Hit of Shit: Do – Nooit Meer Een Ander (video)

Eindelijk is het langverwachte Nederlandstalige Do-album uit

Meer dan een jaar geleden kondigde Do van Hulst een Nederlandstalig album aan. Het heeft allemaal iets langer geduurd dan gedacht, maar vandaag is die plaat, getiteld Momentum, dan eindelijk gelanceerd.

De eerste single is Nooit Meer Een Ander. Zo’n prettig uptempo liedje is een logische keuze voor de leadsingle. Dit kan zo de radio op. Het is wel meer Radio 2 en 100% NL dan 3FM en 538, maar zeker fris en hedendaags genoeg.

Voor fans van Do gaat het natuurlijk niet alleen om de single, maar om het hele album. Een gevarieerde plaat met Nederlandstalige kwaliteitspop. Hopelijk met een mooie score in de albumchart volgende week. Do verdient het!

Do - Nooit Meer Een Ander

Loading ... Loading ...

Video: Nooit Meer Een Ander

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hit of Shit: Do – Nooit Meer Een Ander (video)

 1. Carina

  Wat een te gek album! Haar beste plaat ooit als je het mij vraagt. Hoogtepunt is toch echt wel het nummer Storm. Het doet me denken aan Someone Like You van Adele

    /   Reply  / 
 2. Johan van de Velde

  Achterhaalde muziek, waar je al sinds de 90er jaren van de vorige eeuw mee doodgegooid wordt op 100% NL en die er niet meer toe doet.

    /   Reply  / 
  1. Love Music

   Die mening deel ik met je.
   Dit genre is volledig achterhaald en zelfs oubollig te noemen. Hoogtepunt was jaren geleden.
   Niet zo slim dus van Do om zich hier aan te wagen.

     /   Reply  / 
   1. Orry

    Achterhaald? Ik zou maar eens de moeite nemen om de plaat te luisteren, en met name de track Storm & Degene die gaat. Het is een prachtig melodisch album. Volgens mij was Caro Emerald ook niet bepaald achterhaald toen ze een plaat maakte met liedjes die zomaar 50 jaar oud hadden kunnen zijn

    En, niet slim? Do’s album staat op 6 in iTunes. Op wat verzamelalbums na laat ze alleen Adele & Beyonce voor zich. Lukas Graham, Armin van Buren e.d. laat ze achter zich terwijl deze flinke promotie in The Voice hebben gedaan afgelopen vrijdag… waar Do geen promo heeft gedaan. Het getuigd van lef dat ze haar Engelse liedjes heeft ingeruild voor Nederlandse… en het is vooral slim om na 2 nummer 1 hits in het Nederlands eens een keer een hele plaat te maken. Do’s laatste album deed het niet zo goed, dus er lijkt een nieuw hoogtepunt aan te komen in haar carrière

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

     Marcus schreef het al hierboven, voor fans gaat het om het hele album, maar ik had het over de single en die is een beetje flauw en ja, achterhaald.

     Caro Emerald stak oude muziek in een nieuw jasje. Do steekt oude muziek in een oud jasje.

       /   Reply  / 
 3. bye

  Zo’n fan van haar stem. Altijd een fan geweest van haar engelenstem. Dit nieuwe album is echter zo cheesy en gedateerd. Bagger! Zij moet echt werken met de producers en schrijvers van Marco Borsato, dat is muziek wat echt bij haar stem past en echt overkomt. Voorbij blijft nog steeds een prachtig lied, wat heeft ze dat mooi gezongen.

  Desalniettemin, ik ben blij dat ze in de top 10 staat. Bagger album, maar als zangeres verdiend ze het!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>