Unieke reünie Total Touch voor finale Kunstbende

Video • Total Touch in originele bezetting bij elkaar voor eenmalige show

De legendarische jaren ’90-popband Total Touch zal eind deze maand eenmalig bij elkaar komen om de vijfentwintigste finale van Kunstbende te openen. Total Touch was in 1991 de eerste winnaar van Kunstbende in de muziekcategorie.

Broer Tjeerd en zus Trijntje Oosterhuis, Alvin en Berget Lewis, Caroline Dest, Hajo de Boer en Sanne Sybrandi komen op zaterdag 26 september weer bij elkaar, en zullen de Total Touch-hits spelen. Ze zijn al aan het repeteren.

Kaartverkoop op kunstbende.nl

Video: Total Touch repetitie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>