Hit of Shit: Nina June – Watched It All Come Down

Nina doet tekst, muziek, productie en mix ‘gewoon’ allemaal zelf

Singer-songwriter Nina June timmert al een paar jaar aan de weg, maar van een mainstream doorbraak – in termen van charts – is het helaas nog niet echt gekomen. Zou daar nu eindelijk verandering in kunnen komen?

Met haar nieuwe single bewijst Nina in ieder geval dat zij zich terecht invecht in onze popscene. Wow! Wat een mooi release. Zij wordt steeds beter. Tekst en muziek, productie en mixing. Nina doet het ‘gewoon’ allemaal zelf.

Watched It All Come Down begint als een ingetogen ballad en na een klein minuutje komen er beats en drums. Prachtige vocale dynamiek. Heerlijk!

Nina June - Watched It All Come Down

Loading ... Loading ...

Video: Watched It All Come Down

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>