Hit of Shit: Nick & Simon & Laura – Hartenstrijd

Typisch receptmatige titelsong bij typische alles-komt-goed romcom

De nieuwe single van Nick en Simon is een opgewekte, vrolijke collaboratie met Laura Beekman. Zij is een singer-songwriter bekend van Giels Talentenjacht.

Hartenstrijd is de titelsong van de nieuwe Nederlandse romcom met dezelfde titel. De film draait vanaf 27 oktober in de bioscoop. Zo’n typische alles-komt-goed-film met ironisch toontje, volgepropt met BN’ers. Check trailer.

Dat ‘typische’ geldt eigenlijk ook voor het liedje. Het is een leuk nummer, maar zoals er al een dozijn films zoals Hartenstrijd bestaan, hebben we ook veel vaker dit soort optimistische, uptempo liefdesliedjes gehoord.

Deze films en liedjes zijn receptmatig. Maar ze werken wel! Grootse dramatiek past ook niet in de titelsong van zo’n film. Nick, Simon en Laura scoren momenteel sterk in de top 20 van de NL iTunes-chart!

Hartenstrijd: SpotifyDeezeriTunes

Nick & Simon & Laura - Hartenstrijd

Loading ... Loading ...

Videoclip: Hartenstrijd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>