Soundtrack en clubtour voor Sandra van Nieuwland

Liedjes van Sandra te horen in speelfilm en Amerikaanse tv-serie

Een jaar na de release van haar derde album Breaking New Ground gaat Sandra van Nieuwland stevig door. Haar bonustrack See You staat ook op de soundtrack van de film Fataal. En Sandra gaat de komende maanden weer touren!

See You is prachtige, emotionele ballade waarin Sandra’s stem mooi tot haar recht komt. Zo’n ballad is wellicht niet de meest hitlijstgevoelige release, maar dit valt wel perfect samen met de speelfilm en de start van de clubtour.

Nog een leuk nieuwtje. Het nummer Stop the Clocks van Breaking New Ground is te horen in een aflevering van de Amerikaanse tv-serie Lethal Weapon.

Sandra trekt met haar clubtour de komende weken langs Den Haag, Haarlem, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Zwolle, Almere, Utrecht en Leeuwarden.

See You: SpotifyiTunes

Sandra van Nieuwland - See You

Loading ... Loading ...

Teaser clubtour

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Soundtrack en clubtour voor Sandra van Nieuwland

  1. Johan van de Velde

    Het nogal klungelige pianospel en de verre van enthousiaste ‘uitnodiging’ van Sandra is nou niet bepaald veelbelovend voor haar clubtour.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>