Hit of Shit: Hummingville – Big Blue Monsters

Bijzonder kunstzinnige videoclip bij Big Blue Monsters • Nieuwe single Hummingville

De Nederlandse indie popband Hummingville heeft een bijzondere video uit bij hun nieuwe single Big Blue Monsters. De clip is volledig geanimeerd en vertelt het verhaal van een aandoenlijk monster op reis door een wonderlijke wereld.

De video is gemaakt door Iris Deppe, Tom Schrooten en Thijs Koole. Het hoofdkarakter is Sim, een salamanderachtig beest zonder armen. Gedurende zijn tocht door een karakteristiek en wonderlijk landschap verzamelt hij zijn vrienden. De beelden volgen de boog van de muziek, maar voegen een spannende ondertoon toe.

De single, afkomstig van Hummingville’s debuutalbum With An Elephant In A Room, is een sfeervol en intiem winterliedje, uitmondend in een groots strijkersarrangement.

Big Blue Monsters op iTunes

Hummingville - Big Blue Monsters

Loading ... Loading ...


Video op Youtube

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>