Hit of Shit: Ruben Annink – Ik Leef (video)

Titelsong van Angry Birds: De Film • Aanstormende kracht in Nederpop

Terwijl hij momenteel een hit scoort met Nu Of Nooit heeft Ruben Annink nog een single uit. Hij ontpopt zich als een aanstormende kracht in de Nederpop!

Ruben, die volgende week pas 18 wordt, deed in 2012 mee aan The Voice Kids. Hij kwam toen tot de Battle-ronde. En vorig jaar was hij een van de talenten in het laatste seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Niet lang daarna scoorde hij zijn eerste hit met Ali B en Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn.

Ruben bewijst dat je niet perse hoeft te winnen om verder te komen na deelname aan talentenshows. Het vrolijke liedje Ik Leef is tevens te horen tijdens de aftiteling van de Nederlandse versie van Angry Birds: De Film.

Ik Leef: SpotifyDeezeriTunes

Ruben Annink - Ik Leef

Loading ... Loading ...

Videoclip: Ik Leef

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Ruben Annink – Ik Leef (video)

  1. Johan an de Velde

    Aardig nummertje, maar niets bijzonders.

    Lijkt me geen hit.

    Is dit overigens niet gewoon een vertaalde cover?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>