Hit of Shit: André Hazes – Steeds Weer (video)

Frisse mix van pop en levenslied in aanloop naar albumrelease

Op 19 mei komt zijn nieuwe album Wijzer uit, en op 14 oktober staat hij met een groot concert live in Ahoy Rotterdam. De eerste single is inmiddels uit. Het gaat dus weer bijzonder lekker met André Hazes (voorheen junior).

Steeds Weer is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, die het nummer schreef met Marcel Fisser, Bram Koning en André zelf. Dit is geen schlager met zo’n zware braderiesound, maar een frisse mix van pop en levenslied. Kwaliteit!

Inderdaad, meer dan voor feesten in het land, is dit ook muziek waarmee André grote zalen kan vullen. De kaartverkoop voor Ahoy is inmiddels begonnen.

André Hazes - Steeds Weer

Loading ... Loading ...

Video: Steeds Weer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>