Geen gehaaste albumrelease O’G3NE

Voice of Holland-sensatie O’G3NE brengt eerst een aantal singles uit

Waar Sandra van Nieuwland en Julia van der Toorn er nog voor kozen om kort na hun deelname aan The Voice of Holland een album met covers (grotendeels uit de show) uit te brengen, kiezen de zusjes van O’G3NE een andere route.

‘We komen eerst met een aantal singles’, aldus Lisa, Amy en Shelley woensdag in RTL Boulevard. ‘Het gaat super goed. We hebben gezellig de kerst gevierd met onze ouders en onze vriendjes, ze waren blij dat ze ons ook een keer zagen.’

Een compleet O’G3NE-album hoeven we de komende maanden dus nog niet te verwachten, maar de meiden zijn al wel druk bezig met een opvolger voor hun TVOH-finalesingle Magic. ‘Dat gaat heel vet worden’, vertellen ze.

[videostrip guid="012019499"]

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen gehaaste albumrelease O’G3NE

  1. Yoshi

    Ondertussen heeft TVOH- 3 winnares, Leona Phillipo, naast een/twee geflopte singles, nog steeds geen debuut album… Zal deze ooit nog gaan komen? Ik betwijfel [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>