Check nieuw Nederlands supertalent Maya Lavelle

Theatrale, dromerige mix pop en electro in stijl Del Rey, Woodkid

Singer-songwriter en producer Maya Lavelle is gekozen om Nederland te vertegenwoordigen als filmcomponist in de Berlinale Talent Campus van het Filmfestival Berlijn. Waar komt dit 23-jarige supertalent ineens vandaan?

Volgens haar Wikipediapagina studeerde Maya aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast muziek voor films en reclames maakt ze een dromerige mix van pop en electro. In de stijl van onder meer Lana Del Rey en Woodkid. Hele bijzondere muziek. Kunstzinnig maar niet té vervreemdend. Veelbelovend!

Maya’s debuutsingle This Ain’t The End van afgelopen maart heeft op YouTube inmiddels meer dan 370 duizend plays. Dat mede dankzij een gerucht dat de song in The Walking Dead-finale te horen zou zijn. Van opvolger Free Your Mind is de videoclip al gelanceerd. Op 3 juni komt die single officieel uit.

This Ain’t The End: SpotifyDeezeriTunes
Free Your Mind: iTunes (pre-order)

Maya Lavelle - Free Your Mind

Loading ... Loading ...

Videoclip: Free Your Mind

Video: This Ain’t The End

Maya Lavelle: WebsiteTwitterFacebookInstagram

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Check nieuw Nederlands supertalent Maya Lavelle

 1. Johan van de Velde

  Dit klinkt allemaal wel aardig, maar ‘supertalent’ is misschien een beetje een premature accolade.

  Ik denk dat we eerst moeten afwachten wat deze (Nederlandse?) Maya nog meer te bieden heeft.

  Persoonlijk doet het mij niet zoveel en vind ik haar loodzware accent nogal afleidend.

    /   Reply  / 
 2. Lizzy

  Apart !!

    /   Reply  / 
 3. LERCY

  Eindelijk weer eens echt talent uit Nederland. Als we dit nou zouden sturen naar het songfestival ipv die overrated popmeisjes van O’GENE 😏. Maar ja dat zal wel niet gebeuren en daarom zullen wij ook nooit winnen. Maar dit is wel echt een talent zeg. Prachtig!

    /   Reply  / 
 4. Pieter van Berkel

  Heerlijk!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>