Win een huiskamerconcert van Nielson

Hoewel Nielson niet als de winnaar van De Beste Singer-Songwriter van Nederland uit de bus kwam, is hij door de show wel in één klap een bekende zanger geworden. Met Beauty & De Brains scoorde hij van alle deelnemers de grootste hit.

Vrijdag 31 augustus geeft Nielson een optreden in Jimmy Woo in Amsterdam, ter gelegenheid van de lancering van de website beautyandthe.com

Beautyandthe.com biedt vrouwen de mogelijkheid om zelf reviews te schrijven over beautyproducten en behandelingen. Naast die recensies biedt de site ook beauty-info, interviews met celebs, shop tips tot advies & deals. Via die site kan je nu een meet & greet en een uniek huiskamerconcert van Nielson winnen.

Schrijf een ode in maximaal 500 woorden voor iemand die jij bijzonder vindt en het verdient om in het zonnetje te worden gezet. wie zou jij een ode willen geven? Wie is voor jou zo bijzonder dat hij of zij het verdient om in het zonnetje te worden Begin je stuk met “Beauty and the…” en maak de zin zelf af. De leukste, liefste of gekste ode wint.

Like eerst de Facebookpagina’s van Nielson en van Beautyandthe.
Stuur je ode voor woensdag 19 september naar [email protected]


Video op Youtube

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>