Miss Montreal’s I Am Hunter videopremière

Hoe vaker ik I Am Hunter hoor, hoe lekkerder die plaat wordt! Deze week stijgt de track naar 20 in de Single Top 100, en gisteren ging de officiële videoclip in première.

De video is vrij basic. Een concertsetting met tussendoor backstage zwart-wit beelden. Maar het is sowieso altijd fijn om Paradiso in een clip te zien, en de sfeer was er duidelijk uitstekend. Klik hier voor de Hit of Shit poll die eerder op NLpop verscheen.

Prijsvraag
Miss Montreal’s gelijknamige album, dat deze week op 5 binnenkomt in de Album Top 100, is deze week 3FM Album van de Week. Het popstation heeft ook een prijsvraag: klik hier om mee te doen en kans te maken op het album.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Miss Montreal’s I Am Hunter videopremière

 1. inge

  Live is ze niet om aan te horen. Heb haar vorig jaar bij Helden van Amstel Live gezien, en het was erg rommelig en slecht te verstaan.

  Maar het nummer klinkt wel lekker!

    /   Reply  / 
 2. Bastian

  Vind haar live ook wat matig, maar op plaat en zeker in dit nummer vind ik het allemaal erg goed klinken. Goed nummer Miss Montreal!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>