Hit of Shit: Chef’Special – Amígo (video)

Nieuwe single met in videoclip beelden van Twenty One Pilots-tour

Na een kleine anderhalf jaar is er nieuwe single van Chef’Special. En de track, getiteld Amigo, is door 3FM voor komende week uitgeroepen tot Megahit!

Vorig jaar april werd Chef’Special bij de 3FM Awards beste band, maar dit jaar vielen Joshua, Wouter, Guido, Jan en Wouter daar buiten de prijzen. Dat kwam wellicht vooral door het uitblijven van nieuwe releases. In de tussentijd ging Chef’Special onder meer op tournee met Twenty One Pilots.

Niet gek dus dat 3FM de nieuwe single meteen pusht. Amigo is een lekker liedje in de herkenbare Chef’Special mix van pop, indie rock, funk, hiphop, reggae en ska. Momentopname: de track staat nu op 26 in de iTunes Top 100, heeft ruim 103 duizend views op YouTube, en zo’n 5700 plays op Spotify.

Amigo: SpotifyDeezeriTunes

Chef'Special - Amígo

Loading ... Loading ...

Videoclip: Amigo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>