Thema Toppers in Concert 2012: The Loveboat Edition

De eerste Toppers in Concert-avond die voor 2012 in de voorverkoop gaat is zaterdag 19 mei. Dan zullen Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom de Arena vullen voor het achtste jaar op rij. Het lege plekje van Gordon wordt vooralsnog niet opgevuld door een vaste vierde Topper, wel heeft het trio twee gastoptredens weten te regelen van artiesten die favoriet waren voor dit baantje: Paul de Leeuw en Glennis Grace. De organisatie heeft meteen bekend gemaakt wat de dresscode wordt voor de 2012-editie: Glitter Marine White & Blue. Want het is Toppers in Concert 2012: The Love Boat Edition.

De voorverkoop begint maandag 12 december. Vermoedelijk zal Toppers in Concert 2012 meerdere avond beslaan, ik voorzie dat vrijdag 18 en donderdag 17 mei ook nog wel in de verkoop gaan. De organisatie zal later nog meer gastoptredens bekendmaken.

Het ultieme verkooppraatje van Toppers in Concert zelf: “Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en de Guest Stars Paul de Leeuw en Glennis Grace zorgen voor het meest extravagante en ‘over de top’ showspektakel ooit. DIT MAG JE NIET MISSEN!!!”

Update klik hier: Toppers In Concert 2012: help, er is een dresscode! (tips)

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Thema Toppers in Concert 2012: The Loveboat Edition

 1. @lbert

  Tja en toch vind ik de line up zonder Gordon een stuk minder, niet omdat hij nou een super zanger is, maar hij bracht wel showspektakel, en nu moet Gerard tegen de 2 niet showmannen op boksen, ben heel benieuwd hoe het zal uitpakken, vooralsnog zeg ik nee tegen gaan in 2012

    /   Reply  / 
 2. Megan

  Heb enorm veel zin in het concert, vind het ook jammer dat Gordon niet mee doet dit jaar. Dat is toch wel een gangmaker.

  Ik heb zojuist mijn toppers outfit al gekocht bij http://www.topperskleding.nl Suoer leuk marine jurkje met een Boa.

    /   Reply  / 
 3. Marjo

  Ik vind het echt leuk dat Paul de Leeuw ook komt. Ik ben ook bij een eerder concert van hem geweest.
  Mijn pakje ga ik bij http://www.toppers-dresscode.nl kopen. Ik ga niet voor een jurkje zoals Megan, ik wil als kapitein :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>