Nieuw: Rouge van Thomas Azier in top 10 iTunes

Wederom een prachtalbum met inhoud, drama en melancholie

Vrijdag kwam Rouge, het nieuwe album van Thomas Azier uit. De plaat komt lekker uit de startblokken. Veel aandacht in de media, en nu top 10 in iTunes!

Hopelijk vertaalt dat zich naar een mooie notering in de Album Top 100, die komend weekend verschijnt. Eind 2013 was Thomas de eerste die de titel NLpop-belofte binnensleepte. Hij was toen al een tijdje een rijzende ster, en we komen hem nu ook steeds vaker in de mainstream tegen.

Zo was Thomas vrijdag te gast in talkshow Pauw. Hij zong Babylon live, en sprak over Berlijn, Parijs en Rouge. Lees verder dit interview bij 3voor12.

Rouge is een prachtalbum met inhoud, drama en melancholie. En de release leunt niet op een enkele single. Talk To Me en Gold kwamen eerder al uit, in Spotify werd vrijdag Sandglass gepusht, Thomas speelt Babylon live, en op zijn YouTube VEVO-kanaal wordt het nummer Berlin met artwork uitgelicht.

Dat is cool, want waarom zou je een enkel nummer promoten, en kopen, als de hele plaat ijzersterk is? Check Rouge op Bol.com, iTunes en Spotify.

Jouw oordeel: Thomas Azier - Rouge

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: Interview en optreden in Pauw

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>