Summer On You is NLpop Zomerhit van het Jaar!

Sam Feldt, Lucas & Steve en Wulf winnen met 25% van de stemmen

Niet Broederliefde, B-Brave of Martin Garrix, maar Sam Feldt, Lucas & Steve en Wulf hebben de NLpop Zomerhit van het Jaar 2016-uitverkiezing gewonnen!

Hun dance-anthem Summer On You wint overtuigend met een kwart van de stemmen. Op gedeelde tweede plaats One Night Stand van B-Brave met Sevn Alias en Jungle van Broederliefde (met allebei 13 procent), gevolgd door In The Name of Love van Martin Garrix en Bebe Rexha (met 12 procent).

Summer On You is een Nederlandse collaboratie van dj en producer Sam Feldt, het dj- en producersduo Lucas & Steve met de singer-songwriter Wulf. De single is inmiddels bekroond met platina, staat al drie maanden in de Single Top 100, en was eerder bij Radio 538 de Dance Smash en bij Slam! de Grandslam.

Eerdere winnaars zijn This Is What It Feels Like van Armin van Buuren met Trevor Guthrie (2013), Home van Dotan (2014) en Parijs van Kenny B (2015).

Summer On You: SpotifySoundCloudiTunes

Sam Feldt x Lucas & Steve ft Wulf - Summer On You

Loading ... Loading ...

Video: Summer On You (Single)

Video: Summer On You (Club Edit)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Summer On You is NLpop Zomerhit van het Jaar!

  1. BéTé

    Terechte winnaar (mijns inziens :) )

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>