Hit of Shit: Hebe – Tell Me (video)

Prachtige cinematic electropop single • Albumrelease na de zomer

De 25-jarige Nederlandse singer-songwriter Hebe is er absoluut eentje om in de gaten te houden. Haar nieuwe single Tell Me is een prachtig nummer.

Hebe maakt cinematic electropop en zij laat zich inspireren door bijvoorbeeld Rhye, Låpsley, Lianne La Havas en James Blake. De single I Knew It From The Start van haar debuut EP haalde al meer dan 550 duizend plays op Spotify.

Na de zomer lanceert Hebe haar nieuwe album, geproduceerd met Jack van de Ven en Huub Reijnders. Als voorproef van die plaat zijn nu de nummers Take Him Down en Tell Me gelanceerd. Dit is echt totale topkwaliteit!

Hebe - Tell Me

Loading ... Loading ...

Videoclip: Tell Me

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>