Nieuw: André Hazes jr – Ik Haal Alles Uit Het Leven

Hit of Shit? • Wordt 2017 net zo’n topjaar als 2016 voor André?

Over 2016 tekende Andre Hazes jr. voor het populairste levensliedalbum in het jaaroverzicht van de Album Top 100. Dat is een topprestatie van de 22-jarige zanger. Hij liet Jan Smit en Frans Bauer daarmee achter zich.

Voor 2017 zou André dat best weer kunnen doen, want er komt dit jaar nieuwe muziek van Hazes jr. Hij gaf deze week al een voorproefje op Instagram en zijn nieuwe single scoorde afgelopen week sterk in de iTunes-downloadchart.

Een notering in de wekelijkse Single Top 100 zat er nog niet in. Dat ligt vast aan de scores in streamingdiensten als Spotify, dus de lancering van de officiële videoclip kan wellicht helpen een nodige extra push te geven!

André Hazes jr - Ik Haal Alles Uit Het Leven

Loading ... Loading ...

Videoclip: Ik Haal Alles Uit Het Leven

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>