Nielson lanceert EP: Vergeetmeliedjes (preview)

Sterke Nederpop nu in top 5 iTunes na Sheeran, Racoon en Emerald

Fans van Nielson kregen zaterdag tijdens zijn Weet Je Wat Het Is-show in AFAS Live een verrassing. De singer-songwriter lanceert nieuwe muziek!

De EP Vergeetmeliedjes bevat vijf nummers die onderdeel waren van Nielsons shows, maar nog nooit op een album verschenen. Hij staat nu op 5 in de iTunes-albumchart, vlak na Ed Sheeran, Racoon en Caro Emerald. Die twee releases moeten we uiteraard zeer binnenkort ook bespreken.

Vergeetmeliedjes lijkt vooral gepromoot te worden als hele EP, zonder single. In ieder geval vooralsnog zonder single. Wellicht komt die later nog. Beluister hieronder de teaser met lange fragmenten van de vijf liedjes.

Nielson - Vergeetmeliedjes

Loading ... Loading ...

Video preview: Vergeetmeliedjes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>