Hit of Shit: Anouk – Burn (video)

Eerste officiële single van Fake It Till We Die is expliciete reckoning

Op 21 oktober komt het album Fake It Till We Die van Anouk uit. De zangeres lanceerde vandaag Burn als leadsingle. Het is een behoorlijk harde track!

We kregen eerder al het hitsig seksuele Down Daddy Down maar Burn wordt aangekondigd als de eerste officiële single van het album. “Burn motherfucker, burn motherfucker, burn in hell” is een soort afrekening met een geliefde. Anouk is echt een van de meest intrigerende Nederlandse artiesten ooit!

Als je Fake It Till We Die in de pre-order bestelt maak je kans op een meet & greet met Anouk rond een van haar concerten in de Ziggo Dome. Er staan drie grote shows gepland op 24 (uitverkocht), 27 en 31 mei 2017.

Burn: SpotifyDeezeriTunes

Anouk - Burn

Loading ... Loading ...

Videoclip: Burn

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Anouk – Burn (video)

  1. @lbert

    Raar dat Burn nu ineens de nieuwe eerste single is, erg kort na hwt terwcht geflopte Down Daddy Down, niet alles wat Anouk maakt veranderd meer in goud, times are chanching

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>