Line-up main stage Dutch Valley 2017 compleet

Veel urban, hiphop en levenslied op hoofdpodium • (Nog) geen rock

Nielson, Typhoon en The Partysquad zijn maandag als laatste toegevoegd aan het programma voor het hoofdpodium van Dutch Valley 2017. Daarmee komt het totaal aantal acts dat op de main stage speelt op 19. Een record.

Eerder waren al bevestigd: Broederliefde, OG3NE, Jan Smit, Diggy Dex & JW Roy, 3JS, André Hazes, Ali B, Kraantje Pappie, Bizzey, Willeke Alberti, Wolter Kroes, Lange Frans, Mart Hoogkamer, Tino Martin, Marcel Fisser en Gers Pardoel.

Dat is het hoofdpodium. Er zijn ook nog themapodia, zoals apres ski, hiphop, piraten en Jordaan. Het volledige programma wordt in mei onthuld.

Interessant! Vorig jaar Kensington, een jaar eerder Golden Earring en Di-Rect. Maar dit jaar is duidelijk voor meer Nederlandse urban en hiphop gekozen.

Levenslied, schlager, urban en hiphop vormen op zich een logische combinatie, want het is vrijwel allemaal Nederlandstalig. We zien platenlabel Top Notch ook geregeld die link leggen. Maar er zijn uiteraard grote verschillen.

Het wordt dus interessant om te zien of er vermenging van fans/publiek zal zijn, of dat de meeste mensen heen en weer zullen lopen tussen de podia.

Dutch Valley 2017 vindt plaats op 19 augustus in Spaarnwoude. Kaarten kosten 37,50 euro (Kids 17,50 euro) en zijn via dutchvalleyfestival.nl te koop.

Video: Teaser Main Stage

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>