Nieuwe Miss Montreal is soepel en ongeforceerd

Single met Will Knox die eerder meeschreef aan Hungry van Dotan

Vrijdag kwam het nieuwe album Don’t Wake Me Up van Miss Montreal uit. Dat ging gepaard met een uitverkocht concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De plaat staat nu in de top 5 van de iTunes-albumchart. De eerste vier posities worden ingenomen door de overleden Prince dus dat is een sterke opening.

Een maand geleden kwam de single One Last Drink al uit en Miss Montreal promoot dit vijfde studioalbum verder met de nummers House Upon The Hill en het duet Thank You. Geschreven samen met de Engelse singer-songwriter Will Knox, die eerder onder meer met Dotan de hitsingle Hungry schreef.

Volgens mij zou dit weleens het beste Miss Montreal-album tot nu toe kunnen zijn. Ik weet niet, vergelijken blijft lastig, maar op een overtuigende manier klinkt deze plaat soepel en ongeforceerd. Het geheel heeft een meer natuurlijke flow, of zo.

Don’t Wake Me Up: SpotifyBol.comiTunes

Jouw oordeel: Miss Montreal - Don’t Wake Me Up

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: Albumsampler Don’t Wake Me Up

Videoclip: Thank You ft Will Knox

Miss Montreal live
3FM Speelplaats: House Upon The Hill & Tic Toc
RTL Late Night: House Upon The Hill & One Last Drink

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>