Nieuwe single Gers Pardoel is titelsong film

‘Nooit Meer Alleen’ bij de nieuwe animatiefilm Shaun het Schaap

Er komt een nieuwe single van Gers Pardoel aan. Het nummer ‘Nooit Meer Alleen’ doet in het concept vrijwel meteen denken aan zijn grootste hit-successen. Met de optimistische vibe die we zo goed van Gers kennen en een link met animatie.

Bij ‘Ik Neem Je Mee’ speelde animatie ook een rol. De bijbehorende videoclip is inmiddels een klassieker. Alleen op YouTube al zo’n 17,5 miljoen keer bekeken. ‘Ik Neem Je Mee’ staat bovendien op de 12de plek in de Single Top 100 Aller Tijden en is daarmee het hoogst genoteerde Nederlandstalige nummer in die ranglijst.

Gers’ tweede album De Toekomst Is Van Ons presteerde vorig jaar minder dan zijn doorbraakplaat Deze Wereld Is Van Jou, en de recensies waren gemixt. De single Louise werd wel een grote hit, inclusief ruim 4 miljoen views op YouTube.

Met ‘Nooit Meer Alleen’ zit Gers helemaal in zijn flow als jonge vader. Sowieso superslim om de single te koppelen aan een filmrelease. Dat genereert veel extra publiciteit, terwijl de song als albumtrack al acht maanden te beluisteren is.

Video: trailer Shaun het Schaap met commentaar Gers (2,5 minuut)

Foto: 3FM/HP van Velthoven

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>