sfeer maakt wel veel goed.

    /   Reply  / 
 168. Gina

  Ben gisteravond met een vriendin naar het concert geweest, en wij vonden het helemaal geweldig!! Wat een feessie zeg. lekker meezingen, leuk om naar mensen van diverse pluimage te kijken etc etc.
  Alleen jammer dat het geluid niet alles was, maar dat kan gebeuren.
  Wij zaten in vak D, 1ste ring en 1ste rij, donders mooie plekken en als ze volgens jaar Toppers 2008 organiseren gaan we zeker weer!!!

    /   Reply  / 
 169. Hans

  Het was verschrikkelijk, zelfs zo erg dat we direct zijn weggegaan. Niets was te verstaan, de zang niet en de gesproken teksten niet. Het galmde door je hoofd. We hebben na een half uur al de ArenA verlaten. Met ons vele anderen. Veel mensen buiten de Arena waren diep teleurgesteld. Ook snachts in de cafe’s in Amsterdam hebben we veel mensen gesproken we hebben nul goede reacties gehad en veel mensen gesproken die eerder zijn vertrokken. ZWAAR KLOTE!!!!

    /   Reply  / 
 170. Ronald Vos

  Niet allen in de 2 ring slecht geluid maar ook op de 1 ring. Het was niet echt best.
  Wij zaten VAK 117 en het geluid kwam golvend binnen. Daarnaast stond er op onze ticket dat het om 21.15 zou beginnen. Maar door de file opstoppingen op het tereein arena zelf waren 20.55 pas op de pakeerplaats. Onder het lopen naar de arena hoorden wij het nummer can you feel it al. Erg verbaasd waren wij op het kaartje stond toch echt 21.15. Nee voor ons was het echt geen top avond voor 61.25 per persoon. Slecht geluid en niet kloppende info. Jammer

    /   Reply  / 
 171. groep meiden van 12

  Goed feestje gehad, was weer super gezellig, geluid was inderdaad vreselijk (vooral in het begin) later werd het beter (of we hoorden het gewoon niet meer).
  Maar toch enorm genoten !!!

    /   Reply  / 
 172. Monique

  Geachte Toppers,

  2 jaar geleden voor het eerst geweest. Wat een feest was het toen!!
  Vorig jaar baalde ik dat ik niet geweest was.
  Nu 6 kaartjes bemand en wat een tegenvaller!!!
  Het geluid was aan het begin echt slecht. Je kon er niets van maken.
  Wij zaten noord C vak 413 tweede ring.

  Ik vond het echt jammer. Was zo enthousiast geweest over jullie eerste concert naar de rest en nu viel het zo tegen.

  Jammer,
  groetjes van een Toppers-fan
  Monique

    /   Reply  / 
 173. W.Janssen

  Maanden van tevoren hebben wij gereserveerd om twee kaartjes 9totaal € 105.00) te kunnen krijgen van de Toppers op zaterdag 2 juni. Vanwege de file waren wij 15 minuten later binnen en wat bleek…..onze plaatsen waren bezet. De medewerker gaf aan niks te kunnen doen omdat er anders “herrie in de tent” zou komen. Als alternatief een 5de rangsplaatsje vlak achter staande en dansende mensen. Kortom, weg gegooid avondje, helaas heeft mijn vriendin weinig kunnen zien en haast niks meegekregen. Oh ja…nu ik toch bezig ben, van de parkeerwachten was ik al helemaal niet gecharmeerd. 3 verschillende buitenlandse parkeerhulpen/verkeersregelaars snauwde je gewoon af als je vroeg naar een invalideparkeerplaats, een zei zelfs letterlijk: jij wilt toch in die stoel zitten. Kortom, een grote schande. Concert Toppers: eens maar nooit meer!!!

    /   Reply  / 
 174. Conny van der Bent

  Ook even een reactie nav het concert van 2 juni. Er is al genoeg gezegd over de kwaliteit van het geluid en inderdaad het was barslecht. Vind het ook ongelooflijk dat niemand van de technici’s dit heeft opgemerkt of heeft kunnen verhelpen. Ik raad de toppers aan om voortaan naar Ahoy te gaan of zelfs naar de Kuip, super kwaliteit. De Arena staat er trouwens om bekend dat ze qua akoestiek niet zo sterk zijn.
  Verder hebben ze het super gedaan, lekker afwisselend en een goede show.

    /   Reply  / 
 175. marjan

  hallo allemaal hoe zit het met de treinverbinding, ik lees net dat ze station arena een half uur sluiten na het concert, dat zou dus betekenen dat je de laatste trein mist!!!!!!!
  wie is er met de trein gekomen vanuit alkmaar en omstreken en kan mij vertellen hoe julie zijn terug gekomen???
  alvast bedankt

    /   Reply  / 
 176. jack lebbe

  he vent je heb gelijk met je opmerking zeker in het mooiste stadion van nederland in de kuip dus ik het geluid 100 keer beter
  als in de arena het was echt erbarmelijk slect niet e filmen

    /   Reply  / 
 177. marian

  wij zijn ook met de trein gegeaan en ging goed wel druk maar dat weet je met zoiets maar we hadden om 01.27 e laatste trein wij moesten naar haarlem dus is te doen veel plezier bij de toppers was een gezellige avond maar jammer van het geuid en wij zaten 1 ste ring bovenin en was ook slecht te horen

    /   Reply  / 
 178. W.Janssen

  Even ter aanvulling: mijn vriendin zit dus in een rolstoel en kon dus niets anders doen dan naar dansende mensen voor zich te kijken. Soms kon ze een glimp opvangen. Hoelanger ik er over nadenk, hoe meer ik me er aan stoor.

    /   Reply  / 
 179. diana van der avoird

  wij balen met zijn tienen van deze zaterdagavond ook wij zaten op de tweede ring en je kon niets volgen van wat er gezongen en gezegd werd .een grote telleurstelling.

    /   Reply  / 
 180. YVETTE ANTWERPEN

  We hadden er zolang naar uitgekeken….maar WAT EEN geluidsONTGOOCHELING!
  Wat een afknapper..!!! En we kwamen van ver!
  Met kerst wordt Froger/Ahoy afgezegd en voor 4 kaartjes kost ons dit 20 euro administratiekosten die je niet terugbetaald krijgt- wat een schande was want als je door ziekte iets annuleert daar ben je voor verzekerd dus die kosten zouden automatisch terugbetaald moeten worden aan de fans…Nu kopen we terug 4 kaartjes voor TOPPERS/ARENA en nu krijg je geen geluid….
  Zijn hier professionele technici…aan het werk????? Die waren selectief doof of wat???
  Toppers kom een paar concertjes in Antwerpen geven in het Sportpaleis daar is het geluid PERFEKT!!!!!!!en dat zullen al de fans zeker meer waarderen. Daar rij je met plezier een paar kilometers voor af.
  Gratis kaartjes voor volgend jaar misschien of een gratis DVD verwacht ik als excuus.
  Want anders floppers forever!

    /   Reply  / 
 181. Lida

  Vorig jaar naar Toppers geweest. Zittend op de tweede ring en één groot feest. Ook dit jaar naar Toppers, maar wat een tegenvaller.
  We (mijn vriendin, mijn dochter met haar vriendin) hebben wc papier in onze oren gestopt, zodat het gezang en gepraat beter te verstaan was.
  Ik ben benieuwd hoe de organisatie dit wil gaan compenseren. Ik zit vak 402 tweede ring; rij 9 stoel 422.

    /   Reply  / 
 182. L. van Gent

  Eindelijk 2 juni vol verwachting richting arena. Druk op de weg maar gelukkig op tijd binnen was maar goed want het begon dus kwartier eerder. Wat was het geluid slecht we konden er zeker voor de pauze niks van verstaan na de pauze was het misschien iets beter maar het bleef ver beneden peil. Ook was de tekst af en toe niet leesbaar door lampen die er voor hingen. Na afloop uur in file gestaan om van parkeerterrein weg te komen volgend jaar toppers, nou daar moeten we met z’n tienen heel goed over na gaan denken!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 183. Kees van Maanen

  Wat een vreselijke teleurstelling,hadden zin in een lekker muziekfeest.Maar het geluid was verschrikkelijk slecht,wij zaten op de tweede ring vak:425 rij:16.Het is dat we de tekst konde lezen(alhoewel deze ook regelmatig weg viel)anders wisten we niet waar het over ging.Zelfs na de pauze was het niet veel beter,zoals sommigen beweren.Hoorde rond om ons heen heel veel mensen klagen.Afz.vier teleurgestelde bezoekers.

    /   Reply  / 
 184. Netty

  Ben gisteren met vier vrouwen naar het consert geweest en zaten dus ook op de tweede ring. Dit was voor mij de eerste keer en had er dan ook heel wat van verwacht. Voor de pauze konden we er niets van verstaan niet van de liedjes en ook niet van wat er door de Toppers gezegd werd. Dit was erg jammer je kon dan nog met de teks op de schermen mee zingen maar daar kwamen ook weer iedere keer lampen voor zodat dit ook niet altijd te lezen was. Na de pauze werd het geluid wel wat beter maar was ook nog niet optimaal. verder hoop ik dat de andere concerten beter zullen gaan ik wens dan ook De TOPPERS heet veel succes.

  groetjes

    /   Reply  / 
 185. Saskia

  Wij zaten 1e ring en zoals bij iedereen was ook daar het geluid slecht, maar wel een geweldige avond gehad. Vorig jaar problemen gehad met parkeren, dus nu bij winkelcentrum Amsterdamse Poort gestaan en waren binnen 10 minuten op weg, want bij de Arena is het ëën groot drama.

    /   Reply  / 
 186. frea

  Waren gisteren bij de Toppers wat een afgang. Het was niet om aan te horen. Wij zaten eerste ring met het gevolg hoofdpijn oorpijn. Kaartje kosten 61,25 wij waren met 10 man. Wij dachten een leuke avond samen naar de Toppers. Het is dat je op het scherm kon lezen wat ze zongen anders hadden wij niet eens geweten wat ze zongen. Op de vloer plakte je vast zo vies is het ook nog. Kijken wat er voor ons word gedaan uiteindelijk zijn wij nou de dupe van mensen die geen verstand hebben van geluid.

    /   Reply  / 
 187. Andre

  Wat een tegenvaller dat concert zonder geluid het was alsof je oren aan het galmen waren.
  Lekker met de familie en kinderen naar de toppers wat een feest zou dat worden maar het enige feest wat we hadden was toch buiten het stadion en pas na de pauze binnen.
  Zonde van ons geld en oja het parkeren in VILA ARENA was ook al zo’n succes 1,5 uur wachten voordat we uit de parkeergarage mochten met als resultaat 03.45uur waren we thuis goh wat een “LEUKE” avond.!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 188. Helma

  Ook wij zijn gisteren met 4 personen naar de Amsterdam Arena gegaan om de Toppers te zien, en een feestje mee te maken. We zaten op de 2e ring, en je raadt het al…..slecht geluid….. zoals zovelen.
  Ik ben bij vele concerten geweest, Robbie Williams was qua geluid op de 2e ring ook niet best, maar toch beter dan dit.
  Geef mij dan maar Marco in het Gelredome, daar kon je er op de 2e ring nog wat van maken.
  Is dat misschien iets, Gelredome, kunnen wat minder mensen in, maar dan zullen er ook zeker minder klachten komen.

    /   Reply  / 
 189. Marco Maatman

  Zaterdagavond voor de 1e keer naar Toppers geweest met 3 bevriende stellen. ‘s ochtends vertrokken met de intentie te parkeren bij de arena en gebruik te maken van het transferium en zo overdag de binnenstad van A’dam te bekijken, gebruik makend van de metro met gratis vervoerbewijs. Aankomend bij de parkeerplaats van de Arena werd ons even doodleuk verteld dat parkeren niet mogelijk was, ivm reservering van de parkeerplaatsen door VIP’ers, van het concert Toppers 2007. Of we even naar P4 of P5 doorreden. Daar aangekomen werd even meedegedeeld dat het NIET mogelijk was om gebruik te maken van het transferium, dus ook geen kaartje metro naar de binnenstad. Over “service” gesproken ! Extra kosten dus om even naar de binnenstad te gaan, maarja de VIP’ers konden iig prettig dichtbij parkeren. Waarom niet het parkeren op P4 of P5 met transferium aanbieden ? Wordt er nog niet genoeg geld verdiend ? ‘s Avonds waren we gelukkig NET op tijd binnen, 21.00 uur, na alle files en volle metro’s/treinen, gaat men vervolgens, in tegenstelling tot de aanvangstijd 21.15 uur op het ticket, doodleuk maar om 21.00 uur beginnen. Hoe kom je op het idee hiervan af te wijken! Denken ze nou echt niet na…?!
  Afijn zitten we op de 2e ring, vak 429, is het geluid tot de pauze, erbarmelijk…
  Wat slecht, een desillusie voor iedereen.
  We konden niets van wat ze zeiden of zongen, verstaan. Op het scherm kon je de tekst en beeld ook niet goed zien, want er hingen van die ijzeren “vleugels” voor, die naar boven en beneden gingen. Je zag op de tribunes, dat de sfeer er niet inkwam. Is ook een beetje vreemd als de muziek en de tekst niet gelijk lopen.
  Het 2e gedeelte was beter te verstaan, maar hield niet echt over.
  Na het concert toen we naar buiten gingen, naar P4 en met de auto naar buiten reden, het volgende probleem. Dit duurde maar liefst 50 minuten voor we buiten waren, waarvan we zo’n 30 minuten moesten stilstaan op de uitrijstrook naar beneden.
  Meer verkeersregelaars inzetten, ondanks al het verdiende geld met het afgetroggelde parkeergeld, kon er zeker niet af. De enige verkeersregelaar die er stond voor alle uitrijstroken, stond er ook voor spek en bonen. Jammer dat de NS niet latere treinen laat rijden voor na zo’n concert, anders waren we met de trein naar de arena gereden en vandaar uit naar huis. Je zou bijna de NS weer de schuld geven.
  Kortom Toppers 2007, een malig, maar nooit weer……………….

    /   Reply  / 
 190. Heidi

  Wat een teleurstelling gisteren, hadden er zo naar uitgekeken. Voor mijn zus was het haar eerste concert, wat een teleurstelling het geluid was zo slecht, hadden ook nog eens de pech dat we in H vak 127, 1e ring, 1e rij stoel 118 en 119 zaten. Voor het scherm hing een grote box dus wij konden de tekst ook niet helemaal lezen. Toppers werd voor ons een Floppers!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 191. Victoria

  De heren en de gasten zelf waren perfect.
  Maar wat was het geluid slecht. We hebben het uitgezeten omdat de sfeer gewoon geweldig was. Op het moment dat ze aan het praten waren verstond je echt gewoon niet wat ze zeiden. Nog een knokpartijtje zien gebeuren bij van 213.
  Tevens waren de vakken gewoon erg vol. Alle stoelen voor en op de gangpaden en trappen was ook alles vol.

  Geluid was een erg grote minpunt van deze avond.

  Uitrijden was tevens ook een drama. Verkeersbegeleiders die gewoon maar 1 parkeergarage voor liet gaan en de rest maar laten wachten. Wegen gesloten. Uiteindelijk was de politie toch slim om een weg weer open te gooien. Beetje jammer dat ze er pas laat achterkomen dat dat eventueel de doorstroom kan verhogen.

  Al met al hoop dat het voor de overige avonden een beter succes zal zijn wat geluid betreft.

    /   Reply  / 
 192. Victoria

  excuus vak 413

    /   Reply  / 
 193. A Ruijgrok

  Al zoveel gehoord over de vorige concerten van Toppers, dus daar moesten wij 10 man/vrouw ook een keer bij zijn. Één groot feest! Maar helaas was het geluid het eerst deel voor de pauze zeer slecht veel galm. Tijdens de pauze werd gezellige muziek gedraaid waardoor we iets van het feest gevoel gingen krijgen. Na de pauze werd het wel beter, maar het zou wel erg leuk zijn geweest als we het hele concert zo’n feest gevoel hadden gehad!!

    /   Reply  / 
 194. frea

  Zal ik zeker doen de kaartjes bewaren Y.Antonides.Heidi nog zeggen dat het alleen de tweede ring was die niks verstonden. Nou ook de eerste ring verstonden niks.Wij zaten vak 117 rij 9

    /   Reply  / 
 195. m. steinmeijer

  Bij deze wil ik ook een klacht doen, denken we gezellig met de buurt naar de toppers te gaan, versta je er niks van en het galmde van alle kanten het leek wel of ze aan het schreeuwen waren het klonk nergens naar het waren geen toppers maar floppers, erg jammer hoor.

    /   Reply  / 
 196. Esther

  Vreselijk wat een drama was het geluid.Hebben onze stoelen moeten verruilen voor staanplaatsen zo gek werd je van het gegalm.Je hoorde echt niks. Klachten ingediend bij de arena maar die doen en kunnen er niks mee. Vreselijk zet ons aan het twijfelen om nog een keer te gaan.

    /   Reply  / 
 197. fans uit vaassen

  wat hadden we er dit jaar weer zin in,het leek allemaal goed te gaan feest en gezelligheid in amsterdam,feest bij en in de arena.
  maar het geluid in de eerste helft van de show niet om aan te horen je wist niet eens wat voor nummer of ze zongen we zaten in noord c vak 413 stoelen 173 tm 177 na de pauze werd het wat beter maar nog niet optimaal vorig jaar was het stukken beter allemaal .
  hoop voor iedereen die nog moet dat het anders is en maak er zelf ook wat van

    /   Reply  / 
 198. Corrie

  Ben gisteren 65 geworden we dachten gezellig met me kinderen de Toppers.
  We zaten op de eerste ring vak 117 de sfeer was gezellig maar, het geluid was niet om aan te horen de vloer was te vies om aan te pakken. We hebben de boekjes die bij de stoelen lagen verscheurt om op te staan.

    /   Reply  / 
 199. Caro

  Het was inderdaad diep te betreuren dat het geluid vreselijk was. Leek wel een echoput.
  Hopelijk valt het nog te compenseren want dit uitje is gewoon super om er bij te kunnen zijn.
  We zaten met z’n 4en noord A 2e ring vak 415 rij 22.
  Na de pauze werd het iets beter………….uiteraard moet je er zelf ook wat van maken. Maar als je niets hoort dan alleen galmen kom je ook niet ver

    /   Reply  / 
 200. Danny

  Hierbij een reactie op het concert Toppers 2007 op 2 juni 2007. Lekker weg met 10 familie leden naar de Toppers. Bij de start van het concert dacht ik dat er iets in mijn drinken was gegooid bij Mc Donald. Het leken kwik, kwak en kwek wel. Na een half uur twijfelen aan onszelf ben ik namens de groep eens verhaal gaan halen bij een medewerker van de arena. Maar deze medewerker werd aangevallen door een grote groep klagers of mensen met hetzelfde drankje als mijn groep. Kortom het concert was voor de mensen op de 2de ring niet te verstaan. ( Galm, echo en schel.) Naar ik nu begrepen heb was dit de eerste avond ook zo en kwam er een lichte verbetering in de 2de helft. Maar het geheel is zeer slecht te noemen qua geluid. Over de drie heren kan ik niets roepen want dat heb ik niet gehoord. In de pauze een CD in de speler en de hele arena vierde feest want gek genoeg dit was duidelijk te horen zonder galm, echo en niet schel. Ik vraag mij af hoe het management hierop gaat reageren van de Toppers.

  Met vriendelijke groeten,

  Danny Sonders

    /   Reply  / 
 201. Frea

  Erg hoor Corrie vooral op je verjaardag. Nog van harte met je 65. Je had je eerste AOW centen beter in het water kunnen gooien dan. Wat een vreselijk concert was het. Ik was doof mijn kop knalde, gezellig naar de Toppers op je verjaardag met je kinderen.

    /   Reply  / 
 202. Lang leve de lol

  Geen idee waar jullie allemaal heen zijn geweest maar ik vond het geweldig!! Geen sfeer???? Het was van het begin tot het einde één groot feest!! We zaten tweede ring, vak 428 maar nergens last van gehad hoor…. nou hadden we het zelf ook erg druk met zingen dus misschien komt het daar wel door…. Enneh Engelbert?? blijf volgende keer maar lekker thuis!! Tenzij je je weer kan herinneren hoe de teksten ook alweer waren!!! (was trouwens wel handig als plaspauze!)

  Toppers! Volgend jaar zijn we weer van de partij!!!

    /   Reply  / 
 203. Esther

  In artikel van de telegraaf staat dat de organisatie van toppers de klachten gaat inventariseren en mogelijk die mensen die problemen had met het geluid tegemoedt komt. Alleen waar kun je die klacht dropen dan?Nergens een mail of nr van die organisatie te vinden,Wie of wie weet waar je dat kunt doen…

    /   Reply  / 
 204. wouter

  Wij zaten 2e ring 426.
  Tot aan de pauze slecht geluid. Wel zonde je betaald er genoeg voor. na de pauze was het geluid perfect en gezellig

    /   Reply  / 
 205. Frea

  Ja Esther dat vraag ik mijn ook af. Lang leve de lol blij dat jij het wel kon verstaan dan. Dan hebben wij natuurlijk allemaal wat aan onze oren, dat zal het zijn. Je bent denk ik de enige geweest die het wel verstond!!!!!!!!Knap hoor.

    /   Reply  / 
 206. A. Stok

  Zaterdag avond gezellig met 14 personen naar de toppers, en wat eigenlijk heel gezellig moest zijn liep uit op koppijn van het geluid
  Het eerste deel was niet te verstaan of te volgen. Via het beeldsscherm met de tekst wisten wij wat ze zongen.
  Daag 717,50 euro.
  Gelukkig werdt het vlak voor de pauze iets beter en konden we iets verstaan waarna het gelukkig toch nog gezellig is geworden
  Wij zaten 2e ring vak 404 rij 5 stoel 4 t/m 17.

    /   Reply  / 
 207. John

  Naar Toppers geweest op 1-6. Geluid was niet om aan te horen.Zaten 2e ring. Rij 5
  Dit was de eerste keer dat we gingen en ws ook de laatste keer.Voor een hoop galm, echo en onverstaanbare tekst was het een duur kaartje.

    /   Reply  / 
 208. Eugene de la Camenbert

  Ik zat in 113 rij 6.Geluid was zeker in het begin slecht en onwijs hard.
  Maar Engelbert was helemaal geweldig. Wat een topper! 71 jaar en nog zo’n goeie stem.

    /   Reply  / 
 209. Hans

  Alles wat top had moeten zijn was flop gisteravond. Allereerst door Ticketpoint verkeerde kaarten gekregen met een verkeerde datum. Het leek er zelfs op uit te draaien dat wij niet eens het concert bij konden wonen ondanks vet geld te hebben moeten betalen voor een kaartje. Maar goed naarmate de avond vorderde bleek al snel dat wij niet de enige mensen waren met dit probleem. De organisatie was tot dan toe niet voor rede vatbaar en zocht niet eens naar een oplossing. Pas toen het concert begon en het aantal mensen met hetzelfde probleem zo groot was geworden werd er op flink aandringen toch met een oplossing gekomen. Wij mochten namelijk alsnog plaatsnemen in het uitvak op de 2e ring. Nou had ons deze oplossing maar bespaard. Wat een drama! Nee ik moet zeggen alles is er aan gedaan om je een flop-avond te bezorgen. Het is dat wij er zelf nog een feestje van gebouwd hebben. Wat een geldklopperij!

    /   Reply  / 
 210. monique

  wat hadden we er zin in zondag avond lekker gezellig naar de toppers!!!!!!
  maar helaas na ruim 3 uur file waren we nog niet eens in breda en toen hadden we nog maar 25 km gereden, echt bagger dus. later bleek dat ook de hele A27 vast stond en de A2 en A16 volledig afgesloten was en dat we om 23.00 pas zouden arriveren in de arena. helaas voor ons dit jaar geen Toppers, maar echt heel erg jammer dat de NS hier niet op in is gesprongen, zo hadden waarschijnlijk heel veel andere gedupeerden toch van het toppers concert kunnen genieten, want werkelijk waar bijna de hele file bestond uit toppers fans!!!!!!!!!!!!!!!
  KLOTEZOOI

    /   Reply  / 
 211. Frea

  Dat is echt een topper die man Eugene. 71 Jaar en nog zo goed. Was ook de enige die ik een beetje kon verstaan.

    /   Reply  / 
 212. Frea

  This is the last wals with you tralalala

    /   Reply  / 
 213. jolanda

  eerste keer naar concert de TOPPERS 2 juni geweest,het moest leuk zijn hoorde ik van mensen van vorig jaar.Nou ik ook maar eens heen,ik dacht heb ik weer.Wat een slecht geluid,met de ondertiteling op het scherm konden wij horen waar het over ging,jammer.Dat was zaterdagavond,en inderdaad je kreeg gewoon hoofdpijn ervan.Ik zat op de tweede ring erg jammer hoor!Ik had me er erg op verheugd.

    /   Reply  / 
 214. Eugene de la Camenbert

  truste

    /   Reply  / 
 215. Frea

  Welterusten Eugene droom maar lekker van Engelbert die nog steeds kan zingen. Hoop dat je geluid wel goed is.

    /   Reply  / 
 216. mary

  Wij zijn gisteren ook bij de Toppers geweest. Man wat was het geluid slecht.
  Je kun ze niet verstaan. Zonde van mijn geld.
  Nee dan ga ik liever naar een concert van Marco Borsato.

    /   Reply  / 
 217. Karin Rehorst

  Hier even een reactie over het geluid, dit was echt slecht een grote galm en echo put was het. De schermen die er hingen waren een redding en zeker ook de tekst die er bij stond, zo wist je wat ze zongen. Na de pauze werd het beter. Ik had voor de pauze echt het idee om naar huis te gaan want het viel me erg tegen, na de pauze werd het beter , maar de hoofdpijn was er al, en is niet meer weggegaan. Jammer.

    /   Reply  / 
 218. Randy

  ikben crijdag geweest ook de twee ring en het geluid was toen ook klote.

  Het zingen van rene en joling ging wel maar bij gordon viel steds geluid weg.
  daarnaast hoorde je niks van het gespek tussen hun drie..

  wat een tering zooi zeg.

    /   Reply  / 
 219. Anita Brantjes

  Wat jammer dat het geluid zo slecht was in vak 409 waar we zaten en ook dat er hele stukken tekst ontbraken.
  Als de teksten wel verschenen zaten er af en toe decorstukken voor de schermen waardoor, je als je hoog zat, ook niets kon lezen. Hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd.Het was hoofdpijn veroorzakend.

    /   Reply  / 
 220. Richard

  Wij zaten in vak 412 op Noord C

  Het geluid was deze avond zeer slecht.
  Ook wij hadden hier last van!

  Je hoorde inderdaad niet wie er op een gegeven moment zong. Ook teksten vielen weg en het karaoke scherm was slecht zichtbaar door de lampen en alle andere dingen aan dat plafond.

  En dan ook nog eens 1,5 uur erover doen voordat je met de auto weg bent daar bij de arena. Drama! Ik wil minimaal een twee gratis DVD’s.
  Groeten
  Richard

    /   Reply  / 
 221. sandy

  Ook ik ben slachtoffer geweest van een Flopperavond.
  Het was de eerste keer en als deze klachten niet netjes worden afgehandeld tevens ook de laatste keer.
  Zoals alle vermeldingen was het vresenlijk,bar en boos,een galmende echo,meezingen was niet mogenlijk met die herrie.
  De oplossing:Dien maar een klacht in bij De Amsterdam Arena!!!!!!
  Ja,doe we en nu??????
  Helaas om kwart over 11 naar huis!!!!
  Na de pauze was er helemaal geen verbetering….alleen een totale leegloop van de tweede ring en heel veel boze en teleurgestelde blikken.
  Mijn toppers t-schirt hangt op de waslijn voor de verkleedkist voor mijn kinderen,aleen verander ik wel 1 letter,en u kunt wel raden welke…..FLOPPERS IN CONCERT 2007!!!!!

    /   Reply  / 
 222. Monique

  Ook ik wilde even klagen over het geluid. We zaten met z’n zessen in vak 407 2e ring. Niet te verstaan. De show was leuk, dansers goed, afwisselende liedjes, maar het geluid…..drama. We hebben verder wel lol gehad. Niet in de file gestaan, binnen een kwartier zaten we op de rijksweg.

    /   Reply  / 
 223. R. Miltenburg

  Hallo,
  Ik ben Vrijdag 1 juni geweest. Het geluid was bij ons ook niet goed. Ik Heb eigenlijk niet gereageerd omdat je bijna standaard weet dat het geluid in de arena niet al nte best is. Maar ik hoor er nu zo veel over dat ik het toch niet laten kan om even te reageren. Het geluid was zeer blikkereg en de stemmen hoorde je niet goed.
  Jammer! hoop dat het de volgende keer beter is. Afgelopen jaar ben ik bij Madonna in de arena geweest met de confession tour daar was het geluid perfect.
  Bij de toppers zaten wij in vak 110 eerste ring rij 18 stoel 258 en 257

    /   Reply  / 
 224. Romy

  Hallo,
  niet alleen op 2 juni was het geluid erg slecht. Wij waren bij het eerste concert op 10juni en kwamen er alle 9 met zere oren of misselijk vandaan.Het geluid was heel slecht en hard en ook wij konden niks verstaan. Het had een meezingfestijn moeten worden, maar bij meer dan de helft van de liedjes was geen tekst aanwezig, zodat wij en niet konden horen wat ze zongen en niet mee konden zingen. Het geluid was zo vervormd dat we niet eens konden horen welk liedje ze zongen. Heel jammer, we hadden ons er echt op verheugd.

    /   Reply  / 
 225. Adri

  Een mooi concert dat werd verpest door de slechte kwaliteit van het geluid. Ongeloofelijk dat dit niet kon worden verholpen.Er was een soort echo waarbij de toppers niet te verstaan waren. Ook viel hier en daar de tekst weg, ook vond ik het middenterein veel te druk ik zat op rij 8 stoel 7, er was rond het podium geen doorkomen aan. Bij de eerste toppers ( de beste tot nu toe) was het minder druk op het middenterrein.

    /   Reply  / 
 226. hans

  Ik heb een zeer gezellige avond gehad. Het slechte geluid viel wel mee. Ik zat 2e rij vak C 413. Veel meezingen en brallen.

  Wat wel belachelijk was was de verkeers regeling. Na een half uur eindelijk de parkeerplaats uit blijkt dat ze de snelste weg naar de snelweg hebben afgesloten en iedereen via het AMC moet.

    /   Reply  / 
 227. Annelies

  Ook ik had mij zoals zovelen zeer verheugd op de toppers. Ben vorig jaar voor het eerst geweest, Het was echt een domper pas na half 11 konden we het een beetje horen echt jammer. Geef gewoon een extra concert!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 228. Jolanda

  Wij zaten met 18 vrouwen in vak 411 in de 2e ring. Het geluid was het eerste gedeelte dramatisch, er zat een echo in. Alles wat Rene, Gerard en Gordon hebben gezegd was niet te verstaan.

    /   Reply  / 
 229. M

  Wij zaten met zijn 8-en op de 1e rij in vak 403.
  Het concert was fantastisch, alleen het geluid was erg slecht.
  Wij konden niets verstaan van wat ze zeiden.
  Ook het zingen was haast niet te verstaan.
  Helaas !!!
  Er word nu gesproken over een gepaste compensatie !
  Ik hoop het, want voor de prijzen waren niet mis voor en kaartje en we hebben niets kunnen verstaan !

    /   Reply  / 
 230. sabrina

  Nou hoor ik net op de radio dat de toppers gereageerd hebben op de vele klachten over het geluid van het zaterdagavond concert. Ze bieden excusses aan en kijken naar een passende tegemoetkoming.

  En de eerste helft van het concert op vrijdag 1 juni dan!!!! Zaten op de 2e ring en heb er geen ene moer van verstaan!

    /   Reply  / 
 231. jannette

  Hallo,

  Wat een heerlijke avond uit moest worden(heb hier weer een heel jaar naar uitgekeken en voor gespaard) was verschrikkelijk tegen gevallen.

  Wij zaten met een gezelschap van 10 man op de eerste ring. Het geluid was abobinabel slecht. Wat de toppers zeiden moesten we maar gissen, en de tekst lezen via het scherm.

  Vorige jaren zo genoten.
  Ben bang dat dit voor het laatst zal zijn, want moet voor zo”n groot evenement hard voor sparen, en vind het nu zonde van het geld.

  Overigens de Toppers hadden zelf hun best gedaan, daar valt niets aan op te merken.
  Maar jammergenoeg ben ik verschrikkelijk veel geld kwijt voor een avond die erg tegengevallen was, en hoofdpijn op de koop toe kreeg van de geluidsinstallatie.

  Ik hoop van ganser harte dat dit probleem voor de volgende concerten opgelost is.

  Groet van een zeer teleurgestelde alleenstaande vrouw.

  Jannette Zeilemaker
  Velserbroek

    /   Reply  / 
 232. Rein van Mourik

  De Toppers was het eerste concert voor onze kinderen. Dit had een feestje moeten worden. Met aangepaste kleding en accesoires waren we erop voorbereid.
  Dat werd het dus duidelijk niet. Het geluid was vreselijk slecht. Op het scherm konden we zien wat er werd gezongen, want horen konden we dat zeker niet. En ook de teksten op het scherm viel af en toe weg. Een zware dreun en een galm die van alle kanten kwam. De tweede helft was het iets beter maar nog steeds niet goed.
  Weer een frustratie rijker !
  Als dit de kwaliteit van de Arena is, dan nooit meer. Diverse concerten in Ahoy, de Kuip en de Heineken-Music-Hal meegemaakt. Prima ervaringen, maar dit was puur slecht.

    /   Reply  / 
 233. Leilie

  Hallo Herman,
  Ik had mij enorm zitten verheugen om een avond TOPPERS mee te maken. Helaas heb ik niet genoten. Ik zat met mijn man, schoondochter en nog 3 vriendinnen in ZUID H vak 123 eerste ring. Veel liedjes waren niet goed te horen. Het was maar goed dat de karaoke band meeliep want het was niet te achterhalen wat er op dat moment gezongen werd. Het was dus niet alleen in bepaalde vakken op de 2e ring slecht te horen maar dus ook in de eerste ring.
  Erg jammer.
  Nu zeggen de Toppers wel dat er een passende vergoeding wordt gezocht maar ik denk dat dit nog lastig voor hen wordt. Ik was voor het eerst bij een concert in de arena en ik was niet op de hoogte van een klachten balie. Ook op de website heb ik geen reactie veld kunnen vinden. Ik denk dat er nog wel veel mensen over zaterdag avond gaan klagen want voor mij zaten ook veel mensen op de stoel en waren niet swingend uit.
  Groetjes
  Leilie

    /   Reply  / 
 234. Petra Piket

  Ook wij zaten met een groep van 9 personen op de tweede ring, rij 17. WAT EEN AFGANG MET HET GELUID zeg. Je verstond geen woord, niet van het praten en niet van het zingen. Je herkende niet eens de liedjes. Hadden wij ons daar zo op verheugd!!!! Na de pauze werd het wel wat beter maar nog niet je van hèt.
  Nee TOPPERS dit was niet wat wij er van verwacht hadden.

    /   Reply  / 
 235. danielle

  wat was het dit jaar een slecht concert. ik ben vorig jaar ook geweest en toen was het tien keer beter! je hoorde gewoon niet wat de toppers zongen. de telegraaf zegt wel dat het in de tweede ring erg was maar ik zat eerste ring en ik hoorde er ook niks van! ik baalde er wel ontzettend van! mijn vriend die ging voor het eerst mee en had er superveel zin in totdat die het geluyid hoorde en hij zij gelijk dat hij nooit meer naar een concert in de arena zou gaan.

    /   Reply  / 
 236. Brenda

  Ik zat zaterdag op de eerste rij in Vak 413. Maar zonder het scherm had ik niet eens geweten wat ze zongen. Het was niet te verstaan.
  Wie weet waar en hoe je officieel in klacht kan indienen.

    /   Reply  / 
 237. sandra bos

  goedemorgen,

  Komplimenten voor de Toppers het “zag ” er geweldig uit. Maar het gehoor wil ook wat. Werkelijk rampzalig.Ik dacht in het begin dat het een grapje was. Wij zaten met zijn 4en op de 2e ring. Een half jaar naar uit gekeken, het weekend een hotel geboekt in Amsterdam. Zaterdagavond zou een ” top” avond moeten worden. Gelukkig heeft het Rembrandtplein na het concert het nog een beetje goed gemaakt.In “hof van holland”was het geluid prima. De stroom viel af en toe uit, maar dit was peanuts bij de Toppers.

  Sandra

    /   Reply  / 
 238. hans

  Laten we hopen dat men volgend jaar naar Ahoy gaat. Daar weten ze wel met geluid om te gaan. Ook is het verkeer veel beter geregeld.

    /   Reply  / 
 239. marianne

  Ook ik was zaterdag aanwezig. En idd 2e ring, toch nog op de 5e rij Zuid G vak 416 maar zelfs daar was het geluid superslecht. Iedereen liep te mopperen: gooien ze er daarom 3 mlj tegen aan om de galm in de Arena te verminderen? Weet wel een andere bestemming. Wat de heren op het podium zeiden was ook niet te verstaan maarrrr toch nog van genoten, vooral van Edwin Evers die was TOP! Je maakt er op een gegeven moment zelf wat van. Drank verdooft blijkbaar ook je gehoor,dus aan het eind van de avond klonk alles geweeeelldddiiiggggg!!
  Maar zonder dollen: ben ook benieuwd naar die “gepaste” compensatie… Zeker kaartjes voor concert volgend jaar in de ARENA….mij niet gezien!!Jammer.

    /   Reply  / 
 240. Jolanda

  Hai,

  zeer op verheugd…een avondje toppers!!!!
  geweldig veel plezier gehad maar het geluid was waardeloos…..
  maar….hopen dat ze ervan geleerd hebben, volgend jaar ben ik weer van de partij….

  gr. Jolanda

    /   Reply  / 
 241. gerrit de rooij

  Ik was nog vergeten te melden dat we met z,n vijven op de plaatsen noord A, vak-419 tweede ring, rij-26 op de stoelen 46 t/m 51 zaten.
  groet gerrit de rooij bergen op zoom

    /   Reply  / 
 242. Chantal

  Wij zaten in vak 115 en daar was het geluid ook zo slecht,je hoorde niet wat ze zongen!Ik moet zeggen dat het geluid in de Arena toch al niet zo denderend is maar dit was echt slecht,als je de tekst op de schermen niet had mee kunnen lezen had je niet geweten wat ze zongen!We hebben het ondanks het slechte geluid toch naar ons zin gehad,ze zagen er weer TOP uit en weten er elke keer weer een TOP show van te maken!!

  Jullie zijn TOPPERS!!!

  Groetjes Chantal

    /   Reply  / 
 243. Lisanne

  En ja, wij waren er ook. Vier meiden uit de provincie weer een keer richting Amsterdam. vorig jaar waren we ook bij dit geweldige feest. Dus dit jaar op naar de herhaling. Weer plaatsen op de tweede ring, net als vorig jaar. Het feest was nog steeds hetzelfde.
  Alleen heel erg jammer dat het geluid gruwelijk was. Je wist in het begin niet hoe je je hoofd moest houden om de galm te negeren. Jammer, jammer, jammer. Klacht…….compensatie……..we zien wel. Ik heb nog geen adres kunnen vinden waar we de klacht neer kunnen leggen.
  Volgend jaar komen we toch weer terug, want het blijft een feest met drie TOPPERS!!!

    /   Reply  / 
 244. yvon

  ook wij naar TOPPERS zaten vak 113 aan de noord kant ingang
  het feest was fantastisch maar het geluid niet best
  praten was helemaal niet te verstaan en de muziek ging maar het zingen was duidelijker van iedereen in de kuip dan van geer goor en renee zelf
  jammer,maar volgend jaar indien mogelijk er weer bij misschien inderdaad een passende vergoeding voor iedereen die aan de noord kant zat want het was dus niet alleen de tweede ring die er last van had ook de eerst ring (wij zaten rij 28)was niet best
  verder wel een top avond gehad

    /   Reply  / 
 245. Christel en Mirjam

  Wat balen zeg dat geluid! Wij waren met 13 gezellige mensen helemaal in ons sas voor de Toppers… maar wat was het geluid slecht! 2005 en 2006 zijn we ook naar te Toppers gegaan, maar zoals het zaterdag heb ik nog niet meegemaakt! Ik ben benieuwd wat ze hier aan gaan doen… Toppers jullie zijn nog steeds top hoor, maar jammer dat de techniek jullie in de steek liet! Trouwens wij hadden het idee dat jullie zelf ook af en toe last hadden van het geluid!

    /   Reply  / 
 246. saskia

  Wij zijn ook afgelopen zaterdag naar het toppers concert geweest en zaten helaas ook in die inmiddels beroemde 2e ring. In vak 413 om precies te zijn. Wij dachten dat het aan ons lag dat het geluid zo slecht was. totdat we inderdaad vanmorgen op het nieuws hoorde dat ze meer klachten hadden gehad.Toch hebben we er een gezellige avond van weten te maken.

    /   Reply  / 
 247. Patricia

  Wat balen zeg dat geluid in vak 419 waar ik zat. Ik dacht dat ze allemaal lachgas hadden genomen zo raar klonk het en het galmde maar door. Ik ben vaker in de Arena voor concerten geweest (ook bij de Toppers) dus weet dat het geluid beter moest zijn dan afgelopen zaterdag. Gelukkig werd het na de pauze beter maar toch heel erg balen dat we het eerste uur weinig tot niks konden horen. Tevens stond er op mijn kaartje dat de aanvang om 21.15 was, en toen wij dus om 21.05 na een lange file binnen waren was de show al begonnen. Bij navraag bleek dat andere mensen 21.00 uur als aanvang op hun kaartje hadden. Heel vreemd dus. Hopelijk is het geluid inmiddels verbeterd maar het concert heeft voor mij een bittere nasmaak.

    /   Reply  / 
 248. gerrit de rooij

  Volgens mij is m,n vorige reactie verdwenen, dus nog een keer. Zaterdag vol goede verwachtingen met vrienden vanuit Bergen op Zoom en Heerlen voor de eerste keer naar de Arena. Na een gezellige middag in Adam doorgebracht te hebben, vol goede moed naar de Arena, waar we plaatsen hadden bij ingang Noord A,vak 419 2e ring op de stoelen 47 t/m 52. Al direct na aanvang bleek er niets te verstaan van alles wat er beneden gezegd en gezongen werd. Wat een flop voor het geld wat we hadden neergelegd. Ook was er op de schermen die boven het podium hingen meestal niets te zien omdat er vleugels met verlichting voor hingen.De sfeer was overigens prima ,afgezien van 3 overjarige pubers\dames die middels hun boa,s steeds de aandacht zochten en hun boa.s steeds opnieuw voor onze en anderen hun ogen moesten hangen.Jammer van z.on spektakel en ons geld, dat het geluid zo desastreus was. Na de pauze iets beter maar niet echt jofel. Helaas Arena, volgende keer toch maar weer naar een avondje Ahoy waar het geluid beter geregeld is. vr. groet Gerrit de Rooij

    /   Reply  / 
 249. vera

  hoi,

  eindelijk was het zterdag zo ver, lekker feest vieren bij de toppers.
  maar helaas, zoals jullie weten was het geluid zo slecht dat we er niks van konden verstaan.

  en er is inderdaad geen plek te vinden waar je, je klacht kan opgeven. ik vindt dit erg slordig.

    /   Reply  / 
 250. p de kwaadsteniet

  Zijn met z’n drieen naar toppers geweest afgelopen zaterdag.
  Alhoewel de sfeer er goed in zat was het geluid bar slecht.Je kon niks verstaan van wat Geer Gor of rene zeiden.Zeker de helft was vreselijk, gelukkig zien wat ze zongen en herkende je de muziek.

  Jammer dat het de muziek zo slecht was, maar Geer Gor en Rene dat was niet aan jullie te wijten.
  Paola

    /   Reply  / 
 251. Melanie

  Wij zijn vrijdag 1 juni met z’n 5en naar de Toppers geweest en het geluid was zeer slecht. Wij zaten 1e ring vak 119, rij 7. Dus of je nou 1e ring of 2e ring zat, het geluid galmde je tegemoet en het was slecht te verstaan. Het was zeer storend en dat was vooral de eerste helft…. Ik ben naar meedere concerten in de Arena geweest en in de Arena is het geluid nooit helemaal perfect, maar nu was het gewoon belabberd. Heel erg jammer!!

    /   Reply  / 
 252. tielvrouw

  Nou, gisteren (zondag) naar de toppers geweest.
  We zaten in Vak J op het veld en het was super!! 1 groot feest van gemaakt en geluid was prima. Je moet er zelf gewoon wat van maken. Beetje kennis van de oudere, amsterdamse nummertjes is wel een beetje nodig. Goor was helemaal geweldig, Geer ok maar wat mij betreft mogen ze volgend jaar Geer, Goor en Evers daar neerzetten.
  Ik zou zeker weer gaan.

    /   Reply  / 
 253. tielvrouw

  En zo is het!
  Gewoon genoeg betalen voor goede plaatsen. Ook wij hebben een topavond gehad in het Veld!

    /   Reply  / 
 254. Dick

  Weet niet aan welke druks jij zit.
  Maar ik zou er in het vervolg afblijven.
  Het concert was KUT.

    /   Reply  / 
 255. tielvrouw

  Je kan ook beschaafd blijven, slaat dit nu dan weer op. Aan de andere kant, verklaart wel waarom je het niet leuk vond.

    /   Reply  / 
 256. jos

  helaas toppers
  wat voor ons een top avond moest worden liep uit in in teleurstelling
  3 kaartjes voor 180 euro is niet niks
  ik hoef niet te vertellen wat er mis was
  hopelijk komt er nog een goed einde aan dit verhaal

  ps:
  de prijzen rond om het stadion vond ik te gek
  biertje 5 euro
  3 frite en 3 frikandellen 24,00 euro
  je hoeft ze natuurlijk niet te nemen
  maar ja

    /   Reply  / 
 257. Conny Slats

  Mijne heren,
  Wat voor ons een topavond had moeten worden,werd ook voor ons een tegenvaller door het belabberde geluid in de Arena.
  Graag zoeken wij samen met de productie naar een passende tegemoetkoming!!! Van vorige concerten weten we hoe geweldig jullie zijn en kunnen dus alleen genoegen nemen met een prive-concert!!!!
  Heel veel liefs en kusjes van de “VERSIERPLOOG” uit Roermond xxx

    /   Reply  / 
 258. Conny Slats

  Mijne heren,
  Wat voor ons een topavond had moeten worden,werd ook voor ons een tegenvaller door het belabberde geluid in de Arena.
  Graag zoeken wij samen met de productie naar een passende tegemoetkoming!!! Van vorige concerten weten we hoe geweldig jullie zijn en kunnen dus alleen genoegen nemen met een prive-concert!!!!
  Heel veel liefs en kusjes van de “VERSIERPLOOG” uit Roermond xxx

    /   Reply  / 
 259. Moniek

  geluid was echt heel slecht, we hebben onze avond er niet door laten verzieken want de sfeer die er hangt blijft toch leuk.
  Helaas wordt het tijdens het naar huis gaan wel verziekt, want je kunt zoals gorden zegt met gierende banden wel vergeten. Het verkeer rondom de arena wordt ook zwaar naadje geregeld.

    /   Reply  / 
 260. perry

  hallo,zou graag willen weten waar er een klachtenlijn is van toppers want wil dit helaas voor de jongens wel doen want het geluid was er zeer waardeloos en wil wel een compensatie zien,kaartjes kosten niet niks plus dat we door ticketonline zijn bedonderd door te veel te moeten betalen voor de kaartjes.
  Ik wacht af wat de heren met de klachten gaan doen ik ben benieuwd.

  Met vriendelijke groeten.

  Perry

    /   Reply  / 
 261. Shirley

  Ook wij zouden graag willen weten waar wij onze klacht over het slecht geluid van afgelopen zaterdag kwijt kunnen.

    /   Reply  / 
 262. Meekhof

  IK zat met m’n dochter in de tweede ring,3de rij van boven.
  Het geluid was soms gewoon vals.Je hoorde ze ook niet praten. We waren nog nooit in de Arena geweest.We hadden er veel zin in.Maar door het geluid viel het wel tegen

    /   Reply  / 
 263. Jeroen Wiechmann en Claudia Timman

  We zaten op de 2e ring vak 407 rij 24 bijna bovenin op zich geen probleem maar het GELUID was niet om aan te horen. We waren met 8 man en hadden een leuke avond in gedachte. De galm en de echo was niet om aan te horen, van Engelberth helemaal niks te horen. Onze teleurstelling was zooo groot dat we na 3 kwartier zijn weggegaan. De supoosten waren hierover ook niet om aan te spreken aangezien ze er niets aan konden doen.

  Voor ons was het FLOPPERS.

    /   Reply  / 
 264. Meekhof

  Wie kan mij informeren hier over

    /   Reply  / 
 265. Debbie

  Bij ons stond er ook 21.15 uur op het kaartje!!! Wij stonden nog in de rij om wat te drinken te halen…. we hadden tenslotte nog 10 minuten, toen we aan de beurt waren hoorde we ineens dat het ging beginnen!!! Dat was dus al een tegenvaller en daarna dan nog eens het geluid!
  Vorig jaar was ik er ook en zat op precies dezelfde stoel, maar toen was het echt stukken beter. Gelukkig was het na de pauze weer goed en kon het feest echt los barsten!

  Tip voor de terugweg: sluit niet achteraan bij de rest, maar ga de andere kant op!! Wij waren zo thuis!

    /   Reply  / 
 266. Debbie

  Oh ja die klachtenlijn wil ik ook wel weten!!!

    /   Reply  / 
 267. pal

  zeker geen boodschappen gehad voor je 400 euro alleen maar zgeltjes
  ja dan ben je zeker genaaid!!!!

    /   Reply  / 
 268. pal

  zeker geen boodschappen gehad voor je 400 euro alleen maar zgeltjes
  ja dan ben je zeker genaaid!!!!

    /   Reply  / 
 269. Michelle

  Wij dachten dat wij de enige waren die het zo slecht vonden, maar blijkbaar zijn er nog honderden mensen die het geluid slecht vonden. Door het geluid vonden wij het niet eens leuk meer. Wij wilden eigenlijk ook in de pauze weg gaan, maar vonden dat zonde van het geld

    /   Reply  / 
 270. Gertie Linssen

  De Toppers waren op zich wel goed, maar het geluid in de arena was heel slecht.

  Als je op de grote schermen de tekst van de liedjes zag wist je vaak pas wat voor een liedje het was, want het klonk heel anders leek net of ze vervormd werden.

  Er ging ook nog het een en ander mis, werd veel aan de zendertjes gerommeld, en wat ik heel jammer vond is dat het lied dat Gerard samen met Andre Hazes zou zingen een beetje in het water viel, Gerard kwam over de loopbrug aangelopen en de bedoeling was dat Andre op de schermen te zien zou zijn, mooi niet.

  De sfeer was zoals gewend geweldig, maar ik had het gevoel dat ze de afgelopen jaren meer uit de kast hadden getrokken qua show dan dit jaar.

  Jammer

    /   Reply  / 
 271. patricia

  Hoelang duurt het concert?

    /   Reply  / 
 272. bell

  t duurt tot 12 uur.
  de heren verdwijnen in de catacombe om vervolgens nog 1 keer terug te komen en”"over de top te zingen”"äls je slim bent ga je dan weg want je kan je voorstellen dat t daarna beredruk is als 50.000 man in 1 keer allemaal in de auto wil!!
  veel plezier en ik ga vrijdag weer.
  1e ring soms een beetje dof geluid maar verder prima

    /   Reply  / 
 273. tielvrouw

  Ze begonnen om 21.10 uur, hebben om 10.30 uur ongeveer een 10-15 minuten pauze gehad. En om 00.15 uur was het afgelopen.
  Dus qua tijd, waar voor je geld
  En voor ons ook qua qualiteit. Het was super. Ik heb het dan wel over de zondag!!

    /   Reply  / 
 274. tielvrouw

  Ze begonnen om 21.10 uur, hebben om 10.30 uur ongeveer een 10-15 minuten pauze gehad. En om 00.15 uur was het afgelopen.
  Dus qua tijd, waar voor je geld
  En voor ons ook qua qualiteit. Het was super. Ik heb het dan wel over de zondag!!

    /   Reply  / 
 275. Meekhof

  Het concert duurd tot 12 uur.
  neem oordopjes mee.

    /   Reply  / 
 276. Henk

  Ik was er ook, zaterdag 2 juni en telaat. Op het kaartje staat 21:15 maar het optreden was al eerder begonnen dus ik heb het begin gemist….. Het geluid was zwaar beneden peil. Ben benieuwd waar de Toppers ter compensatie van het geluid op de 2e ring en het eerder beginnen, mee komen! Dan deed Madonna het stukken beter. Ben daar 3&4 sep geweest en 2 fantastische avonden gehad.
  Maar een 2e keer ga ik zeker weer;)

    /   Reply  / 
 277. bell

  erg jammer dat het geluid de 2e ring zo slecht bereikte zodat niemand er iets van kon verstaan.
  wel erg fideel van de toppers dat ze zo snel een reactie geven en proberen een oplossing te zoeken.
  ik ben al jaren fan van rene en de laatste jaren van de toppers en ik weet dat ze dit neit over hun kant zullen laten gaan en dat er inderdaad voor deze mensen echt een passende oplossing wordt gezocht!
  dus bewaar je kaartje gewoon goed en dan wordt t echt wel geregeld.daar ben ik van overtuigd.
  wat denken jullie nu…er moet toch een toppers 2008 komen en die komt er!!!
  ik ben in ieder geval van de partij ook na afgelopen zaterdag in de 1e ring ga ik er vrijdag weer heen.
  rene,geer en goor……….jullie waren geweldig!!!!!

    /   Reply  / 
 278. lotje

  Ik ben gister geweest en ik had nergens last van, zat inderdaad op de tweede ring. Was goed te verstaan, geen probleem. Ik denk dat ze het weer hebben opgelost. Vorig jaar heb ik het alleen op tv gezien. Volgens mij was de show toen wel spectaculairder inderdaad. Al met al: leuke avond gehad!

    /   Reply  / 
 279. sandra

  ook wij zaten op de tweede ring zaterdag . en het geluit was erg slecht .
  wij dachten dat het aan ons lach maar dat blijkt nu dus niet zo te zijn .
  erg jammer hoor .

    /   Reply  / 
 280. Wim Hageman

  Gisteravond ( zondag 3 juni ) naar de Arena
  Ik wist toen nog niets over de klachten van het geluid op zaterdag avond.
  Wij gingen met 11 personen en zaten in vak 407 tweede ring Rij 26
  Ik heb mij mateloos geergerd aan het geluid het was niet om aan te horen.
  Het concert was prima en de optredens ook
  Maaaaaaaar je komt toch voor de muziek !!!!
  En precies die muziek was belabberd het galmde maar rond en was niet te vertsaan.
  Dank zij de tekst op het scherm wist je wat er gezongen werd.Ruim een half uur voor het einde zijn wij met de hele groep mede door de temperatuur van ruim 30 graden bovenin het stadion vertrokken naar huis.
  Bij het ophalen van de auto moest je ook nog € 8.00 afrekenen voor het parkeren, ik vindt het een grote schande je rijnste geldklopperij.
  En voor de duidelijkheid is spreek namens 11 personen.
  Wij hoeven geen geld terug wij hoeven ook niet naar een ander copncert, ik wil anderen alleen waarschuwen.

    /   Reply  / 
 281. hans

  Wim Hageman, U bent een zeikert. Zondag was het geluid prima te doen. Als U dvd kwaliteit wilt hebben moet U thuis blijven.
  En dan ook nog zeuren over parkeergeld, ik neem aan dat u van het platteland komt waar parkeren nog gratis is.

    /   Reply  / 
 282. van hout

  Ze zeiden dat dat opgelost zou zijn maar dat was niet zo.
  Je kon niet verstaan wat ze zingde en het was er bloed heet.

    /   Reply  / 
 283. Wilma

  Het was zeker geen flutconcert, het was een superconcert. Ik zat op de eerste ring en ook hier was het geluid superslecht en kon je niet horen wat ze zeiden. Alleen de gast artiesten kon je goed verstaan en dat is wel vreemd.

    /   Reply  / 
 284. tineke visscher

  Wim,

  Dan heb je nog “geluk gehad” met je parkeergeld. Wij reden in eerste instantie de parkeerplaats onder de Arena in. Toen ons bij de slagboom werd verteld dat je voor een avondje parkeren 17,50 euro kwijt zou zijn hebben we “goedkopere”optie van 8,00 euro genomen. Wij zaten in de 1e ring, rij 3 en het geluid kon ermee door. Wel vonden we het vreemd dat de vloer en stoelen zo gigantisch smerig en plakkerig waren.
  Om 23.45 uur zijn we vertrokken toen de zoveelste medley werd ingezet. Daaroor waren we net voor de grote groep vertrekkers aan en konden zonder oponthoud weer naar huis.
  Om 23.45 uur vertrokken en om 2.00 uur in Groningen. We hebben al met al toch een leuke avond gehad en gaan volgend jaar weer. We nemen alleen geen kaartje voor de 2e ring.

    /   Reply  / 
 285. ivy

  Je kon niet verstaan wat ze zongen en toen ze gewoon praatte al helemaal niet, dat was echt jammer, maar de sfeer zat er helemaal in. ik las dat ze een oplossiong gaan vinden voor mensen die zaterdag 2 juni op de 2e ring zaten, misschien gaan ze een dvd geven, of misschien wel iets van je kaartje terug,
  dat is wel netjes, dus kaartjes niet weg gooien

    /   Reply  / 
 286. ik

  Ook ik zat in de 2e ring afgelopen zaterdag (Noord A)! En inderdaad was het geluid in het begin slecht. Het leek alsof ze ‘onder water’ aan het praten waren. Erg jammer. Toch was de sfeer het hele concert geweldig! Ik heb genoten en vond het qua optreden en repertoire misschien nog wel de beste van de afgelopen drie jaar!

    /   Reply  / 
 287. Lian

  Ik ben zaterdag geweest.
  En net als altijd was het weer een geweldig feest.
  Alleen dit jaar zaten we op de 2de ring.
  En net als heel veel anderen vonden we het geluid erg slecht.
  Jammer.
  Dat heeft niks temaken met Rene, Geer en Goor.
  Het is een puur technisch iets.
  Maar het is gewoon heel jammer,want je wil toch heel graag horen wat ze te vertellen hebben.
  Maar toch een leuk en gezellig feest.
  Ik vind ze echte TOPPERS.

    /   Reply  / 
 288. ikke

  Wat een inmens kutgeluid waar halen ze de gore moet vandaan om daar zoveel geld voor te vragen.

    /   Reply  / 
 289. Nienke Huijsing

  Ik ben zaterdag ook naar het concert geweest van de toppers. Je raadt het al, ik zat tweede ring. ‘T geluid was superslecht, je verstond niet wat ze zeiden, je verstond niet wat ze zongen. ‘T is dat er een scherm hing met de teksten erop, hierdoor konden we toch een beetje begrijpen welk liedje er nu gespeeld werd. Van armoede ben ik maar aan de bar gaan staan. Toen het geluid, volgens de organisatie, weer goed was, had ik al te veel gedronken om daar nog van te kunnen genieten. Ik had er onwijs veel zin in, maar mijn avond is hierdoor wel verpest! Ik ben benieuwd naar wat voor vergoeding ze ons gaan bieden!

    /   Reply  / 
 290. Nienke Huijsing

  Oh ja, toegevoegd moet zijn dat het laatste concert van André Hazes zelfs beter klonk! Denk dat je wel begrijpt hoe slecht dit dus was!

    /   Reply  / 
 291. diana

  wij zijn zaterdag geweest en het was geweldig. net zoals vorig jaar.
  wij waren ruim op tijd aanwezig en konden gemakkelijk parkeren. Wel zijn we na afloop gelijk weggegaan en hebben we niet gewacht op hun terugkomst, we konden gelijk weer uit de garage en direct op weg naar huis zonder files. Maar als er dan toch een compensatie komt wil ik ook wel een prive concert dan kunnen we het nog eens gezellig overdoen!!!!

    /   Reply  / 
 292. Tony

  Ik vind het echt niet normaal van voor ONZINNIGE reacties mensen sturen.
  Je ziet klachten voorbij komen van de NS, parkeergelegenheid, Toppers zijn Floppers, etc., etc.
  Mocht je een klacht willen sturen over het geluid, geef dit dan door aan de organisatie achter het event, maar ga geen dingen erbij halen die niks met het geluid te maken heeft.

  Klachten over treinen? Dien een klacht in bij de NS.
  Parkeergelegenheid? Had je je beter moeten voorbereiden, stond allemaal op de site van de Arena.
  Toppers zijn Floppers? Gewoon accepteren dat mensen er wel naar willen luisteren en naar het concert willen gaan.

  Ik vind/vond het ook vervelend dat er een storing was en dat ik m’n frustatie aan een medewerker van de Arena kwijt moest, maar heb gewoon begrip voor het probleem en wacht de tegemoetkoming af.

  Nogmaals…echt SUPERtriest zulke reacties.

  PS.
  Rene, Gerard, Gorden…ondanks het geluidsprobleem, wederom een fantastische show.

    /   Reply  / 
 293. Marion

  Ook ik zat afgelopen zaterdag avond te balen als een stekker want ik hoorde niets , niet wat ze zongen niet wat ze zeiden het was afschuwelijk. Ik had me er zo op verheugd en dan zo’n geluid dat was en is echt een domper ! Ik hoop dat we niet met een dvdtje worden afgescheept maar een leuk nieuw concert voor alle 2de ring bezoekers van afgelopen zaterdag avond.

    /   Reply  / 
 294. mathilde

  Nou mensen ik ben zondag 3 juni geweest het was gewoon gewelldig het geluid was erg goed en de zaal deed goed mee er waren genoeg meezingers voor ons zeker voor herhaling, jammer voor de mensen die niet op deze avond waren,want dan waren ze niet zo negatief geweest zeker weten. gr mathilde uit twente

    /   Reply  / 
 295. mathilde

  Nou mensen ik ben zondag 3 juni geweest het was gewoon gewelldig het geluid was erg goed en de zaal deed goed mee er waren genoeg meezingers voor ons zeker voor herhaling, jammer voor de mensen die niet op deze avond waren,want dan waren ze niet zo negatief geweest zeker weten. gr mathilde uit twente

    /   Reply  / 
 296. Monica

  Hoi hoi,
  Ook wij in de Arena 2e ring en inderdaad, heeeeel slecht geluid. Waar kunnen wij onze klacht indienen.

    /   Reply  / 
 297. Gerrit

  Licht & Geluid Toppers :

  Rentall BV
  Nijverheidstraat 75
  6681 LN Bemmel
  026 3255392
  [email protected]

    /   Reply  / 
 298. timo

  Wij zijn zondagavond naar ‘t concert geweest en zaten op de 2e ring. Het geluid was inderdaad slecht, goed dat er schermen met tekst waren. Je kon zonder deze schermen niet verstaan wie er zong.
  De Toppers zelf deden het goed, evenals de gasten. We hebben een gezellige avond gehad en de sfeer was geweldig. We hadden alleen wel een veel betere geluidskwaliteit verwacht voor de dure kaarten.

    /   Reply  / 
 299. Frea

  Tony onzinnige reacties? Mag je voor je geld verwachten dat je het kan verstaan? Er zijn mensen die hiervoor moeten sparen namelijk.Ik vind het super triest dat er mensen zijn die geen begrip hebben voor andere mensen.Mathilde gelukkig voor jou dat je er zaterdag niet was.Monica staat bij de reacties waar je een klacht kan indienen.

    /   Reply  / 
 300. hans

  aan frea, leuk he, oproer kraaien. Hoe vaak heb je al gezegd dat je ze gek wil klagen.

    /   Reply  / 
 301. Henny

  Wij zijn zaterdagavond 2 juni naar Toppers geweest. We zaten in vak 413 tweede ring. Het geluid was waardeloos. Van de muziek was alleen de beat te horen en de stemmen waren niet te herkennen. Vaak herkende je het liedje pas bij het refrein. Ook als er gepraat werd was het niet te verstaan. Ook galmde het vreselijk. Kortom een grote bak met herrie. Jammer!
  Wat denken de Toppers hier nu zelf van?

    /   Reply  / 
 302. henri

  2 juni geweest bij de toppers ja het geluid was idd niet zo goed maar toch lekker uit mijn dak gegaan. maar ja mensen moeten toch altijd wat te zeuren hebben het lag hem in ieder geval niet aan rene geer en goor want die proberen dr altijd een feest van te maken dus mensen die altijd maar klagen blijf dan lekker thuis volgend jaar ik ga in ieder geval wel weer naar TOPPERS 2008

    /   Reply  / 
 303. Frea

  Verkeerde bril op?Twee keer of is tellen erg moeilijk voor je. En oproep kraaien? Ik wil mijn recht gewoon mag dat ook al niet meer? Nee natuurlijk niet opzitten en pootjes geven. Nou niet bij mijn dus meneer Hans! Mensen betalen er genoeg voor dus heeft niets met oproer kraaien te maken.Maar de mensen die negatief reageren zijn dus oproer kraaiers? En al wil ik het er nog 50 keer opzetten dan doe ik dat meneer Hans.

    /   Reply  / 
 304. John Kerk

  Raar dat het geluid tijdens het toppers concert slecht was. Het is toch algemeen bekend dat het hele concert in de studio wordt opgenomen. Alleen de toppers zijn live tijdens het concert. Voor de rest playbacked iedereen inclusief de begeleidende band.

    /   Reply  / 
 305. Kees Dijkhuizen

  Wij hadden 3 kaarten eerste ring rij 30 vak 122 stoel 238 etc. precies onder de tweede ring. Ook hier was het geluid op zaterdag zwaar k… en slecht zicht en dat voor Euro 61.50 per kaartje.
  Mijn dochter is vrijdag geweest voor 27.50 per kaartje en die had het tien keer beter.
  Het hele concert was zaterdag voor de pauze een grote aanfluiting en geldklopperij.
  Daar hebben we weer van geleerd floppers in concert

    /   Reply  / 
 306. Jeroen Wiechmann en Claudia Timman

  Beste Ronald en Tessa,
  Jullie hebben helemaal gelijk wij zijn ook met 6 vrienden er naar toegegaan voor de leuk avond maar het slechte geluid heeft alles verpest.

    /   Reply  / 
 307. Jeroen Claudia

  Tja, wij waren ook op zaterdag naar het concert van de “Toppers” De show zal best leuk zijn geweest maar het geluid was K.U.T. Na 3 kwartier hebben we het opgegeven zwaar teleurgesteld zijn we naar huis gegaan. Zelfs de klachten balie wilde ons niet te woord staan. Voor zulke profesionele artisten valt die dit gigantisch tegen. We waren met 8 personen en na in 45 minuten waren 320 euro lichter (kosten kaartjes). Het had zo een gezellig avond moeten worden…..
  Claudia & Jeroen

    /   Reply  / 
 308. dames 3

  ik wil ook een klacht indienen over het geluid op vrijdagavond, 1 juni. Ik heb op de tweede ring gezeten en het is dat er een karaokeband zichtbaar was tijdens het optreden, anders was het bij verschillende nummers, niet duidelijk welke liedje nou eigenlijk gezongen werd! Ik heb met mijn buurvrouw uit geprobeert of we konden fluisteren en elkaar dan ook konden verstaan tijdens het optreden en ook dit was geen probleem! Wanneer er tussen de nummers door gepraat werd door de ‘toppers’zelf, dan was dit niet te verstaan!
  Al met al hebben we een gezellige avond gehad en ons goed vermaakt, maar het geluid was toch een echte tegenvaller helaas!!

    /   Reply  / 
 309. Toppers van de C1000

  HAHAHA !! HET is van 21.00 tot 24.00 hoor !

    /   Reply  / 
 310. esther

  ik was er ook zaterdag, met zeven vrouwen dachten we gezellig weg te zijn. Wij zaten dan eerste ring maar vlak onder de tweede ring vak 113 rij 28 stoel 85 t/m 91 en daar was het ook bagger. Ik heb nu zoiets van, ik wacht wel op de dvd. Maar ja wij zaten niet op de tweede ring dus zullen wij wel niets horen.

    /   Reply  / 
 311. Tony

  Frea,

  Of je ervoor je gespaard of niet, iedereen verwacht waarde voor z’n geld…jij net zoveel als een ander…

  Hans heeft wel gelijk, want het lijkt alsof je een stampvoetend kind bent die haar zin niet krijgt…relax, ze hebben je klacht aangenomen, je bent niet de enige die over het klacht…

  Op dit moment is het afwachten totdat er reactie komt van de organisatie over de tegemoetkoming…meer kunnen ze op dit moment niet doen. Gun ze ook de tijd om het probleem op te lossen!!!

  Ik vind het trouwens goed van je dat andere personen aangeeft waar ze een klacht in kunnen dienen…echt super!!!

    /   Reply  / 
 312. Peter uit Rotterdam

  Met vriendin voor het eerst naar de arena. Dacht een superavond te beleven. Het bar slechte geluid op de 2e ring (noord C vak 210 rij 17 stoelen 102 en 103) hebben bij ons een slecht gevoel nagelaten.Hopen op een gratis DVD zodat we thuis het nog eens zachtjes kunnen overdoen.

    /   Reply  / 
 313. Nathalia

  Wij zaten zaterdag op de 1 ring en het was één galmend orkest. En als Gordon, Gerard of Rene wat tegen het publiek/elkaar zeiden zaten wij en iedereen om ons heen elkaar aan te kijken van: huh, wát zei hij??
  Jammerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 314. Yvonne

  Wij zaten ook in de 2e ring en het geluid was voor de rust niet om aan te horen. De stemmen waren zo vervormd. En alles wat zij zeiden kon je niet volgen, erg jammer, maar de 2e helft was gewoon top. Was weer even lekker over de top. Wel een zere keel aan over gehouden maar dat mocht de pret niet drukken. Volgend jaar gewoon weer, maar dan maar een plaatsje in de zaal proberen te bemachtigen.

    /   Reply  / 
 315. Patrick

  Zingen kunnen ze wel, dat weet ik en heb ik vaker gehoord.

  Maar in de Afgesloten te warme sporthal (DE ARENA) was er niks van te merken.

  Ook in de kuip ben ik naar concerten geweest.

  Niet alleen het geluid is daar veel beter (zoals bekend), ook de sfeer was (en is) daar beter dan in de afgesloten te warme sporthal.

  Maar ja zoals jullie het zelf zeiden AMSTERDAM …. WIJ ZULLEN JE NIET VERLOOCHENEN !!!!!.

  DE BEZOEKERS WELKE VOOR EN GEZELLIG CONCERT MET EEN NORMAAL GELUID KOMEN DUS WEL????

  Patrick

    /   Reply  / 
 316. Monique

  Ik heb ondanks de echo die je in vak 420 (tweede ring) toch nog kon horen op 3 juni, ontzettend genoten!
  Ook dat mag wel eens gezegd worden hier.
  De Toppers en alle andere artiesten hebben er weer een fantastische show van gemaakt met voor iedereen wat wils.
  Kippevel had ik af en toe, en ook vele andere mensen in ons vak gingen helemaal uit hun dak.
  Dus negatievelingen; béétje positiever graag!
  Het was erg afwisselend en vooral de 70′s & 80′s nr.s vond ik superrrrr.
  Probeer zelf maar eens zo’n show als vorige jaar te overtreffen.
  De volgende concerten wordt het geluid waarschijnlijk ook alleen maar beter.

    /   Reply  / 
 317. Annette

  Wij zaten op de tweede ring in vak 428. Wij hebben het eerste gedeelte van het concert regelmatig de vingers in de oren gedaan. Erg zonde dus. De tweede helft van het concert was prima. Al met al hebben wij best wel genoten.

    /   Reply  / 
 318. Inge

  Ik geloof dat we ondertussen wel weten dat het geluid niet goed was. Wat een gezeur zeg. Ik heb een topavond gehad gisteren, ook al zat ik op de tweede ring. Gewoon lekker hard meezingen en dansen, dan is er niks aan de hand.

  Voor de mensen die nog moeten gaan: hou rekening met lange reistijden, want de snelwegen staan helemaal dicht.
  Als het concert afgelopen is heb je de keuze uit wachten in de auto en je zitten te ergeren dat het niet opschiet, óf nog iets gaan drinken en wachten totdat de grote meute weg is. Wij hebben voor het laatste gekozen en de gezellige avond nog even doorgezet!

  Veel plezier!

    /   Reply  / 
 319. bianca

  Wij zijn gister geweest(zondag)en ik vond het magistraal.geweldig.
  wat een gezeur van allemaal.
  Gordon is nog nooit zo goed geweest en wat kan ie jumpen zeg.

    /   Reply  / 
 320. martien

  het was geen toppers maar tobbers
  Ronduit slecht
  Klote geluid alleen maar echo een bak herrie
  groeten uit eindhoven (Reusel) die gekste

    /   Reply  / 
 321. martien

  hoezo gezeur jij was er toch niet op zaterdag
  dus hoe kun je dan oordelen

    /   Reply  / 
 322. tineke

  Ik had er zoveel zin in,met 8 dames naar het concert van de Toppers.
  Het was waardeloos,klote,ik heb echt een k.. avond gehad.
  IK vond het ook geen feestje,zoals jullie ons hebben beloofd,hebben ze eigenlijk wel geoefend,en show???? die paar vuurpijlen die de lucht in gingen,voor mij geen toppers meer. tien.

    /   Reply  / 
 323. ger

  wij zijn ook naar de toppers geweest en het geluid was in het begin inderdaad KUT…
  maar na een aantal liedjes werd het beter en hebben we er toch nog een klein feestje van kunnen maken…..

    /   Reply  / 
 324. ger

  over smaak van muziek valt te twisten.
  het geluid was inderdaad niet alles maar verstand van feesten heb je in ieder geval totaal niet want als er 59.999 mensen uit hun dak gaan en 1 man niet ligt het niet aan het genre lijkt mij.

  ps probeer eens een biertje of zo…

    /   Reply  / 
 325. Koen

  We waren er met z’n 8en heen gegaan met een goed humeur en we wouden er een feest van maken maar we zaten op de 2de ring vak 424 dus dat viel dus mooi in het water wat een K.. GELUID zeg!!

    /   Reply  / 
 326. marco

  wij zijn een zaterdag met 10 man naar de toppers geweest wat een musicale happening
  moest worden maar dat het niet was ik heb nog een euro in de echo put gegooigd maar ook daardoor werd het geluid op de tweede ring niet beter
  maar niet alleen over het geluid valt te klagen ook over het openbaar vervoer kan dat ook niet is een keer aangepast worden op de concert tijden je moet na twaalven nog in eindhoven zien te geraken niet dus
  ik denk dat meerdere mensen daar last van hadden omdat er al vele voor het laatste lied het stadion moesten verlaten wij ook dus
  jammer hoor maar al met al hebben we toch gefeest

    /   Reply  / 
 327. saskia

  ik ben zelf zaterdag ook geweest ik zat in de eerste ring vak 124 inderdaad was het in de eerste helft slecht te horen (en soms ook in 2de helft) wat ze zeiden en zongen maar toch zat de sfeer er goed in bij ons. het is natuurlijk wel spijtig dat er technische storing was fouten zijn menselijk, maar ja ze zeggen toch altijd je moet het zelf gezellig maken eh!

  en over dat het verkeer vast zat ja dat hoort bij zo’n concert wat verwacht je anders als er zoveel mensen te gelijk weg willen. wij zelf stonden op p2 en we zijn nahet laatste liedje gelijk weggegaan en konden snel weg komen vond het goed geregeld met de verkeersregelaars en de borden die je kon volgen we waren zo op de snelweg.

  dus die nog moeten gaan heeel veel plezier wat ik eerder zei plezier maak je zelf!!

    /   Reply  / 
 328. martien

  zeker nooit naart een concert geweest

    /   Reply  / 
 329. miriam van eig

  mijn vorige reactie zie ik nergens meer staan, maar wou dit toch nog even kwijt over het concert.
  het was een mooi feest alleen het geluid was bar en bar slecht we konden helemaal niks verstaan wat ze zongen en zeiden.
  dus ja gaan we volgend jaar wel weer??
  hoop op een leuke compensatie want ja de kaarten zijn niet goedkoop.
  groeten miriam van eig

    /   Reply  / 
 330. san

  Pffffff het was 2 juni zoooooo slecht. Niet alleen het geluid, maar ook de zang zelf. Wij zaten inderdaad ook op de 2e rang. Ik had ook veel meer van de show verwacht na vorig jaar. Ik vond de toppers helemaal niks en ik ga noooooit meer!!!

    /   Reply  / 
 331. inge uit santpoort

  wij zijn ook 2 juni geweest,vak 420…je kon helaas niks verstaan…t was dat er ondertiteling was,maar dat is toch minder leuk…even goed erg leuk gehad!!!!!

    /   Reply  / 
 332. lesly

  Vooraf wisten we al dat het geluid in de arena niet zo geweldig was. Maar dat we er zo weinig van konden verstaan had ik niet verwacht. We zaten in vak 420. Het eerste half uur echt helemaal niks verstaan. Daarna werd het ietsje beter. Toch wel erg dat het zo al drie avonden was!!!

    /   Reply  / 
 333. Ingrid

  Kom niet met de auto. Nou dat hebben we geweten! Wij (en vele anderen) konden gisteren niet meer met de trein terug. Omdat, volgens de NS, de organisatie geen extra treinen besteld heeft. We hebben een taxi moeten nemen om thuis te kunnen komen. Dat heeft ons nog eens 50 euro gekost. Waarom niet een beetje service en zorgen dat er treinen voldoende zijn? Door al deze bijkomstigheden is de kans groot dat mensen weg blijven. Was dit de andere avonden ook een probleem?

    /   Reply  / 
 334. yvonne

  Wij zaten in vak 403
  Het was echt niet te verstaan, zelf niet om aan te horen.
  Heel erg jammer.
  Hadden ons enorm verheugd op een gezellig volksfeest, maar helaas het was alles behalve dat.
  Jammer.
  Inderdaad we hadden geluk met de ondertiteling want anders had je helemaal niet geweten wat er gezongen werd.
  Jammer jongens.

    /   Reply  / 
 335. lesly

  Wij zijn zondag geweest.
  En ik kan je vertellen de problemen waren echt niet opgelost. Wij zaten in vak 420 op de tweede ring. Het eerste half uur kon je ze helemaal niet horen. Maar wat een slechte kwaliteit. Echt jammer dat het niet verbeterde. Dus ze hebben het na 3 avonden nog steeds niet opgelost.

    /   Reply  / 
 336. anita

  het is inderdaad jammer van het geluid,wij hebben ook 2e ring gezeten………..
  maar toch een leuke avond gehad want gezelligheid moet je zelf maken.
  voor de zeikers onder jullie:blijf voortaan weg bij dit soort evenementen!!!!!

    /   Reply  / 
 337. Nelly Boetier

  Ja ik ben nummertje 30.000 waarschijnlijk, maar door een jaar lang af te tellen en eindelijk naar onze TOP Toppers te kunnen, worden we getrakteerd op een koude Kermis, een galmende echoput, niet een vibrerende Kalkar centale. Ongelooflijk, hoe kun je zoveel mensen kaartjes verkopen, en meer dan de helft teleurstellen.
  Zielig voor onze artiesten, die zich uit de naad hebben gezongen, want zien konden we wel, maar geen enkel woord kunnen verstaan van de gezellige humor.Vak 413.
  Wij balen vreselijk, ze hadden beter het dubbele in de gelredome kunnen staan, daar is het altijd prima!

    /   Reply  / 
 338. Sander

  Een bus vol hadden 56 man x 40 eurie. Ruim 2000. Daarnaast nog eens bijna 1000 voor de bus + chauffeur.
  Nou voor 3000 eurie kan ik een mooier feest verzinnen.
  Hopelijk geldelijke compensatie en niet korting voor volgens jaar of een cd-tje. Met 4 man uit één gezin heb je dan dus maar liefst 4 cd’s. Nee, dan maar gewoon het geld terug. Jammer want volgend jaar was het super.

    /   Reply  / 
 339. Thera

  ik ben vorig jaar met een vriendin samen geweest vonden het toppie en hebben een hele groep familie en vrienden dit jaar meegenomen om het feest der feesten mee te beleven maar wat viel dat tegen voor de pauze konden we geen woord verstaan en zingen dus ook niet het was maar goed dat de teksten erbij stonden konden we toch nog meebleren en ons eigen feestje ervan maken maar na de pauze ging het iets beter.Het bleef nog veel slechter dan vorig jaar heel jammer vooral omdat we nu dus met 25 man waren gekomen. Wij zaten in vak M 430. Ik hoop echt dat dit volgend jaar beter is, want ja de groep kan nog groter.

    /   Reply  / 
 340. Thera

  ik ben vorig jaar met een vriendin samen geweest vonden het toppie en hebben een hele groep familie en vrienden dit jaar meegenomen om het feest der feesten mee te beleven maar wat viel dat tegen voor de pauze konden we geen woord verstaan en zingen dus ook niet het was maar goed dat de teksten erbij stonden konden we toch nog meebleren en ons eigen feestje ervan maken maar na de pauze ging het iets beter.Het bleef nog veel slechter dan vorig jaar heel jammer vooral omdat we nu dus met 25 man waren gekomen. Wij zaten in vak M 430. Ik hoop echt dat dit volgend jaar beter is, want ja de groep kan nog groter.

    /   Reply  / 
 341. Chantal

  Hallo,

  Het was echt zo zonde dat het geluid slecht was. Niet normaal, je kon niet eens verstaan wat ze vertelden, de nummers waren voor de pauze niet eens te herkennen. Ik denk dat de sfeer hierdoor wat minder werd. Ik hoop dat het voor de andere bezoekers beter gaat!

    /   Reply  / 
 342. dames 4

  hoi ook wij waren er op 2 juni, en we zaten op de tweede ring vak 404. In het begin van het concert was het geluid echt slecht. Wij gaan wel vaker naar de arena naar rene froger, en dat is eigenlijk altijd oke. Na de pauze werd het geluid iets beter, maar als ze gingen praten hoorde je er echt niets van. Ondanks alles hebben we wel een gezellige avond gehad alleen erg jammer van het geluid. We hopen op een vergoeding in de vorm van geld terug of een leuke dvd van toppers 2007 of kaartjes voor volgend jaar helemaal vooraan op het veld. Dit willen we het allerliefste. Hopenlijk geven ze alle mensen van de tweede ring kaarten voor volgend jaar op het veld Ik bedoel dus op de vloer. Groetjes van trouwe fans uit enschede

    /   Reply  / 
 343. Caspar Wingelaar

  Zaterdag avond met 5 andere vrienden/vriendinnen bij de toppers geweest. Nu weet ik dat de arena niet bekend staat als een goed acoustiek gebouw, maar zaterdag was het echt ruk.

  Alleen maar gedreun en echo. Zelfs als er gesproken werd hoorde ik het niet. Na de pauze werd het ietsjes beter.

  Ik zat bij ingang 124, 1ste ring, rij 18 stoel 341.

    /   Reply  / 
 344. monica

  ik moet eerlijk zeggen net zo als iedereen dat nu zeg het geluid was echt slecht op de tweede ring. en naar de pauze wat beter maar je kon nog niet horen wat ze deden praten. Wat ik nu alleen wil weten is waar je een klacht kan in dienen. groeten monica

    /   Reply  / 
 345. Wout

  Nou,
  Wij zaten dus 2e ring zaterdagavond.
  Wat een drama..Tot aan de pauze geen woord
  kunnen verstaan.Alleen maar teringherrie
  met als gevolg :geen feest;iedereen chacharijnig.Zeggen ze dat na de pauze het probleem opgelost was..Nou dat geldt dan niet
  voor de toegift want die was weer van hetzelfde geluid als voor de pauze.Ik hoop dat ze ons niet compenseren met een dvd want dan hebben we er 3 in 1 gezin.
  Als er geen goede compensatie komt dan was dit eens maar nooit meer !!!!!!

    /   Reply  / 
 346. bianca

  wij zijn ook met 3 meiden geweest…. dit geluid was nog slechter dan het de 2 voor afgaande jaren geweest is.. heb genoeg geld betaald voor de toppers!!! dus verwachtte er wel wat goeds van.heb gewoon helemaal niks kunen verstaan van het eerste gedeelte.. jammer eigenlijk moeten ze voor ons hele 2e ring van 2 juni een extra concert geven!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 347. bianca

  wij zijn ook met 3 meiden geweest…. dit geluid was nog slechter dan het de 2 voor afgaande jaren geweest is.. heb genoeg geld betaald voor de toppers!!! dus verwachtte er wel wat goeds van.heb gewoon helemaal niks kunen verstaan van het eerste gedeelte.. jammer eigenlijk moeten ze voor ons hele 2e ring van 2 juni een extra concert geven!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 348. Henny

  Wij zaten in vak 408 zaterdag,en het geluid was echt slecht,een enorme galm,hele regels hoorden we niet,en praten verstonden we al helemaal niet,de microfoon van rene wAS HET ERGST,daar verstonden we echt niets van.Jammer hoor,zo naar uitgekeken,jammer.

    /   Reply  / 
 349. Henny

  Bij wie /waar kunnen we een officiele klacht indienen,wie weet dit??

  Henny

    /   Reply  / 
 350. Corrie

  Zaterdag met 7 personen naar de Toppers geweest. Wij zaten in vak 407; rij 22. Er was helemaal niks te horen wat er gezegd werd.Het galmde verschrikkelijk. Het was een geluk dat je de tekst van de liedjes op de schermen kon lezen zodat we toch mee konden zingen. Voor de rest een fantastische avond geweest.

    /   Reply  / 
 351. Giel

  Ook ik was afgelopen zaterdag in de Arena, op de 2e ring. Wij zaten met 4 man in vak 404. Wat een DRAMA dat geluid. Voor de pauze was het echt slecht. Alleen maar echooooo en galmend geluid. Totaal geen sfeer. Na de pauze werd het beter, toen was er ook een leuke lichtshow met lasers e.d. Kortom, na de pauze wel vermaakt, voor de pauze totaal niet…

    /   Reply  / 
 352. Loeffen

  Hallo,

  Ik ben nu al 3 keer naar de toppers geweest!! Alle andere jaren was het echt super en had me er zo op verheug!!
  ik vind het heel erg dat het geluid zo slecht was. daardoor was er ook helemaal geen sfeer!!
  Waar moet ik zijn met een officiele klacht??

    /   Reply  / 
 353. Giel

  Dit staat er op de website van de ArenA:

  Bezoekers van (een gedeelte van) de tweede ring tijdens het concert op zaterdag 2 juni kunnen hun eventuele klacht over het geluid richten tot [email protected]

  Allemaal jullie klacht insturen dus! (als je recht van spreke hebt)

    /   Reply  / 
 354. Henri

  We zaten in vak 121, rij 3: de show en de stemming onder het publiek was goed, maar het geluid was echt stuntelig. Het leek wel een galm-amateur: hoog volume vanuit het midden tegen een betonnen tribune blazen. Dan vraag je om problemen. Ik heb altijd begrepen, dat je beter geluid met delay’s (vakterm voor vertraging) over de ruimte kunt verdelen dan met veel vermogen vanuit één punt stoken. Dat moet in deze topperswereld toch mogelijk zijn??

    /   Reply  / 
 355. gerda

  voor mn dochter het eerste grote concert van dr leven, en dan zulk slecht geluid. nu is ze ook nog eens voor 80% doof aan 1 oor, dus hoorde ze alleen maar gemompel in de verte….ik vind t heel slecht van dat “grote stadion”als ze niet eens de akkoestiek in orde kunnen hebben.mocht zij een compensatie kunnen krijgen zou ik graag willen weten waar,op dvd kan ze t misschien WEL horen

    /   Reply  / 
 356. Denise

  Echt balen!! we dachten gezellig met een groep naar de toppers. Hadden er allemaal enorm zin in, maar toen ze opkwamen was er een grote onaangename verrassing. Wat was het geluid slecht gewoon niet te verstaan. de sfeer was super, maar het geluid was echt een domper op de avond . Wij hadden ook kaarten voor 2e ring noord c vak 413 rij 23.

    /   Reply  / 
 357. Jos

  Wij zaten op 2e ring , vak 406. Erbarmelijke geluidskwaliteit. Grootste gedeelte van de show niet kunnen volgen. Ik wist dat de Arena een naam hoog te houden had, maar dit slaat werkelijk alles. Ik ben benieuwd hoe men dit denkt op te lossen.

    /   Reply  / 
 358. Lenie

  Ook wij zaten zaterdag 2 juni op de 2e ring bij Toppers. de plek was prima, vel beter zicht als vorig jaar, dus kon niet meer stuk dachten wij…
  Maar..wat een sof is het geworden. In het ieder geval het deel tot aan de pauze was compleet onverstaanbaar, alles klonk dubbel, rare echo en het was niet eens te horen wie er nu eigenlijk zong! 40 euro in het water..en die geluidsmensen..Ontslaan!!
  Die moeten dat toch ook horen!?

    /   Reply  / 
 359. Wendy van Oorschot

  Dit was een grote domper. Wij zaten in vak 408 rij 17 en we hebben slecht geluid gehad. Ik bewaar mijn kaartje want wie weet waar het nog goed voor is.

    /   Reply  / 
 360. chantal

  Hallo,

  Jammer dat het zo erg slecht was?
  Wij konden, niet verstaan wie er nou eigelijk zong?
  Eigelijk kunnen de toppers hier niets aan doen, de gene die het geluid doet had dit moeten horen?
  Dat de Toppers het zelf niet hoorde?
  Jullie weten ook niet waar je een klacht in kan dienen he?
  Als jullie het weten laat het even weten,
  misschien dat we met z”n alle sterker staan.
  en dat e nog wat te goed krijgen

  Groetjes een Gordonfan

    /   Reply  / 
 361. Berend

  We zijn met 7 personen naar de Toppers geweest zaterdagavond het was een grote aanfluiting voor wat betreft het geluid die avond er waren bij ons in de omgeving verschillende mensen die hoofdpijn kregen en
  die hun beklag deden in de pauze.
  Ook het uitrijden vanaf de parkeerplaats (P2) was een drama ze vragen wel 8 euro om te mogen parkeren maar als het concert is afgelopen staan de parkeerwachters alleen maar met hun handen in de broekzakken en geld het recht van de brutaalste automobilist terwijl dit een stuk beter had gegaan als de parkeerwachters als regelaar op dat moment de touwtjes in handen hadden genomen.

    /   Reply  / 
 362. Miranda

  Hallo,

  wij zijn met 6 man afgelopen zaterdag naar de Toppers geweest. Wij hadden grootste verwachtingen, alleen die waren 5 minuten na het begin van de concert al weg. Het geluid was superslecht. Ik heb ook al verschillende klachten gelezen en ook heb ik, helaas nu pas, gelezen dat het vorig jaar ook al zo slecht was. Ik vind het erg jammer dat ze ondanks vorig jaar, dit jaar niet beter hun best hebben gedaan voor het geluid.

  gr. Miranda

    /   Reply  / 
 363. Mirjam

  Hoi,

  Wij zaten zaterdagavond in vak 422 en tot de pauze hebben we nauwelijks iets van het concert meegekregen het galmde aan alle kanten, na de pauze hebben we gelukkig nog kunnen genieten maar het is toch jammer als je er zo lang naar uitkijkt!

    /   Reply  / 
 364. Diny

  VORIG JAAR WAS TOPPIE !!!!!!

    /   Reply  / 
 365. Miranda

  Kan iemand mij vertellen waar je een officiele klacht kan indienen? Op de Toppers in concert site kan ik dat niet vinden.

  Ik heb al eens eerder een concert bijgewoond in de Arena en dat was super!!!!! Dus het ligt niet persé aan de Arena.

    /   Reply  / 
 366. Danielle

  hoi

  wij zijn zondagavond naar de toppers geweest was erg gezellig maar,het geluid op de tweede ring was echt slecht.
  de toppers waren niet te verstaan erg jammer!
  wil graag weten waar ik een officieele klacht in kan dienen?

    /   Reply  / 
 367. diana van der avoird

  via de site van amsterdam arena kan je je klacht indienen doen hoor.

    /   Reply  / 
 368. Jac Langeslag

  Hai, zaterdagavond bij de Toppers geweest. Na een rit van ruim 4 uur wegens files waren we blij er te zijn. We hadden er erg veel zin in met zijn vijven. We zaten op de tweede ring en na drie minuten was de pret over. Het leek wel of de heren door blikjes aan het zingen waren, gewoon niet te verstaan, zelfs niet als ze gewoon iets zeiden en niet zongen. Jammer hoor, want vorig jaar was het geluid wel goed, maar toen zaten we op de eerste ring. Het is dat de kaartjes niet goedkoop zijn, anders waren we na 5 minuten al naar huis gegaan.
  Erg jammer!!!!

    /   Reply  / 
 369. Jac Langeslag

  Hai, zaterdagavond bij de Toppers geweest. Na een rit van ruim 4 uur wegens files waren we blij er te zijn. We hadden er erg veel zin in met zijn vijven. We zaten op de tweede ring en na drie minuten was de pret over. Het leek wel of de heren door blikjes aan het zingen waren, gewoon niet te verstaan, zelfs niet als ze gewoon iets zeiden en niet zongen. Jammer hoor, want vorig jaar was het geluid wel goed, maar toen zaten we op de eerste ring. Het is dat de kaartjes niet goedkoop zijn, anders waren we na 5 minuten al naar huis gegaan.
  Erg jammer!!!!

    /   Reply  / 
 370. Rein van Mourik

  Volgens mij heb ik een officieel klachtenmeldpunt gevonden. Het blijkt dat veel mensen dit niet weten. Waarom maken ze dit niet breder bekend ?????
  Op de site van Amsterdamarena.nl staat een link naar “” Meldpunt klachten geluid Toppers tijdens concert op zaterdag 2 juni”"
  Als je deze aanklikt wordt je doorverwezen naar een mailadres [email protected].
  Er wordt overigens aangegeven dat het een gedeelte van de bezoekers aan de tweede ring betreft. Ik zou zeggen: Vooral je klachten hier deponeren.!!!!!

    /   Reply  / 
 371. Bennootje

  Ook in de eerste ring (achter het doel) was het geluid niet om aan te horen!
  Door de tekst te zien wist je welk nummer er werd gezongen… :(
  Bah…..nooit meer!!! 51 Euro weggegooid….

    /   Reply  / 
 372. Ruud

  Sorry niet alleen de tweede ring, ook de eerste ring was het niet te verstaan. Daar liepen ook de mensen weg.

    /   Reply  / 
 373. Ruud

  Ja bennootje was ook net of ze met een snorkel op stonden te zingen. Was vreselijk dat geluid.

    /   Reply  / 
 374. kirsten

  hallo mensen ik ga voor eerst na toppers in concert 2007,lijkt me onzettend gaaf,ben heel erg benieuwt donderdagavond,we komen uit enschede maar daar doen we het voor,ga samen met een vriendin van mij duss word wel vet lachen:d

  tot donderdagavond toppers xxx kirsten uit enschede

    /   Reply  / 
 375. cynthia

  nou ik was er zaterdag avond ook op de 2e ring het is dat we het met ons groepje zelf gezellig hebben gemaakt want het geluid van hun was zwaar slecht kreeg er knallende koppijn van van dat gegalm heel jammer was voor mijn de eerste keer had me er zo op verheugd tis dat je op het scherm de tekst kon meezingen anders wist je niet eens welk nummer ze zongen

    /   Reply  / 
 376. johan

  Iedereen die nog gaat met kaarten voor de 2e ring; mail [email protected] dat ze het geluid goed regelen. Het kan echter beter met de spullen van Arena.

    /   Reply  / 
 377. edwin

  Hoor er verder niets meer over maar dit kan gewoon niet waar zijn dat er geen reactie komt van de 3 toppers….

    /   Reply  / 
 378. ellen

  Met mijn dochter voor het eerst naar de toppers. We hadden er veel van verwacht, maar het viel erg tegen. Na een hele slechte start wat geluid betreft koste het ons heel veel moeite om de tweede helft wel gezellig mee te gaan doen. Ik weet uit ervaring dat het geluid in de arena wel goed kan zijn.

    /   Reply  / 
 379. stephanie

  We hadden ons er zo op verheugd mijn 8 vriendinnen en ik, maar vanaf het begin was het onverstaanbaar en was het geluid niet om aan te horen. We zijn erg teleurgesteld.

    /   Reply  / 
 380. Krista

  Ik ben ieder jaar al geweest bij Toppers en het altijd super naa rmijn zin gehad. Maar dit jaar sloeg alles eerst een ur rond gereden om de arena omdat we overal heen werden gestuurd waar we zouden kunnen parkeren uiteindelijk ergens tussen de bedrijven geparkeerd waar we nog 8 euro moesten betalen maar wel 3 kwartier moesten lopen wen we dus ooknog eens 35 minuten van het contert misten. Wij zaten ook op de 2de ring en het was schandalig. het is dat de teksten op het bord stonden want we konden er niks van verstaan.
  Het viel mij erg tegen…..

    /   Reply  / 
 381. Wendy

  Wij zijn zaterdagavond ook naar de toppers geweest en zaten in vak 219 (2e ring)het geluid was inderdaad erg slecht. Het was onverstaanbaar en het galmde erg. Wel jammer, want we hadden ons erg op het concert verheugd.

    /   Reply  / 
 382. Sandra

  Wij zijn zondagavond met z’n zessen naar de toppers geweest. Het geluid was niet te verstaan. Ene galm. Het was maar goed dat er schermen hingen waar de tekst op te lezen was zodat je toch ongeveer wist welk liedje er gezongen werd. Geen topper dus maar een regelrechte domper….

    /   Reply  / 
 383. Jolanda

  Het geluid in de eerste ring was ook om te huilen, waarom lees ik dan overal dat alleen de tweede ring maar een eventuele vergoeding gaat krijgen? Wees dan zo sportief om iedereen een vergoeding te geven!

    /   Reply  / 
 384. Robin

  Het concert is van 21:00 tot 0:00

    /   Reply  / 
 385. jaq

  Hoor net op de radio dat ze bezig zijn met compensatie… Is wel alleen voor tweede ring hoor ik…

    /   Reply  / 
 386. diana

  Officiële reactie: ‘Toppers’ betreuren klachten over geluid
  De organisatie van Toppers in Concert zegt momenteel alle klachten te verzamelen, en zal zich na afloop van de zes concerten (8 juni) beraden om een passende oplossing te vinden voor de bezoekers die tijdens het tweede concert op zaterdag 2 juni op de tweede ring van de ArenA zaten.
  BEN BENIEUWD OF DIT OOK WERKELIJK GAAT GEBEUREN!!

    /   Reply  / 
 387. diana

  Officiële reactie: ‘Toppers’ betreuren klachten over geluid
  De organisatie van Toppers in Concert zegt momenteel alle klachten te verzamelen, en zal zich na afloop van de zes concerten (8 juni) beraden om een passende oplossing te vinden voor de bezoekers die tijdens het tweede concert op zaterdag 2 juni op de tweede ring van de ArenA zaten.
  BEN BENIEUWD OF DIT OOK WERKELIJK GAAT GEBEUREN!!

    /   Reply  / 
 388. diana

  Officiële reactie: ‘Toppers’ betreuren klachten over geluid
  De organisatie van Toppers in Concert zegt momenteel alle klachten te verzamelen, en zal zich na afloop van de zes concerten (8 juni) beraden om een passende oplossing te vinden voor de bezoekers die tijdens het tweede concert op zaterdag 2 juni op de tweede ring van de ArenA zaten.
  BEN BENIEUWD OF DIT OOK WERKELIJK GAAT GEBEUREN!!

    /   Reply  / 
 389. diana

  Officiële reactie: ‘Toppers’ betreuren klachten over geluid
  De organisatie van Toppers in Concert zegt momenteel alle klachten te verzamelen, en zal zich na afloop van de zes concerten (8 juni) beraden om een passende oplossing te vinden voor de bezoekers die tijdens het tweede concert op zaterdag 2 juni op de tweede ring van de ArenA zaten.
  BEN BENIEUWD OF DIT OOK WERKELIJK GAAT GEBEUREN!!

    /   Reply  / 
 390. Josien

  Met vol verwachting op 2 juni naar de Toppers, dat zou een groot feest zijn. Nou dat heb ik geweten, tot ongeveer aan de pauze heb ik niks kunnen verstaan wat de heren zeiden. Je kon niet eens horen wie wat zei. Gelukkig dat de liedteksten op het scherm te zien waren, anders wist je niet eens welk liedje ze zongen.

  Na de pauze was het geluid wel wat beter, maar nog steeds niet optimaal!!!!
  Ben benieuwd wat ze 8 juni gaan beslissen voor een passsende oplossing!!

    /   Reply  / 
 391. debbie

  Ik hoorde op de radio iets grappigs van Celavita. Ze belde het managemement van de toppers en die zeiden dat iedereen stoomaardappels van Celavita krijgt om stoom af te blazen! Wel grappig, maar ik heb liever een nieuw concertkaartje.

  Het helpt wel stoom afblazen!! Want het geluid was niet om aan te horen. Debbie.

    /   Reply  / 
 392. Kelly

  Ik heb een vraag:
  Ook wij zaten zaterdag tweede rang en het geluid was echt bagger. Nu willen wij een klacht insturen, maar weet iemand waar wij dat naar toe kunnen mailen of sturen?

    /   Reply  / 
 393. wilma

  ook wij met z,n vieren zaten tweede ring! je kon echt niet horen wie of wat er zong! was maar goed dat er een scherm hing zodat we toch nog wat meekregen van de teksten.
  maar de show zag er over de top uit en we zijn zeker niet weggegaan.

    /   Reply  / 
 394. rick

  klachten geluid toppers aanmelden bij
  [email protected]

  meld u allen ! Ook 1e ring !

    /   Reply  / 
 395. Reinie

  Ook wij zaten in de 2e ring in vak C Noord bovenin en zaten werkelijk in een Echoput er was geen woord van wat de Toppers vertelden te verstaan. Het was maar goed dat er schermen beneden in de Arena hingen zodat we mee konden lezen om het nummer te herkennen….Jammer…jammer van ons avondje waar we zo naar uit hadden gekeken

    /   Reply  / 
 396. Angela Meijer

  Ik ben zelf ook afgelopen zaterdag naar de toppers geweest en ook wij zaten 2e rang in de nok van de Arena. En ja, voor de pauze was het geluid ronduit slecht. Heel jammer, want vorig jaar was het super!!
  Gelukkig werd het na de pauze beter met het geluid en konden we toch nog een beetje genieten. Wij zijn wel de hele avond gebleven. Ik zou het volgend jaar nog een x proberen, maar als het geluid weer zo is, dan weet ik zeker dat ik niet meer zou gaan…

    /   Reply  / 
 397. Caroline

  Ook wij waren aanwezig zaterdag en iedereen maar klagen over ring 2.
  Maar bij ring 1, tribune H, vak 128 rij 10 was het geluid ook slecht.
  Veel echo en als ze aan het praten waren waren ze niet te verstaan. Fijn dat er soms teksten verschenen op de schermen dat we het konden volgen.
  Verder vond ik het concert wel gezellig (gezelligheid moet je toch zelf maken) maar niet voor herhaling vatbaar.
  Heel jammer had er echt naar uitgekeken………….

    /   Reply  / 
 398. Renate

  Wij zaten er ook zaterdag, tweede ring. Sfeer zat van te voren er goed in. Aangezien velen al door het lekkere weer aan het feesten waren voor de Arena. Maar zodra zij opkwamen: VERBIJSTERDE GEZICHTEN OM MIJ HEEN Gordon leek door het geluid KERMIT DE KIKKER en ook de anderen waren niet te verstaan. In de pauze was het eigelijk het gezelligst met de liedjes van de Arena zelf. Wat mij betreft hoefde ze na de pauze niet meer terug te komen.

    /   Reply  / 
 399. Mirjam

  Ook wij waren afgelopen zaterdag naar de Arena voor de Toppers. We waren met 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Als je met een rolstoel de Arena inkomt, wordt je meteen de lift ingezet en naar 6 hoog gebracht. er wordt niet eens op je kaartje gekeken. helaas moesten we daar niet zijn, dus weer terug naar de overkant. Jammer dat we het begin gemist hebben. Helaas aan de andere kant was geen plek meer, maar zoek er maar een, werd er gezegd. Hoezo we hebben toch kaarten. Ja die hadden we inderdaad. voor een vak wat de Arena niet kent. Rolstoelvakken waren vol. gelukkig hebben we er ons tussen kunnen persen, maar een van ons heeft steeds moeten staan. Dan heb je mooie plaatsen en dan krijg je dit. En dan ook nog het geluid. wat voor ons een feestavond moest worden is een flutavond geworden. En dan ook nog reacties lezen dat je niet weet hoe je een feestje moet bouwen. Ze zullen best goed gezongen hebben en het zal best gezellig geweest zijn, maar helaas hebben we dat niet kunnen horen. in de pauze was het geluid het best. toch gek dat het dan wel kan!

    /   Reply  / 
 400. Mirjam

  Ook wij waren afgelopen zaterdag naar de Arena voor de Toppers. We waren met 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Als je met een rolstoel de Arena inkomt, wordt je meteen de lift ingezet en naar 6 hoog gebracht. er wordt niet eens op je kaartje gekeken. helaas moesten we daar niet zijn, dus weer terug naar de overkant. Jammer dat we het begin gemist hebben. Helaas aan de andere kant was geen plek meer, maar zoek er maar een, werd er gezegd. Hoezo we hebben toch kaarten. Ja die hadden we inderdaad. voor een vak wat de Arena niet kent. Rolstoelvakken waren vol. gelukkig hebben we er ons tussen kunnen persen, maar een van ons heeft steeds moeten staan. Dan heb je mooie plaatsen en dan krijg je dit. En dan ook nog het geluid. wat voor ons een feestavond moest worden is een flutavond geworden. En dan ook nog reacties lezen dat je niet weet hoe je een feestje moet bouwen. Ze zullen best goed gezongen hebben en het zal best gezellig geweest zijn, maar helaas hebben we dat niet kunnen horen. in de pauze was het geluid het best. toch gek dat het dan wel kan!

    /   Reply  / 
 401. linda van dam hollenberg

  Wij gingen zaterdag ook naar de toppers, een jaarlijks terugkerend uitje. Geen jaar gemist en soms zelfs twee keer per jaar. Deze keer konden we alleen nog kaarten voor de tweede ring krijgen en toch maar gedaan. Met zijn negenen op tijd naar amsterdam om alvast sfeer te proeven, beregezellig op het terras en onwijs zin in het concert gingen we de arena in. Wat een aanfluiting zeg, JAMMER. Echt zo slecht hadden we het nog niet meegemaakt. Een enorme domper op wat een leuke avond had moeten worden. We hadden ons verheugd op een feestje, maar het mocht helaas niet zo zijn. NEE TOPPERS

    /   Reply  / 
 402. linda van dam hollenberg

  WIJ ZIJN BETER GEWEND VAN JULLIE>GEEN JAAR IS HET GELUID ZO SLECHT GEWEEST ALS NU. INDERDAAD EEN TECHNISCH IETS EN NIET IETS WAT JULLIE DOEN. maar ik keek zo uit naar deze avond, zeker omdat ik ziek thuis zit, en dan valt het dubbel en dwars tegen. ik hoop dat het volgend jaar weer goed is al hopen we dan wel veldkaarten te hebben.

    /   Reply  / 
 403. linda van dam hollenberg

  leidschendammers jullie stonden vast op het veld ofzo maar zeker niet op de tweede ring, je weet dan ook niet waar je het over hebt, ook ik ben voor de derde nee zelfs vijfde keer geweest en het was echt kut het geluid en dat ligt niet aan ons of aan de toppers zelfs maar praat niet als je het niet hebt gehoord op de tweede ring over een dvd die je thuis moet luisteren, bullshit

    /   Reply  / 
 404. patricia trompert

  ja wij ook met 6 meiden gezellig een avondje toppers, maar nee dat viel goed tegen voor de pauze waren de heren nauwelijks te verstaan en galmde het geluid ook vonden we de liedjes keuze niet echt leuk (is denk persoonlijk iets) echter na de pauze was het wel wat beter maar nog niet top en wij vonden Rene erg slecht(of hij had zijn dag niet) te verstaan.jammer want je telt een hoop centjes er voor neer.dan die zogenoemde “vliegers”die iedere keer voor het scherm heen en weer bewogen kon je ook de teksten niet lezen en niet meegalmen. jammer jammer jammer

    /   Reply  / 
 405. erich

  klachten kan je kwijt op rocket.nl

  Dit is de organizator
  staat ook op je kaartje aangegeven

    /   Reply  / 
 406. Jan

  Het zijn gewoon hufters. Ze hebben het de hele tijd over zaterdag, tweede ring. Terwijl op vrijdag op de eerste ring het geluid ook al belabberd was. Ze proberen met minimale middelen een beperkt aantal mensen tegemoet komen terwijl het overgrote deel een flut concert heeft horen galmen.

    /   Reply  / 
 407. elly en monica

  Wij zijn op Zondag 3 juni 2007 naar het concert geweest en ook wij vonden het geluid niet goed. De Toppers deden erg hun best om het tot een geweldige show te maken. Ondanks een oververhitte BMW hadden wij er toch nog zin in om HET concert bij te wonen. Dat viel een beetje tegen, want de muziek(melodie) konden wij niet goed horen. Ondanks deze tegenvaller vonden wij het verder een geweldige ervaring en die willen wij volgend jaar zeker weer meemaken.

    /   Reply  / 
 408. Tanja Buitendijk

  Afgelopen zaterdag 2 juni zijn we met 10 dames naar de Toppers geweest. Het geluid was erg slecht zeker voor de pauze, je kon niet verstaan wat ze zeiden en zongen, erg jammer!!!!!

    /   Reply  / 
 409. Monique

  Ik kan wel lopen zeuren over het geluid, maar das nu wel duidelijk.
  Ook ik zat in de tweede ring vreselijk gewoon.
  Maar waar ik me nu aan stoor zijn de verhalen over files en parkeren……..

  Komop zeg daar kunnen de toppers echt niks aan doen hoor.
  Ik zelf kom uit groningen en was om 7 uur in de Arena
  Wat ik kan, kunnen jullie ook zou ik maar zeggen
  Gewoon eerder weggaan je weet dat met zulke evenementen.

  Als je naar voetbal gaat, ga je toch ook niet op de laatste snik weg

  En tja wij waren om 5 uur smorgens thuis

  so what dat weet je toch.

    /   Reply  / 
 410. irma

  wij waren met 6 personen op zaterdag naar de Arena.
  Ook wij zaten op de tweede ring in de nok van de arena, voor mensen met hoogtevrees ( 2 van ons) is dat niet te doen.
  De liedjes waren slecht te horen pas als je de tekst las wist je welk liedje ze zongen.
  Verder kon je het niet verstaan.
  Ook de pauze vond ik een grote domper, nog nooit meegemaakt.
  Met hoofdpijn, zere oren, en een rot gevoel over een veel te duur kaartje voor mij geen toppertje.

    /   Reply  / 
 411. AnnemiekeV

  …wordt stil van alle negatieve ervaringen die zijn opgedaan; wij gaan op donderdag met z’n achten….wat staat ons te wachten?

  Iemand nog suggesties voor de autoreis, hoeveel vertraging moet ik incalculeren… en waar laat ik ‘m uiteindelijk zonder dat ik twee keer in file (erin en eruit) rijd?

  …in stilte hoop ik dat de komende concerten beter zullen zijn, zal jullie op de hoogte houden!

    /   Reply  / 
 412. Monique

  Enige tip kan ik geven om de auto niet al te dicht bij de Arena te plaatsen
  Hebben wij wel gedaan en we moesten anderhalf uur wachten voor we konden rijden en alle voetgangers weg waren.

  En zorg gewoon dat je op tijd weggaat
  Wij zijn om drie uur vertrokken vanuit Groningen met een uur pauze waren we er om 7 uur

  dus reken maar een uur langer als normaal

    /   Reply  / 
 413. Veen

  Ja en ook wij zaten zaterdag op de tweede ring bij Toppers! Ten eerste hebben wij 1,5 uur in de file gestaan om uberhaupt bij de Arena aan te komen. Dus kwamen al te laat binnen! Echt balen! En inderdaad het geluid was uber slecht! Echt balen!Ik hoop echt dat ze ons een nieuw concert gunnen! Ik zal erbij zijn! :)
  Groetjes Esmee

    /   Reply  / 
 414. Veen

  Ja en ook wij zaten zaterdag op de tweede ring bij Toppers! Ten eerste hebben wij 1,5 uur in de file gestaan om uberhaupt bij de Arena aan te komen. Dus kwamen al te laat binnen! Echt balen! En inderdaad het geluid was uber slecht! Echt balen!Ik hoop echt dat ze ons een nieuw concert gunnen! Ik zal erbij zijn! :)
  Groetjes Esmee

    /   Reply  / 
 415. Bob

  beste mensen,

  afgelopen vrijdag hebben we samen met hun de aftrap gedaan van toppers in concert 2007.
  Een geweldige show, met geweldie nummers.
  Met 8 personen zijn we er geweest, en alle 8 hebben een geweldige avond gehad.
  Dat er helaas wat mis is gegaan dat kan gebeuren, maar is het niet triest om nu alles af te kraken?
  foutje kan gebeuren, en mocht het zo slecht zijn op de 2de ring, moet je volgende keer toch even wat eerder bellen, zodat je andere plaatsen krijgt bijv. 1ste ring of veld kaarten, ik heb bij alle jaren, nog steeds geen klachten.

    /   Reply  / 
 416. R.K

  Super slecht geluid! Wat een tegenvaller…

    /   Reply  / 
 417. Mara

  Reactie nr 427:
  Wat een leuke eerste keer had moeten worden, was minder als ik verwacht had. Heb natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal.. Maar de toppers waren niet te verstaan.. tekst was niet te lezen vanaf de schermen door ‘vleugels’ die op en neer bewogen over het scherm… en een groot deel van de nummers waren voor mij onbekend.

  Ik denk volgend jaar nog een keer extra na voordat ik nog us ga.

  Grz Mara

    /   Reply  / 
 418. AdM

  Wij hoeven echt geen gratis DVD die kopen we zelf wel, we hadden 9 kaartjes voor 378,50 dus aan een DVD hebben we geen zak.

    /   Reply  / 
 419. AdM

  Wij hoeven echt geen gratis DVD die kopen we zelf wel, we hadden 9 kaartjes voor 378,50 dus aan een DVD hebben we geen zak.

    /   Reply  / 
 420. AdM

  Wij hoeven echt geen gratis DVD die kopen we zelf wel, we hadden 9 kaartjes voor 378,50 dus aan een DVD hebben we geen zak.

    /   Reply  / 
 421. simone

  nou mn moeder en ik hadden een heerlijke avondje uit,
  dachten wij.
  als eerst zat ik in een rolstoel, en maar niet denken dat de mensen in de drukte voor je aan je kant gaan het zal zelfs zo tegen dat ze bijna bij mij op schoot kwamen zitten, of ze kijken je zo stom aan maar vooral niet aan de kant gaan.een bezoekje aan de wc was onmogelijk zo smerig waren de wc’s.toen we eenmaal op onze plekken zaten lagen de peuken en bekertjes van de vorige concert nog op plek waar ze toen zijn achter gelaten, de vloer was zo vies dat de schoenen bleven plakken.we waren we er helemaal klaar voor, klaar voor de show.tot dat de muziek aanging, je hoorde alleen muziek en geen geer goor en rene.
  erg jammer je legt toch een hoop geld bij elkaar om naar hun te kunnen kijken en vooral te kunnen horen zingen.
  t geluid was zo slecht dat we niet konden horen wat ze zongen.
  ik hoop voor de andere mensen dat ze meer geluk hebben anders is t erg jammer van t geld.
  en voor de mensen die van ver moeten komen zoals wij ga met de auto want als je met de trein wilt, je komt nooit meer thuis, is ook erg goed geregeld

    /   Reply  / 
 422. R.K

  het geluid was heel slecht!!
  Jammer jammer…

    /   Reply  / 
 423. patricia

  hallo allemaal
  als ik zo de reacties hoor kan ik beter thuis blijven
  ik zelf heb veldplaatsen dus mischien dat dat dan wel weer mee valt ik hoop het teminste laat het wel ff weten

    /   Reply  / 
 424. Suzan

  Ik had zaterdag ook veldplaatsen en daar viel het geluid reuze mee.
  Alles was goed te verstaan en galmde niet.
  We stonden helemaal vooraan en konden alles goed volgen, het was geweldig.
  We hebben genoten!!

    /   Reply  / 
 425. Jolanda

  HALLO WIJ HADDEN KAARTJES VOOR ZONDAG 3 JUNI EN WE HADDEN ONS ER ERG OP VERHEUGD.
  WIJ WONEN IN ZUID-LIMBURG EN WE ZIJN OM 4 UUR VERTROKKEN RUIM OP TIJD ZOU JE DENKEN, DUS NIET WE ZIJN IN DE FILE TERECHT GEKOMEN EN OM 21.00 UUR STONDEN WE ER NOG IN EN NOG 85 KILOMETER VERWIJDERD VAN DE ARENA, DUS WE HEBBEN HET NIET MEER GEHAALD ECHT BALEN VOOR ONS.
  dENK JE OP EEN ZONDAG RUSTIG OP DE WEG VERGEET HET MAAR,SLUITEN ZE DE A2 VAN DEN BOSCH NAAR AMSTERDAM.
  hET IS IN NEDERLAND BIJNA NIET MEER TE DOEN OM NAAR EEN CONCERT TE GAAN WAT NORMAAL 2 UUR RIJDEN VAN JE AF LIGT.

    /   Reply  / 
 426. Harry

  Heel erg van het geluid…vooral het eerste deel wij zaten ook 2 ring op zaterdag was slecht te verstaan maar goed de sfeer maakte een hoop goed…maar wel heel jammer

    /   Reply  / 
 427. rick

  “en mocht het zo slecht zijn op de 2de ring, moet je volgende keer toch even wat eerder bellen, zodat je andere plaatsen krijgt bijv. 1ste ring of veld kaarten, ik heb bij alle jaren, nog steeds geen klachten

  Nee jij niet. Maar mensen die 42 eurie betalen hebben ook gewoon recht op waarvoor ze betalen; normaal geluid ! Iedereen reageer naar inf[email protected]. Eis je geld terug. Net zoals bij ieder ander product; je hebt recht op wat er normaal ook geleverd moet worden; dus niks DVD. Centen terug !

    /   Reply  / 
 428. Frans Poelen

  Samen met mijnvrouw en schoondochter zatik na ingang M op rij 16 stoelen 125 tm 127.
  ik had beter thuis op de bank kunnen zitten, met een mooie muziek DVD.Het geluid was nietom aan te horen, Ben benieuwd hoe gecompenseerd gaat worden

    /   Reply  / 
 429. Truuske

  Hoi hoi!
  ik moet morgen naar het concert, zit alleen een beetje in de knoop met het vervoer. tot hoelaat hebben de concerten tot nu toe geduurt, ivm het openbaar vervoer!

    /   Reply  / 
 430. Cora

  Hallo daar,

  Maar goed dat mijn internet er uit lag de afgelopen dagen, anders had ik hier nog meer nare woorden neergezet.
  Wij waren 3 juni naar de toppers, leuk op onze trouwdag! Maar wat een naar en schel geluid:(
  Je kon als ze praten niet eens verstaan wat ze aan het vertellen waren.
  Maar hoe raar als de heer engelbert humperdinck gaat zingen, kan het wel zonder die enorme galm?? Erg jammer we hadden er zoveel over gehoord van vorig jaar, maar dit was voor ons eenmalig.(Het zijn toch echt wel ras artiesten)Dus snap niet wat er mis was.
  Vr.gr. Cora

    /   Reply  / 
 431. mariella

  hallo mijn moeder en ik keken echt naar deze avond uit en hebben er dan ook een hele dag van gemaakt eerst even lekker amsterdam in en dan naar de toppers zodat we op een mooie top dag terug konden kijken maar helaas was het geluid niet aan te horen dat was op zondag 3juni vak 111 was een echo en je hoorde niet wat ze zongen door de teks op de scherm konden we het volgen wat zo mooi moest zijn was een drama ik hoop dat ze hier wat mee doen en alle mensen een schadevergoeding geven of een nieuw concert? aanbieden want of je nou een kaartje van c100 heb je moet er toch ook voor betalen, vind het dan ook schandalig dat het na zaterdag nog niet is opgelost en de mensen gewoon laten komen dan moet je de boel gewoon anuleren en eerst zorgen dat alles in orde is nu zijn er heel veel mensen gedupeerd
  groetjes

    /   Reply  / 
 432. Janette

  Vorig jaar twijfelde ze al of ze het nog een keer zouden doen Toppers 3 hadden ze beter niet kunnen doen. Kijk nou eens naar de heren ze kunnen niet eens genoeg nemen met 3 avondjes toppers want dan verdienen ze niet genoeg ze zijn toch gewoon figuurlijk op Rene doe wat aan je conditie goed het is geen gemakkelijke opgaven om 6 avonden te staan maar doe dat dan niet als je conditie er niet naar is of ga er mee aan de slag jullie lijken wel een stelletje walrussen die het podium afrollen. Toppers Floppers!

    /   Reply  / 
 433. Chris

  Ja Janette daar heb je helemaal gelijk in de heren zijn gewoon aan hun eind.

  Mijn opa van 80 presteerd nog beter! :-)

    /   Reply  / 
 434. m

  Het geluid was echt zwaar bagger, wij zijn voor dat het concert was afgelopen naar huis gegaan. Zonde van het geld.

    /   Reply  / 
 435. Yvonne

  Had me erg op het concert verheugd, maar voor de pauze was alles niet te verstaan. Erge domper, na de pauze werd het wat beter. Jammer dat we minder van het feest hebben meegemaakt door de slechte kwaliteit!

    /   Reply  / 
 436. Yvonne

  Had me erg op het concert verheugd, maar voor de pauze was alles niet te verstaan. Erge domper, na de pauze werd het wat beter. Jammer dat we minder van het feest hebben meegemaakt door de slechte kwaliteit!

    /   Reply  / 
 437. twan peters

  Nou !Nou ! Nou ! wat een gemouw toch allemaal.Wij zijn vrijdag ook geweest,en zijn natuurlijk eerst Amsterdam in geweest wat al heeel gezellig was.DE nodige potjes bier op en toen naar de Arena.We hebben bijna niet op onze stoelen gezeten het was gezellig daar op vak c rij 17.Maar je moet er wel iets van maken.Bij ons (waar we niets van horen !) viel het geluid tijdelijk ook helemaal even weg,maar hebben toen zelf maar wat harder gezongen.HET WAS TOP en dat voor 27.50 euro,TOT 2008.Straks zeggen we ook nog dat het gras in de Arena niet groeit door de toppers.(p.s.als dan een feestje wilt moet je naar het gelderdome gaan naar Marco B.daar was het helemaal slecht.slecht geluid geen zicht op het podium bier was louw en een kaartje koste maar liefs 65 euro.Wij hebbe met ons alle een mooie avond gehad.Helaas.

    /   Reply  / 
 438. Wij allemaal

  SORRY HOOR MENSEN, ER IS NU WEL GENOEG GEZEURD !! WIJ ZIJN MET ZUN 40E GEWEEST EN WE HEBBEN HET ONGELOOFELIJK NAAR ONZE ZIN GEHAD. VAN HET GELUID GEEN LAST GEHAD EN FILE’S, TJA DAT WEET JE !!! HOU ER DAN OOK REKENING MEE EN GA EERDER WEG ….
  HOU NU EENS EEN KEER OP MET ZEUREN OVER ALLES, DAT WEET IEDEREEN NU OOK WEL HOOR !!!!! NAMENS ONS 40′EN: WE HEBBEN HET BEREGEZELLIG GEHAD EN VOOR ONS NOG EEN X !!!!

    /   Reply  / 
 439. Netty

  wij zaten in de eerste ring en konden ook niet goed verstaan als ze iets vertelde en sommige nummers waren gewoon niet verstaanbaar vanwegen het geluid vond dat zo jammer we hadden ons zo op deze avond verheugd. Maar we zijn niet blijven zitten hebben wel gedanst en meegezongen . toch wel een gezellige avond gehad.

    /   Reply  / 
 440. r.noordermeer

  voor alle mensen die nog gaan hoop ik dat de zogenaamde technische storing bij hun niet zal optreden het was belabberd afgelopen zaterdag. en inderdaad kon je niet eens je klacht kwijt omdat de klachtenbalie was gesloten . lekkere reclame en lekker volksfeest!

    /   Reply  / 
 441. jan balen

  Nee hoor niets aan de hand. Vraag bij [email protected] het gironr van de Toppers en stort uw gift. Mensen moeten niet zeuren maar betalen. Doe dan ook niet moeilijk om dat dure biertje.Geef juist een fooi in de galmbak Arena. Als ge maar leut het.

    /   Reply  / 
 442. Martin

  wij zijn met 25 man (zie reactie Thera 4/6, 19:33 uur) geweest en konden, met name in het begin van de show, helemaal niets horen van wat er gesproken werd. Het zingen ging nog redelijk, maar dat kwam meer omdat het hele stadion meezong en de teksten op het scherm stonden. Omdat we met een grote groep waren hebben we er toch een gezellig feestje van gemaakt, maar ik vind dat wij voor de kosten van het kaartje meer hadden mogen verwachten. In principe wil ik volgend jaar weer komen, omdat het verder hilarisch was, maar het geluid MOET beter.

    /   Reply  / 
 443. Martin

  wij zijn met 25 man (zie reactie Thera 4/6, 19:33 uur) geweest en konden, met name in het begin van de show, helemaal niets horen van wat er gesproken werd. Het zingen ging nog redelijk, maar dat kwam meer omdat het hele stadion meezong en de teksten op het scherm stonden. Omdat we met een grote groep waren hebben we er toch een gezellig feestje van gemaakt, maar ik vind dat wij voor de kosten van het kaartje meer hadden mogen verwachten. In principe wil ik volgend jaar weer komen, omdat het verder hilarisch was, maar het geluid MOET beter.

    /   Reply  / 
 444. Ingrid Schulkes

  Zoals ook de twee voorgaande jaren hadden we ons nu ook weer verheugd op het grote “meezingfeest”. En echt…..aan het sfeertje lag het niet maar inderdaad was het geluid met name voor de pauze allerbelabberst. Het is inderdaad zo dat het geluid in de arena niet altijd oppebest is maar dit sloeg echt alles. Erg jammer maar we hebben evengoed genoten van de rest en willen volgend jaar zeker weer heen (hopwen dan op kaartje voor het vold of de eerste ring).

    /   Reply  / 
 445. Henri

  Wij zijn vrijdag 1 juni naar de Toppers geweest en ik moet eerlijk zeggen: ik heb GEEN last gehad van slecht geluid. Ik ben het er mee eens dat de gesproken teksten (bijvoorbeeld het praten van de Toppers onderling) soms niet goed verstaanbaar waren, maar verder… Tsja, het geluid stond soms hard en deed soms pijn aan je oren, maar bij welk concert is het geluid niet te hard?

  Ik vond de show echt fantastisch, er hadden misschien iets meer bekende meezingnummers in gemogen, maar ik vond het geheel echt super!

  Wat mij betreft: volgend jaar zeker weer!!!

  Oh ja, wij zaten in vak 120, rij 3.

    /   Reply  / 
 446. mengerink

  Wij zijn vrijdags ook geweest , met 4 personen .
  En ik kan je verterllen dat het geluid bij ons in vak 410 ook zeer slecht was.
  Ik kan me wel indenken dat het in vak 120 beter was , aangezien deze vakken zich onderin bevinden , en vak 410 boven in.
  daar was het echt niet te harden.
  Jammer , maar ik hoop dat er nog iets voor de gedupeerden gebeurd.

    /   Reply  / 
 447. marjan

  hoi allemaal ik hoop dat het geluid vanaf vandaag beter is,ze hebben 2 dagen de tijd gehad.ik ben erg benieuwd naar jullie reacties
  marjan

    /   Reply  / 
 448. marjan

  hoi allemaal ik hoop dat het geluid vanaf vandaag beter is,ze hebben 2 dagen de tijd gehad.ik ben erg benieuwd naar jullie reacties
  marjan

    /   Reply  / 
 449. marjan

  hoi allemaal ik hoop dat het geluid vanaf vandaag beter is,ze hebben 2 dagen de tijd gehad.ik ben erg benieuwd naar jullie reacties
  marjan

    /   Reply  / 
 450. Karin

  Ik heb echt een super leuke avond gehad. wij stonden op het veld en daar mankeerde niks aan het geluid gelukkig. En als iedereen gaat zitten wachten tot iemand anders sfeer maakt, komt die er natuurlijk nooit. Bij ons zat de sfeer er meteen in. Gezlligheid moet je ook zelf maken!!!
  Top avond!!

    /   Reply  / 
 451. Ikke

  Ik ga er nog naar toe. Kan iemand me vertellen hoe het vervoer was? Was het te doen met de trein terug of was dat ook weer 1 groot drama? Heeft iemand nog tips hoe je er het beste naar toe kan reizen en weer terug?

    /   Reply  / 
 452. katinka

  nou ik was dus zondag met 6 vrienden voor het eerst bij de “toppers”en ik vond het echt grandioos !!!!!!!!! het was van begin tot einde 1 groot feest,allemaal een superavond gehad .kom er nirt over uitgepraat.alles was gaaf ,de nummers de show dansers engelbert was heeeel gaaf,en voor alle negatievers,bedenk eens hoe geweldig het voor die drie toppertjes is !dat die jongens dit mogen doen dat is toch fantastisch .en dan het geluid,tja dat is in de arena altijd kut ,nooit anders geweest ,en zal altijd zo blijven.maar voor mij geldt ik ben er volgende keer zeker bij,strak aan het podium .toppers bedankt !!!!!1

    /   Reply  / 
 453. katinka

  hoi nou lees al die negatieve berichten niet hoor ,het was echt een superfeessie.maar het ligt natuurlijk wel veel aan je eigen instelling
  ik weet niet waar je vandaan komt maar ik zou je auto bv bij station utrecht zetten en dan verder treinen,dan zit je niet in de mega drukte ,en je kunt altijd naar huis
  heel veel plezier grt katinka

    /   Reply  / 
 454. Cruella

  Wij zijn afgelopen zondag, 3 juni j.l., met 4 personen naar het concert geweest en stonden op het veld (vak M).

  Wij vonden het geluid enorm slecht. Ik weet niet of het aan de techniek lag maar de toppers hebben behoorlijk wat keren op het verkeerde moment ingezet, ze zongen zelfs een aantal keren vals en vergaten een aantal keren hun tekst, terwijl het hier om een soort van karaoke-show gaat.

  Van de andere kant mocht het inderdaad de pret niet drukken want de sfeer in de Arena was enorm goed en dat feestje heeft iedereen er toch wel van gemaakt. Maar dat lag wat mij betreft meer aan de stemming van mensen dan aan de Toppers. Ik maak me nu ook zorgen over het a.s. Genesis-concert…hopelijk wordt dat niet zo”n flop.

  P.s. vraag me trouwens ook af wat de “Toppers” hier aan gaan doen….

    /   Reply  / 
 455. Cruella

  Trouwens, wat ook zeer irritant was….mensen krijgen plaatsen toegewezen.

  Leuk voor de mensen die op de eerste rij zaten. Die dachten dat ze fijn konden genieten (waaronder ook invaliden) maar nee hoor, iedereen kwam van z’n stoel af en gingen pal voor hun neus staan. Kwalijke organisatie…

  Onnodig te zeggen dat ook wij, net zoals andere drommen mensen, eerder het concert verlaten hebben…

  Ook ik dien een klacht in bij rocket.nl

    /   Reply  / 
 456. Kelly

  Mensen… voor het indienen van een klacht moet je bellen naar 0900 9000 8000, daar verzamelen ze alle klachten. ZE NEMEN OOK ALLEEN MAAR DE KLACHTEN IN BEHANDELING VOOR MENSEN DIE BELLEN (dat is ons verteld).

  DUS MENSEN BELLENNNNN

    /   Reply  / 
 457. Asyah

  Ik had me zoveel van voorgesteld, nadat ik de beelden van vorig jaar. Ik vond Gordon en Gerard echt heel goed, goede performances, en Rene? Die heb ik nu gezien, wat kan die man slecht zingen, slechte show geven, en er zit geen echte enthousiasme in zijn lijf en leden (bij hem is alles nep). Engelbert? 1e nummer was playback, rest woorden live. Lee Towers? Ze deden alsof hij God zelf was. Wat een ophef. Er is nog meer dan Lee hoor!!! Edwin was waanzinnig goed zeg !! Jammer dat Erik Hulzebos er niet was. Die zijn 10x beter dan Rene Froger. Ja.. jammer dat het geen spectaculaire show was. En het geluid? Zeker heel slecht. Meelezen? Vergeet het maar, dat rare ding, waar de lampen aanhangen, ging op en neer, op en neer. Vreselijk, maar ik ben er geweest en heb het gezien en kan er over mee praten. Maar weer zoveel geld uitgeven? Nee, dan maar naar een concert van alleen Gorden & Gerard, en/of Edwin & Erik.

    /   Reply  / 
 458. Asyah

  als je het laatste stukje show niet wilt missen, dan mis je zeker de trein naar utrecht.. lees maar andere reactie.. zij moesten een half uur eerder het stadion uit om de laatste trein naar utrecht te kunnen nemen….

    /   Reply  / 
 459. Bianca

  Weet niet hoe het concert was, maar de weg ernaar toe een drama. We zijn om 19.00 uur vertrokken vanuit Den Bosch en om 22.00 uur waren we in de “buurt” van de Arena waar we in de rij moesten om te parkeren en vervolgens nog ongeveer 20 minuten lopen. Alles bijelkaar opgeteld zouden we dan om ongeveer 22.45 binnen zijn. Bij die gedachte hebben we de auto een slinger gegeven en zijn we in 30 minuten terug naar huis gereden. Je zal zeggen: was dan met de trein gegaan! Inderdaad dat zullen we volgend jaar doen….misschien.

    /   Reply  / 
 460. Nada

  Ik weet niet waar jij gezeten hebt..? Maar ik zat zelfs op de 2e ring en daar was het geluid zeer goed! Niks op Rene aan te merken, hij deed het gewoon goed en Lee ook.

    /   Reply  / 
 461. marielle

  ben met mijn zus 3 juni geweest we zaten op het veld vak G
  GEWELDIG geen last gehad van het geluid !!!!!
  we hebben echt genoten !!!!!!
  thx

    /   Reply  / 
 462. Gerard

  Het is voor mij de eerste concert en tja jammer van het geluid maar daar kan je ook niks aan doen he (overmacht) het was voor mij een top avond ga zeker weer in 2008 en wat ik ook erg mooi vindt is andre&gerard was erg onder de indruk klasse.
  En nogmaals het geluid mensen de jongens kunnen er ook niks aan doen.

  Gordon, Gerard en Rene Bedankt voot de top avond

    /   Reply  / 
 463. Hennie

  Ik ben gisteravond (woensdag) 6 juni bij de Toppers geweest en het was in èèn woord GEWELDIG!!!!!!! Niks geen slecht geluid of zo zels als ze spraken was alles goed te verstaan……en………ik zat op de tweede ring!!
  Ze gavan in het begein zelf al aan dat ze veel shit over zich heen hadden gekregen en vroegen toen of iedereen en vooral ring twee ze goed kon verstaan.nou allemaal gejoel van mensen die nergens last van hadden hoor! Het was gewoon een SUPERavond.

    /   Reply  / 
 464. tamara

  wij zijn zondag 3 juni naar het concert geweest van de toppers
  het was voor ons de eerste keer
  maar het geluid was echt zeer zeer zeer slecht
  we zaten op de 2e ring bijna bovenaan
  je kon niet eens horen wat ze aan het zingen waren
  dan mocht het 2e kaartje wel gratis wezen van de c1000
  ik verwacht toch wel een beetje mooi geluid
  ik hoop dat ze er is wat aan gaan doen
  zoveeeeeel klachten

    /   Reply  / 
 465. miriam hamers

  Ook wij waren de dupe van het slechte geluid op zaterdag 2 juni. Heel erg jammer, we hadden er zo lang naar uitgekeken, en dan nog bijna 4 uur op gereden met al die files.

    /   Reply  / 
 466. LINDA

  WIJ ZATEN OP IN RING 2 HEEL SLECHT GELUID.SFEER WAS WEL GOED.KLONK VAAK HEEL VALS.SLECHTSTE ZANGER WAS RENEE MISSCHIEN EERST EENS 15 KILO AFVALLEN OF VERVANGEN DOOR MARCO BASATO.GERARD ZONG ALS DE BESTE

    /   Reply  / 
 467. Richard

  Gisteravond geweest, wat een feest! We zaten op ring 1, prima te zien allemaal. Wat een sfeer, wat een gezelligheid!
  Voor herhaling vatbaar

    /   Reply  / 
 468. Sjors

  Je bent zowiezo niet goed bij je hoofd als je in een stadion naar een optreden gaat. Het is ruimte voor sport, niet voor concerten. En dan de prijs, 41 tot 71 euro. Je bent echt niet goed wijs. Je kan voor 15 euro internationale topacts zien in fatsoenlijke popzalen. En voor 75 euro kan je drie dagen festival doen met alle bands die je maar kan verzinnen.

    /   Reply  / 
 469. bell

  ik ben zaterdag geweest en zat in de 1 e ring.
  geen problemen met geluid al konden we het praten van de mannen neit zo goed verstaan.
  wij hebben een topavond gehad.
  mensen ga gewoon op tijd weg!!!!
  ik ga morgen weer en vanuit hengelo met vrijdag spits om 15.15 uur weg.
  zien dat we tot mersfoort komen en dan met de trein naar de arena.
  terug kan dan met metro via staion duivendrecht naar amersfoort.
  gewoon goed voorbereiden of is iedereen nu zo onvolwassen?
  en neem maar van mij aan dat de heren zelf ook enorm balen want ik weet van rene dat hij erg perfectionistisch is ingesteld.
  laat iedereen eens ophouden met gezeur over dingen waar de heren niks aan kunnen doen.

    /   Reply  / 
 470. bell

  ik ben zaterdag geweest en zat in de 1 e ring.
  geen problemen met geluid al konden we het praten van de mannen neit zo goed verstaan.
  wij hebben een topavond gehad.
  mensen ga gewoon op tijd weg!!!!
  ik ga morgen weer en vanuit hengelo met vrijdag spits om 15.15 uur weg.
  zien dat we tot mersfoort komen en dan met de trein naar de arena.
  terug kan dan met metro via staion duivendrecht naar amersfoort.
  gewoon goed voorbereiden of is iedereen nu zo onvolwassen?
  en neem maar van mij aan dat de heren zelf ook enorm balen want ik weet van rene dat hij erg perfectionistisch is ingesteld.
  laat iedereen eens ophouden met gezeur over dingen waar de heren niks aan kunnen doen.

    /   Reply  / 
 471. bell

  ooh ja en als je geen parkeergeld wil betalen ga dan lekker op de fiets!!!!
  of met het openbaar vervoer!!!!
  wees eens een beetje crea bea?

    /   Reply  / 
 472. Robert

  Ik was zaterdag bij de toppers op de tweede ring vlak bij de glasen kooi voor de gasten bij voetbal ,het geluid was erg slecht , ook na de pause was het niet veel beter de sfeer was goed.

    /   Reply  / 
 473. wilma

  ik ben vrijdag 1 juni en woensdag 6 juni geweest! het was elke avond feest!! en ach mensen zeur niet zo maar geniet!! als het geluid goed is, is er wel weer wat anders om over te zeuren! hou toch op! rene, gerard en gordon juliie zijn mijn kanjers! ik heb twee avonden genoten en zou best nog een keer willen!! enne gordon….je ziet er fantastisch uit!! dikke kus

    /   Reply  / 
 474. wilma

  ik ben vrijdag 1 juni en woensdag 6 juni geweest! het was elke avond feest!! en ach mensen zeur niet zo maar geniet!! als het geluid goed is, is er wel weer wat anders om over te zeuren! hou toch op! rene, gerard en gordon juliie zijn mijn kanjers! ik heb twee avonden genoten en zou best nog een keer willen!! enne gordon….je ziet er fantastisch uit!! dikke kus

    /   Reply  / 
 475. chris

  op de eerste ring was het geluid en zicht goed.(vak 119) Gordon ziet er geweldig goed uit en hij verbaasde qua stem ook.Hij klonk heel goed.Rene daarintegen had ook wel wat kilootjes kwijt gekund.Zijn pakken zaten ook lang niet zo goed als bij de andere 2.
  wat zingt die Edwin Evers met Birgit Lewis goed! iedereen in ons vak had graag meer gehoord dan de 2 verkorte nummertjes die ze deden.
  het Toppersconcert was met de heerlijke oude disconummers erbij geweldig.
  volgend jaar weer?!

    /   Reply  / 
 476. ronald

  gisteren ring 2 vak 419. eerste tien minuten even wennen; geluid is niet je van het. Maar partyyyyyyyyyyyyyyyyyy ; ik ben schor. Tip voor de bier zeikerts neem geen grote maar twee kleintjes per stuk 2,50 en meer dan de grote voor 4,50.Trouwens wat kan je dat nog schelen; maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkmeeeeeeeeeeeegek

    /   Reply  / 
 477. R Sanders

  Wat een ontzettend slecht stadion is dat de Arena allereerst anderhalf uur zoeken naar een parkeerplaats zelfs agenten weten het niet???? We hadden de pech dat we op de tweede ring zaten nou een sauna was er niets bij en het geluid echt bagger mijn advies de Arena niet gebruiken voor concerten je kunt niet eens horen wie er zingen. Jammer hoor.

    /   Reply  / 
 478. Liz

  NOU IK VOND HET EGT SUPER!!
  ik snap niet dat mensen over het geluid klagen want ik vond het super geen last van gehad!
  ze heten de toppers maar ik vind ze ook egte toppers!!
  volgend jaar kom ik zeker weeer!!
  Ga zo door! :D

  xxxx

    /   Reply  / 
 479. Monique

  Nou, nog een half uurtje en we gaan karren, ben heel benieuwd na al jullie verhalen.
  We zitten op het veld, ik heb er in ieder geval zin in.

    /   Reply  / 
 480. karin

  ik vond het helemaal superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr was te gek ik heb genoten zaten in vak 121 eerste ring ben er volgend jaar weer bij

    /   Reply  / 
 481. Karin

  Zaterdag 2 juni ben ook ik naar de Toppers geweest. Ook ik had het geluk dat ik 2e ring zat. Het geluid was inderdaad heel erg slecht. Na de pauze was het gelukkig een stuk beter. Jammer dat het zo heeft moeten zijn maar al met al hebben we er toch een feest van gemaakt

    /   Reply  / 
 482. Miranda

  hallo ik vondt het echt super.
  ik ben donderdag 8 juni geweest en wij zaten op de 1e ring.
  het de files dat weet je van tevoren gewoon op tijd weggaan.
  als het aan mij ligt volgend jaar weer.
  rene,gorden en gerard bedankt voor de gezellige avond

    /   Reply  / 
 483. Chavelli

  Geweldig jongens, een concert in de arena…
  Het was zo stinkend warm en benauwd in die hut, dat mijn vriend onwel was geworden al voor aanvang van de show. Bij de EHBO geweest, bloeddruk gemeten, hartslag gemeten en omdat zodra we de EHBO uitstapten mijn vriend weer onwel werd is ons aangeraden om naar huis toe te gaan. Dus zonder wat te hebben gezien van het concert kon ik zo weer retour naar huis (na eerst een half uur terug te hebben gelopen naar de parkeerplaats, waar we heen gelootst waren omdat men de rest van de buurt afgesloten had) Leuk hoor, zo’n avondje; kaarten €27.50 per stuk en nog eens €8.00 aan parkeerkosten.
  Je klachten kun je alleen op een betaald 0900-nummer kwijt, alsof het nog niet genoeg geld heeft gekost voor mij en alsof ze nog niet voldoende hebben verdiend aan al die kaarten.
  Volgend jaar weer…

    /   Reply  / 
 484. hetty

  jammer,jammer,jammer.
  we hadden ons er zo op verheugd,maar het werd een grote teleurstelling.
  het hele concert was echt niet te verstaan ,aan de hand van de tekst op het scherm wisten we wat er gezongen werd. in de krant staat wel dat je dat weet van de arena,dus dat je dan niet naar een concert in de arena moet gaan, maar als we dat niet zouden doen dan zou het voor de toppers een duur grapje geworden zijn.dus de volgende keer toppers NIET IN DE ARENA!!!!!!

    /   Reply  / 
 485. Net

  Wat een kl*tezooi zeg….heb er 3,5 uur over gereden, wat normaal een uurtje rijden is, dus de irritatie was alom aanwezig in de auto.Net boven aangekomen op de 2e ring, begon het concert, terwijl de helft van de groep nog in de grote rij voor de wc stond. 12 Pisbakken voor heren, 3 damestoiletten, ook zo fijn geregeld. 13 Euro voor 5 kleine bekertjes lauw water en 1 bier…van de zotte zeg…snikheet in die arena en dan lauw water verkopen. Slecht geluid ook nog eens….de mazzel met de Toppers en Arena…zo’n slecht georganiseerde kolerezooi heb ik nog nooit meegemaakt en ik heb toch al heel wat concerten gezien inmiddels…

    /   Reply  / 
 486. Monique

  Helemaal gewellllllllldig!!!!
  Op het veld, rij 14, super plekje, super geluid [gelukkig]zelfs de warmte viel reuze mee zo laag op de grond, zal bovenin wel anders zijn geweest.
  Helemaal top!!!!!!!

    /   Reply  / 
 487. gom

  Toppers hoort een feest te zijn! Maar dit was het zeker niet.
  De zang maar zeker de muziek was zeeeeeer slecht, liedjes waren slecht te horen, pas als je de tekst las wist je welk liedje ze zongen.
  Ik weet zeker dat het niet aan gordon,gerard en rene heeft gelegen maar aan de arena en de techniek.

  KLACHTEN MELDEN !!!!!

  Ik wil nog 1 ding kwijt!! Als je een top avond heb gehad wees dan blij en zeik dan niet over de mensen met een negatiefe ervaring.

    /   Reply  / 
 488. renate

  8 juni voor het eerst naar de toppers geweest en ik vond het SUPER
  voor herhaling vatbaar
  wat een sfeer super echt een aanrader

    /   Reply  / 
 489. cindy

  wij zijn gisterenavond(de laatste avond)geweest.wij waren rond 16.00 vertrokken en hadden bijna geen file en waren er dus al rond 17.15.om 19.30 in de rij gaan staan met veel bewolking en zaten rond 20.15 op onze plek in de arena.toen het concert begon was het voor de rest van de avond eigenlijk 1 groot feest.alleen onze eerste gekochte arenakaart deed het niet en na afloop hebben we van 0.15 tot 1.45 vast gestaan met nog meer anderen in de parkeergarage van de arena.dus dat was wel weer slecht geregeld.voor de rest buiten dat de drankjes alleen al 3,25 euro zowat koste was het eigenlijk 1 groot feest.wij zaten in vak 119 eerste ring en hadden goed zicht en prima geluid.volgend jaar ga ik denk ik vast weer.alleen mijn man niet die heeft zijn buik vol van het zo lange wachten in de parkeergarage.de rest van de avond vond hij prima.

    /   Reply  / 
 490. Saskia

  Ik vind het belachelijk dat er zoveel geklaagd word over de Toppers.
  Je weet dat in de Arena het geluid niet op en top is,maar voor de rest was het gisteravond een SUPERFEEST !!!!!!
  De muziek was in ring 1 Super en de mannen hebben er veel aan gedaan om het feest compleet te maken.
  GEWELDIG.

    /   Reply  / 
 491. Coen Kruijt en Denise Tomassen

  Ik betaal het duurste kaartje, zit ik nog op de eerste ring.
  Ik denk betaal me gek, kan ik polonaise, inhaken, podium aanraken enz enz. nee hoor, stond met zweet armen tegen mijn buurvrouw aan te rijden op de 1e ring.

  Wie zijn die mensen dan die daar beneden staan, mijn inmiddels met mijn zweet besmeurde buurvrouw vertelde dat 6 vrienden van haar, met hetzelfde kaartje en prijs wel beneden waren bij het podium.

  Hoe dan ?

  Gewoon geluk hebben dat je dat kaartje krijgt

  Leuk maar NOOIT MEER !
  Als je de hoofdprijs betaald en dan geluk moet hebben om daar beneden te MOGEN dansen.
  !!! IK VOEL ME GENAAID !!!

    /   Reply  / 
 492. Monique

  Je kon gewoon veldkaartjes bestellen, waar ik absoluut geen spijt van heb.

    /   Reply  / 
 493. Martijn

  Gisteravond (de laatste) naar de Toppers geweest. Vele concerten heb ik in het verleden bezocht maar nog nooit zo’n slecht geluid gehoort. Wat een ongelooflijke amateuristische bende. Ja, zegt men, op de eerste ring was het beter. Mensen, mensen, het geluid moet overal goed zijn. Vele nummers waren niet eens te verstaan. Galmbak Arena, nooooooooit meer, zonde van het geld. Gewoon een beetje spelen met een bal, de rest kan deze closetpot gewoon niet aan.

    /   Reply  / 
 494. Monique

  Gisteravond voor de 1e keer op dit megafeest geweest. Het was fantastisch! We hadden dan ook wel SUPERplaatsen (veldkaarten, rij 2). Helemaal geweldig! Toppers, bedankt! Wij komen volgend jaar weer!

    /   Reply  / 
 495. Paul

  Wat klagen jullie toch behoorlijk uit jullie nek, kom op zeg!!! Jullie wisten hoe slecht het geluid kon zijn, al op de tweede concert overstroomd al galmbak vol met klachten, toch gingen jullie naar de concert, dus moet je niet zo lopen klagen, want het is jullie probleem, niet de toppers, want jullie betalen ervoor, jullie willen er heen, als welbekende probleem waarom hebben jullie dan een kaartje gekocht als het geluid zo slecht kan zijn, had je beter moeten weten, andere kant niet de toppers de schuld geven, maar geluidtechisch al deden ze enorm hun best om mooi geluid weer te geven, maar ja als het niet kan, dan is het jammer, maar ik ben expres niet gegaan, concert 2005 was ook al het geval en concert 2006 ook, dus….maar ik wacht mooi af op een leuke dvdje, vind ik nog veel leuker en mooier om te zien.Het spijt me oprecht voor diegen die dupe werd van het geluid, maar ja…ik hoop nu ook dat de toppers naar de kuip gaan in 2008!!! Wie weet, ga ik wel heen.

    /   Reply  / 
 496. Wilma _JOLING

  ik ben het wel met paul eens, en ik was er ook die avond en voor mij kon de avond niet meer stuk het was echt super! hun kunnen er inderdaad niks aan doen en wat maakt dat uurtje slechte geluid nou uit, oke van mij mogen jullie je geld terug enzo maar ga niet zeuren op gerard gordon en rene want dat verdienen ze niet het zijn super mensen!

    /   Reply  / 
 497. Wilma _JOLING

  JULLIE ZIJN SUPER!! GA ZO DOOR, WE LOVE YOU!

    /   Reply  / 
 498. Paul

  Goh, wat ik nog steeds niet snap, er waren reacties van de ring 2 dat vele onder hen het geluid zeer goed hebben ontvangen, terwijl nog eens dezelfde publiek in de ring 2 juist het geluid galmen en zeer slecht hoorden, weet je voor diegene die zitten klagen om dezelfde geluid, moeten hun oren maar eens goed nakijken en grondig schoonmaken, dat is het punt!!!! Jaarlijks kampen met problemen het gehoor door harde lawaai van discotheken, concerten, walkman, ipod etc, onder vele jongeren met gehoorproblemen, weet je dan past horen ze gegalm geluid, tsjaa eigen schuld, want blootstelling bij zeer harde geluid is juist schalige beschadigd voor de trommelvlies. Wie meerdere malen naar de popconcerten gaat krijgt daar mee te maken.

  Fijn voor diegene die topavond hebben gehad bij de toppers en ook voor jou Wilma-Joling.

    /   Reply  / 
 499. A

  Gisteravond naar Toppers geweest en wij zaten op ring 2. Na alle klachten toch wel een beetje onzeker heen gegaan,maar alles is heel erg meegevallen. Wij hebben alle teksten duidelijk kunnen horen. Af en toe galmde het wel een beetje, maar goed daar staat de Arena om bekend. Wij hebben er geen last van gehad en het was voor ons niet storend.
  Verder een super avond gehad, het was echt een mooie show! Jammer dat de techniek de eerste avonden niet best was, maar wat wij aan klachten gelezen hebben hebben wij gisteravond niet meegemaakt. Tja, als je echt alles perfect wil hebben moet je een kaartje kopen voor op het veld, dan weet je zeker dat je alles goed kunt zien, horen en dat je beter kunt dansen! De prijzen voor drinken, parkeren etc. waren inderdaad belachelijk duur, maar goed dat kun je ook verwachten bij zulke evenementen. Jammer voor de mensen die het minder leuk hebben gehad! Wij vonden het in ieder geval te gek!!

    /   Reply  / 
 500. marjan

  hoi allemaal gister naar de toppers geweest en het was een geweldig feest, zaten op ring 2 en het geluid was ok,

    /   Reply  / 
 501. Deeb

  Het was echt een super feest. Al dacht de meneer achetr mij er anders over, die was denk ik verplicht omdat het toch een gratis kaartje was. Wat een zuur gezicht zeg. Ik denk dat deze mensen het inderdaad niet leuk vonden en dan is alles fout. Als je het zelf maar gzellig maakt, wij konden in ieder geval alles horen en meezingen in rang 2 . Ik vond het super, mag ik van u een lift meneer, toe laat me hier niet staan

    /   Reply  / 
 502. Ikkezelf

  Ik ben gisterenavond geweest, na 3 uur file en in een feeststemming om 21.00 aangekomen op onze plaatsen in de 2 de ring, we zatten op de 1 na bovenste rij.

  We komen eraan vond een 1 of andere onverlaat het nodig om te spugen (nee geen kots gewoon spuug),en dan wel op het stoeltje waar ik moest gaan zitten, na wat heen en weer geouwehoer maar besloten om te blijven staan :-d (je kan, door mijn omvang, niet makelijk langs mij heen kijken) 15 minuten later had hij het toch schoongemaakt (lol)

  afijn, ik heb echt genoten van het concert, maar ik heb het geluid in de arena beter gehoord, het galmde echt behoorlijk, maar we hopen maar dat het geluid de volgende x beter is, of dat ze verstandig worden en naar de kuip verhuizen (is veeeeeel beter)

  Enne wij stonden ergens op het bedrijventerrein, 15 minuutjes lopen, en het was helemaal gratis en ook zonder file/wachttijden thuis gekomen.

  Tipje geef alle mensen van ring 2 een dvdtje kado, kunnen ze thuis nagenieten (lol)

    /   Reply  / 
 503. Paul

  Voor gedupeerden groep mensen in de ring 2 heb ik wel een gouden tip voor de toppers: gratis dvd, cd en gratis naar de toppers in concert 2008!!! Ik denk daarmee ze hier heel blij mee kan maken, zeker weten!!!

    /   Reply  / 
 504. Anne

  Ja het geluid was een drama. Ben samen met mijn dochterje geweest op 1 juni,en ja het was echt slecht te horen, als ze praten kon je t al niet verstaan.
  Jammer hoor maar het was net als de vorige keer wel reuze gezellig. Volgende keer gaan we voor veld kaarten!!!!!!!!!3280

    /   Reply  / 
 505. Henri

  Paul,

  In mijn ogen heb je een paar dingen echt niet begrepen. Voorafgaand aan dat: nee, ik ben NIET één van de geluidsklagers.

  * Je zegt: “Jullie wisten hoe slecht het geluid kon zijn, al op de tweede concert overstroomd al galmbak vol met klachten, toch gingen jullie naar de concert, dus moet je niet zo lopen klagen”
  Dit slaat werkelijk helemaal nergens op. Vele mensen hadden hun kaartjes ALLANG gekocht, velen zelfs al in eind 2006. Moet je dan omdat anderen na het tweede concert zeggen dat er slechte geluidskwaliteit is, maar wegblijven en je honderden euro’s maar weggooien? Zoals het nu vanaf jou overkomt, heeft iedereen z’n kaartje gekocht na het tweede concert en wist iedereen dat de kwaliteit slecht is. Niet dus, de kaartjes waren vaak allang van tevoren gekocht.

  * Je zegt: “dus moet je niet zo lopen klagen, want het is jullie probleem, niet de toppers, want jullie betalen ervoor”
  Wederom: slaat nergens op. Dus alles wat je zelf wilt en waar je voor betaalt, mag je niet over klagen? Dus als jij een auto koopt en er is iets mis met de auto, dan mag je daar niet over klagen. “Want het is toch jouw probleem, niet die van de garage, want jij betaalt er voor.”

  * Verder zeg je: “Goh, wat ik nog steeds niet snap, er waren reacties van de ring 2 dat vele onder hen het geluid zeer goed hebben ontvangen, terwijl nog eens dezelfde publiek in de ring 2 juist het geluid galmen en zeer slecht hoorden, weet je voor diegene die zitten klagen om dezelfde geluid, moeten hun oren maar eens goed nakijken en grondig schoonmaken, dat is het punt!!!!”
  Oftewel: iedereen die klaagt, heeft last van z’n oren. Wat vreemd zeg, dat de toppers dan toch hun excuses voor de slechte geluidskwaliteit aanbieden. Dat zou dan niet moeten, want het geluid was toch prima, alleen al die mensen die klagen hebben gewoon last van hun oren. Toch? Bekijk deze link eens: http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/components/actueel/rtlnieuws/2007/06_juni/04/binnenland/0604_0715_Toppers_excuses_galmbak.xml

  Je trekt wel erg snel conclusies zonder na te denken waar je over praat. En dat terwijl je er zelf niet eens bent geweest! Dus hoe kun jij nou beoordelen of het geluid inderdaad slecht was of niet en of het terecht is om daarover te klagen? Dat kan je niet, alleen maar op basis van andermans verhalen. Jammer.

  Overigens heb ik een fantastische avond gehad. Ik heb niet echt last gehad van slecht geluid en de show an sich was gewoon al super!!! Volgend jaar weer, slecht geluid of niet ;-) !

    /   Reply  / 
 506. J Kroeze

  Wij waren met 27 man in de Amsterdam Arena tweede ring.
  iedereen dacht een leuke avond mee te maken.
  alle 27 hadden ze opmerkingen of klachten over het geluid.
  het was bar en bar slecht!

  voor meer als 1500 euro aan kaarten,. weg gegooid geld !

  Als het zo moet, hoeven ze in iedergeval niet meer te denken aan een Toppers 2008.
  een blamache,amateuristisch, een Hobby kit voor het geluid >?

  voorgaande jaren was het top. NU dik onder de maat.
  Laat ze maar komen met hun tegemoet koming.
  Anders zijn wij er klaar mee. En gaan we gewoon naar een ander ”volksfeest”

    /   Reply  / 
 507. Linda

  Wij zijn donderdag naar de toppers geweest en het was SUPER!! We zaten bovenin, maar het zicht en het geluid was goed.
  Alleen jammer dat we tot half 2 ‘s nachts hebben moeten wachten totdat we onze reis naar huis konden beginnen, maar daar houd je rekening mee als je met de auto gaat.

    /   Reply  / 
 508. K de Wit

  Hallo7 Juni naar Toppers in Concert geweest.
  Wij zijn halverwege de 2e helft van het concert maar weggegaan vanwege het ontzettend slechte bijna onverstaanbare geluid.
  Moet je hier zoveel geld voor betalen??!!!
  Wij zaten 2e ring zowat bijna op het dak en het was een en al galm die je hoorde, het is goed dat er grote schermen hingen waar
  de tekst van het liedje opstond anders kon je bijna niet horen welk liedje ze zongen, laat staan de muziek, die hoorde je bijna helemaal niet.
  Wij zijn 2 keer naar Marco Borsato geweest en dat klonk perfect, dit was echt een afgang.

    /   Reply  / 
 509. Belinda

  hallo…

  wij zijn 6 juni naar de Toppers geweest en het was in 1 woord GEWELDIG! Wij vonden het echt een topfeest!!! Hadden plaatsen op het veld. Konden alles goed horen en redelijk goed zien. Wat een fesst. Echt voor herhaling vatbaar. Wij zijn er volgend jaar zeker bij! Go toppers!!!!

  Enigste verveldende was dat wij duur betaald hadden voor kaarten op het veld
  ( we stonden echt vooraan ) en dat je dan altijd mensen hebt die voor de goedkoopste prijs de beste plek willen. Er waren gewoon mensen die eigenlijk kaarten voor de 2e ring hadden gekocht en dus vrijwel boven aan zouden zitten die gewoon hadden bedacht dat ze ook op het veld gingen staan. Erg jammer dat wij dan duur betalen daarvoor en zulke mensen het voor je verpesten!!!

    /   Reply  / 
 510. Thijs

  Beste Toppers,

  Vorig jaar ben ik bij jullie show geweest! Toen was het geluid al dramatisch, wij hoorden het echt slecht. Dit komt niet door jullie maar door de Arena. Jullie geven een geweldige show, maar als de meezing liedjes niet aanslaan omdat het publiek het jullie niet verstaat heeft het geen zin. Jullie willen en geven een meezing show, dat gaat niet zo.
  Daarom een voorstel:

  - kom naar het philips stadion in Eindhoven -

  Het is wel wat kleiner maar het geluid SUPER!

  Ik ben erbij Guus Meeuwis geweest en dat was subliem en goed te verstaan.
  Dus tot volgend jaar in EIndhoven.

  Groetjes

    /   Reply  / 
 511. diane

  nou,ik vind het vaak grote onzin wat hier vertelt wordt ,want het was gewoon een mega show,in een woord geweldig!!zowel het licht als het geluid ,de hele show was voor ons TOP en we zaten toch ook in ring 2,volgend jaar meteen weer!!maar sommige mensen vinden het gewoon heerlijk om negatief te zijn .nou wij hebben genoten.

    /   Reply  / 
 512. harma

  Tjonge tjonge tjonge wat een gezeur zeg. Wij zijn vrijdag geweest nou het was echt TOPPIE. Probeer eens te genieten zeg van deze leuke mannen. Geer, Goor en Rene zijn voor ons echte TOPPERS.

    /   Reply  / 
 513. Tummers

  Bij het concert van de Toppers was een Gospelkoor. Wie kan me vertellen hoe het nummer heet die ze hebben gezongen.

    /   Reply  / 
 514. Monique

  Hey hallo allemaal wat balen voor die mensen waar het geluid van tegen gevallen is tijdens het concert, wij zijn 6 Juni naar het concert geweest wij hadden plekken op het veld rij 27 , wij hebben gelukkig ENORM genoten en zijn heerlijk uit ons dak gegaan, ik kan iedereen een volgende keer een plekje tenemen op het veld, andere keer zaten wij in de eerste ring vonden dat niet echt een s6 maar ondanks dat toch ook zeker genoten, maar nu dat we op het veld hebben gezeten (geswingd) willen wij alleen nog maar daar zitten!!! hopenlijk volgend jaar weer een toppers!!! groetjes Monique

    /   Reply  / 
 515. Ton van den Goorbergh

  Op naar de Arenatoppers.
  Wat een geluk zeg dat er 3 echte toppers waren: Engelbert Humperding, Lee Towers en Stefan Evers.
  Want als je alleen maar naar die veelal valszingende 3 amateuristische frontmen G. Jodel (broer van Olga L. zeker), R. Froger (was het wel vol te houden jonge?) en die “wat een feest” en totaal niet zingen kennende nicht Gordon moet luisteren, jeetjemineetje.
  Maaaaar, toegeven, de sfeer was goed, schitterend podium, leuke samenstelling, voorstellingen en dansers. Dus toch geslaagd.
  Volgend jaar zou de organisator er toch goed aan doen met alleen echte proftoppers te werken!!!!!!!

    /   Reply  / 
 516. henny

  vrijdag 8 juni naar de toppers geweest
  rene kwam niet goed uit met het geluid
  als het aan het geluid zou liggen moeten alle artiesten daar toch last van hebben?
  Edwin Everts was de topper !!

    /   Reply  / 
 517. Henri

  Aan Ton van den Goorbergh:

  Waarom ga je in vredesnaam dan naar de toppers als je bij voorbaat al niets aan de “drie valszingende amateurs” vindt? Ik bedoel: het is toch geen verplichting, je hoeft er toch niet naartoe? Zoek dan een concert uit die voor jou wel als toppers door de beugel kan gaan. Getuigt niet echt van handigheid trouwens om veel geld voor een kaartje neer te tellen waarbij je van te voren al weet dat je de hoofdartiesten niet leuk vindt. Ik kan me niet voorstellen dat je het kaartje hebt gekocht voor alleen de gasttoppers.

  Oh ja, ter info voor je eigen toppersarchief: volgens mij is het “Edwin” Evers… ;-)

    /   Reply  / 
 518. moontje

  Het geluid is nooit goed geweest in de Arena.
  Bij alle concerten waar ik geweest ben, kon ik nooit verstaan als ze aan het praten waren.
  En toch heb ik het heel erg leuk gehad. Het was een groot feest.
  Volgend jaar weer.

    /   Reply  / 
 519. JUMBO

  Bij mij staat de tv nu aan, wat ben ik blij geen kaartjes gekocht te hebben. zonder geluid ziet het er leuk uit en iedereen is zo te zien in feest stemming. maar heeft nu niemand in de gaten dat de Toppers zelf niet verstaanbaar zijn, wat een aanfluiting.

    /   Reply  / 
 520. sandra huizer

  ik hoor iedereen klagen over het geluid!
  het is toch een algemeen feit dat het slecht is in de arena. doe het volgend jaar maar in arnhem daar heb ik nog nooit klachten over gehoord. marco was ook super!
  toch jammer voor alle fans die er zoveel geld voor hebben betaald.

  groetjes arnhem

    /   Reply  / 
 521. renate langedijk

  Ik heb net het concert gezien op tv en ben blij het nu goed te horen, Ik was een v/d velen op de tweede ring en moest erg mijn best doen om een nummer te herkennen, als ik het dan ongeveer had herkent moest ik weer m’n best doen om het te volgen.Het galmde gigantisch. Echt WAARDELOOS! Maar nu kon ik dus goed horen hoe leuk het eigenlijk was….Hoop op een leuke compensatie voor deze blunder.

    /   Reply  / 
 522. Tamara

  Ik ben Donderdag 7 Juni geweest, nou het was echt TOPPIE!!! Niks op aan te merken, aan het geluid, ik zat op het veld, 1e rang, alles was goed verstaanbaar, de teksten waren goed te lezen, en alles op het podium was prima te volgen, kortom HE-LE-MAAL geen klachten!!! IK GA VOLGEND JAAR ZEKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR WEER!!!
  GERARD*GORDON*RENE JULLIE ZIJN ECHTE TOPPERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 523. Silvia

  Wat ben ik blij dat ik naar de eerste uitzending op tv heb gekeken .
  Ik heb eidelijk het eerst deel van de show gehoord.
  Heb nu tenminste lekker kunnen mee zingen.
  Want in de arena was dat echt bar en boos.
  Kon er werkelijk niets van verstaan.
  Ben erg benieuwd wat onze compensatie word,voor deze avond.
  Als het aan mij ligt ben ik tevreden met een DVD van dit concert.
  Kan ik het thuis nog even lekker over nieuw doen.

    /   Reply  / 
 524. rene

  Nog steeds niks van de FLoppers &^%$# Schandalige zakkenvullers.

    /   Reply  / 
 525. Paul

  Ik ben op 2 juni naar de Toppers geweest. Ik heb geen commentaar op de Toppers zelf, maar het geluid was bedroevend. Een onacceptabele fout van de techniek. De Toppers hebben in de loop van zondag 3 juni wel toegegeven dat er wat fout is gegaan en een regeling beloofd. We zijn nu drie weken verder en alles blijft stil. Ook Rocket management reageert niet op brieven en e-mails. Een fout maken is een, toegeven is twee, maar dan vervolgens de boel doodzwijgen is dodelijk. Beste Toppers neem je verantwoordelijkheid, anders zal de markt z’n werk wel doen.

    /   Reply  / 
 526. valentijn straks

  ik vind het schandalig dat ik kaarten heb gekocht via een buro en ik heb er €95 per stuk voor betaald en samen met mijn vrouw zat ik daar voor €202. we kregen plaaten op de ena bovenste ring. we zaten tussen mensen die maar €27,50 voor een kaart hebben betaald.
  wie kan mij adviseren???
  onlineticketshop heet het bedrijf

    /   Reply  / 
 527. Anoniem

  schrijf een klachtenbrief naar dat bedrijf

    /   Reply  / 
 528. Carin

  Ik was ook zaterdag 2 juni bij Toppers, ja zat niet goed in de tweede ring.Echt heel slecht te verstaan.
  Maar ik ben hier nu eens aan het kijken of er nu al iets geregeld is voor de gedupeerde, ik heb helemaal niks meer gehoord.

    /   Reply  / 
 529. rina

  wie heeft al iets gehoord over een vergoeding ivm het slechte geluid tijdens het concert op 2 juni??
  toen is verteld dat er na afloop van alle concerten gekeken zou worden naar een passende vergoeding. ik heb nog niets gehoord, wie wel of weet iets??
  in de media hoor je ook niets meer hierover.
  wie o wie weet iets??

    /   Reply  / 
 530. carin

  Nou al iets gehoord????? nooit meer iets gehoord.
  Dacht al dat ze mij vergeten waren, maar jij hebt dus ook niet meer gehoord.
  Fraai is dat.

    /   Reply  / 
 531. carin

  Ja hoor, nu krijgt iedereen een cd, ze hebben de adressen.
  En ik nou, ik heb mijn kaartjes geruild, omdat ik niet kon.Dus geruild via marktplaats voor 2 juni, dus ik krijg waarschijnlijk niks.

  Toppers maken geluidsproblemen bij concert goed
  Uitgegeven op vrijdag 31 augustus 2007 om 17:55:27

  (Novum) – Gerard Joling, Gordon en René Froger willen iets doen voor de concertgangers die op 2 juni werden gedupeerd door een geluidsstoring. Alle mensen die tijdens het concert van de Toppers op de tweede ring van de Amsterdamse ArenA zaten, krijgen een speciale cd toegestuurd. Dat maakte de organisator van het concert vrijdag bekend.

  De geluidsstoring werd veroorzaakt door een technisch mankement op een gedeelte van de tweede ring van het voetbalstadion. Toen werd ingegrepen, raakt de balans verstoord en heeft een deel van het publiek ‘niet optimaal kunnen genieten’, zo schrijft de organisatie in een verklaring.

  Anders dan het live-album Toppers in Concert 2007, bevat het dubbelalbum de gehele concertregistratie. De cd komt niet in de winkel te liggen. Omdat de ticketverkoop via het reserveringsbedrijf Ticketpoint verliep, kan de organisatie precies nagaan wie op de tweede ring zat. Gedupeerden hoeven geen contact op te nemen. Zij krijgen de plaat automatisch toegestuurd.

  De drie zangers stonden begin juni zes keer in een uitverkochte ArenA. In totaal bezochten 360 duizend mensen de optredens.

    /   Reply  / 
 532. sandra

  nou we wachten maar af dan he . we moeten wel maar of ik nou zit te wachten op een speciale cd weet ik niet

    /   Reply  / 
 533. sandra

  nou we wachten maar af dan he . we moeten wel maar of ik nou zit te wachten op een speciale cd weet ik niet

    /   Reply  / 
 534. Bram

  Tja, je moet zoiezo niet naar zo’n nichterig concert gaan. Sorry, maar die kerels waren echt OVER THE TOP met een hun glitter gewaden etc. ::kotst:: Ik krijg er alleem maar slechte rillingen van.

  Mag ik jullie vragen waarom jullie toppers zo leuk vinden? Ja ze kunnen zingen, maar alles schreeuwt gewoon FOUT! :S
  Ik kan dan ook werkelijk oprecht niet begrijpen dat ze arenas vol krijgen.

    /   Reply  / 
 535. Bram

  Tja, je moet zoiezo niet naar zo’n nichterig concert gaan. Sorry, maar die kerels waren echt OVER THE TOP met een hun glitter gewaden etc. ::kotst:: Ik krijg er alleem maar slechte rillingen van.

  Mag ik jullie vragen waarom jullie toppers zo leuk vinden? Ja ze kunnen zingen, maar alles schreeuwt gewoon FOUT! :S
  Ik kan dan ook werkelijk oprecht niet begrijpen dat ze arenas vol krijgen.

    /   Reply  / 
 536. Bram

  die foto van gerard alleen al..

    /   Reply  / 
 537. Bram

  die foto van gerard alleen al..

    /   Reply  / 
 538. van Son.AG.

  Verplichte rolstoel plaats waar de helft van het podium maar te zien was en van het concert bijna niets verstaan .
  Op de ring waar de rolstoelplaatsen zijn gaat het geluid rond en versta je niets van wat er gezegt wordt tijdens het concert.
  is het niet mogelijk om een punt van de vloer bij het podium voor rolstoelers met begeleiders te gebruiken.
  Wij betalen toch ook de volle mep voor het concert.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>