Hit of Shit: Fais – Ask Me Tomorrow (video)

Relaxte electro-pop goede solo-opvolger van feature-successen

Na successen als feature-artiest lanceert Fais nu zijn eerste solo-single bij Wall Recordings, het label van Afrojack. Een vet relaxt electro-popnummer.

Fais leeft ondertussen zijn droom. Als je zijn sociale media volgt dan zie je dat hij de halve wereld afreist voor shows, en ook in Nederland veel optreedt. Met de Afrojack-single was zijn doorbraak een feit, en nu gaat ‘ie als een trein!

Fais - Ask Me Tomorrow

Loading ... Loading ...

Video: Ask Me Tomorrow

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Fais – Ask Me Tomorrow (video)

  1. Johan van de Velde

    Deze Fais heeft een prima stem en dit product klinkt ook best goed, maar een echt goed liedje is het niet, ondanks dat er twee zinnetjes van David Guetta’s Dangerous geleend zijn (“I dont know what you’re thinking sugar, I just got that feeling sugar”).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>